.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Toi e ujasno vluben v men

Napravo nz kvo da pravq!!!Toi e super vluben v men!!!Az go haresvam no ne mnogo.Govori mi tolkova milo i takiva raztapq6ti svalki vadi ne e istina.Kazva mi 4e me obi4a.Iska da se vijdame lqtoto za da "ima ne6to hubavo okolo nego".Kakvo da pravq?Dali da stanem gadjeta ili ne?Az mislq 4e ne trqbva.Na 13 sam i dvamata sme otli4nici.Kvo da pravq.Malko go haresvam..no ako prodaljava s tezi svalki 6te se vlubq.

Re: Toi e ujasno vluben v men

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Napravo nz kvo da pravq!!!Toi e super vluben v men!!!Az go haresvam no ne mnogo.Govori mi tolkova milo i takiva raztapq6ti svalki vadi ne e istina.Kazva mi 4e me obi4a.Iska da se vijdame lqtoto za da "ima ne6to hubavo okolo nego".Kakvo da pravq?Dali da stanem gadjeta ili ne?Az mislq 4e ne trqbva.Na 13 sam i dvamata sme otli4nici.Kvo da pravq.Malko go haresvam..no ako prodaljava s tezi svalki 6te se vlubq.
    kvo kato si na 13 i kvo kato ste otlichnici ?!?!?!? toi te obicha i ti go haresvash kazvash che sled malku she se vlubish zemai go che 2 takav deto taka da prikazva mb nema da vidish

Guest

Ne be prosto me e strah da ne se izdanq v u4enieto.

Guest

Pls help!

samnqvam se pa i nema da umresh ot tova

takiva dumi sled vr she te napraaat zubarka she si mislish samo kak da si nauchish i prochie ot koeto ne pechelish kolkoto gubish ot mene da zn

Guest

Toi e ujasno vnimatelen.Kaza 4e sam edinstvenoto i nai hubavoto momi4e koeto nqkoga e obi4al.Pak i e mn gotin.

Цитирай Първоначално написано от bluby
    2 takav deto taka da prikazva mb nema da vidish
    kolko pati da ti kaja we

Не виждам проблем че сте на 13 аз парвото си гадже началото на 6 клас го забарсах.
    Стига да се харесвате няма значение. Не му мисли толкова ще речеш ,че ши са жените вече.
    А кат сте отличници таман сте достатъчно умни да не стоите разделени

Голям фен
    Град
    sofia
    ako mislish che ne trqbva da stava neshto mejdu vas ne trugvai s nego no nai dobre e da poslushash surceto si
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Тръгвайте няма лошо . Аз като тръгнах с мойто съкровище (от един клас сме ) даже ми се вдигна успеха ) сега сме 4 месеца заедно (точно днес на 26ти ) и сме супер щастливи и мислим да си изкараме живота заедно

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))

Цитирай Първоначално написано от bluby
    kvo kato si na 13 i kvo kato ste otlichnici ?!?!?!? toi te obicha i ti go haresvash kazvash che sled malku she se vlubish zemai go che 2 takav deto taka da prikazva mb nema da vidish
    edno mom4e nqma da ti razvali uspeha ami daje 6te ima6 i malko relax!

Не съм чел мненията на другите(може да повтарям някой), но какво от това като сте отличници?
    Ако не го харесваш толкова няма смисъл да тръгвате.По-добре го одрежи сега, отколкото да тръгнете и да не му обръщаш нужното внимание.
    Силният намира решения, слабият оправдание.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Не мисля, че баш на 13 можеш да си развалиш успеха в училище с една връзка...Щом се харесвате и двамата-вземайте се! А и лято идва, няма да сте на даскало. Изкарайте си го заедно яко, я после има време да му мислите за успеха в училище.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

tva zvu4i se edno slu6am nqkoq zubarka

MI6LETO 92
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Не мисля, че баш на 13 можеш да си развалиш успеха в училище с една връзка...Щом се харесвате и двамата-вземайте се! А и лято идва, няма да сте на даскало. Изкарайте си го заедно яко, я после има време да му мислите за успеха в училище.
    BRAVO =D> TO4NO TAKA.SAGLASNA SAM

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ако го харесваш тръгвайте,лошо няма.Обаче хубаво си помисли точно какво чувстваш към него за да не се окаже после,след като тръгнете,че не го харесваш.Случвало ми се е и мога да ти кажа,че после става много по-гадно,отколкото сега ако си изясните нещата.Казавам ти го,защото обикновено в тая възраст не знаеш какво искаш.Но ако наистина го харесваш зимайте се,едно моче няма да провали успеха ти.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest

Na 13 sam i dvamata sme otli4nici.Kvo da pravq.Malko go haresvam..no ako prodaljava s tezi svalki 6te se vlubq.

dobra dvoika 6te ste moje bi ..ili ne

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми миличка и аз бях така!Само го харесвах в началото и се правех на ударена,а той тичаше след мен...и сега кво-аз съм сама!Ще се опитам да оправя нещата,но можеше да не се стига до тук ако просто не се бях замисляла толкова дълго време... не чакай,какво лошо има в това да се влюбиш?!?По-добре тръгни с него ,сега те харесва!А знаеш ли кви са момчетата и колко лесно могат да решат че "сега не може да се виждате"!ОХ чак яд ме хваща...прочети темата ЕДНА МНОГО МНОГО ТЪЖНА ИСТОРИЯ,НАПРАВО ЗА САПУНЕН СЕРИАЛ!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

виж сега, скъпа... всяко момче сваля звезди, някой по-добре някой не чак толкова. ти си попаднала на такъв дето му идва тая работа от вътре. не казвам, че не те обича. може пък момчето настина да е влюбено в теб, ама ти си имай едно на ум- на момче не може да се вярва сляпо и безрезервно. може пък да преувеличава това което изпитва...

и какво от това, че ти само го харесваш?! във една връзка чувствата никога не са разпределени по равно

Какво толкова има да се чудиш? Харесваш го => тръгвай с него! Ако не ти харесва вече, можеш да скъсаш с него.
    Защо ли имам чувството, че тази тема е поредният "бъзик"
    [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си