- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- trqbva mi mnenie
Az da pitam s edna priqtelka spahme zaedno ama se skusa prezervativa i az osetih malko po kusno, no ne sum svurshval v neq vuzmojno li da e bremenna??? moq nqkoi da kaje shtto ne znm kvo da mislq?![]()
![]()
Ех, "То възможност винаги има". Ако знаеш кой ден й е след цикъла ще е малко по-точно....
Ми.....възможно си е ......я по-добре поговори с нея......ако ти стиска де....иначе как можем ние да ти кажем![]()
az sum q predopredil ako ima neshto da kazva dokato e vreme 4e posle stava slojno ama ne sum svurshval deba ama ima nekva malko veroqtnost!!!!
veroqtnost ima...no dali e malka ili golqma ne moje da se kaje,nai dobre pogovorete ili za da ste po spokoini neka otide na lekar
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
be shte vidq kvo da pravq napravo sum qko spekk
test test sure check sure check
Споко е, щи кажем магазин за евтини детски дрешки, нема страшно...Първоначално написано от ..
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
da be spoko verno hodi pii 1 kafe moe i film da izgleda6.to vika6 72 chasa sa mnoo vreme,na koi mu puka.are leka ve4er i da se napie6!Първоначално написано от ..
Споко е Бро ... няя се притесняваш ... штом не си се празнил в нея ... буди спокоен ... освен ако не сте го правили 2-рия път ... сичко е ОК .. ама наистина ште е добре да се иде на генеколог![]()
olele ti kaza li i 4e se e skasal?! kaji i da si napravi test
Love you Kris !!!
sure check =D>
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Милички, стига с тия тестове. За какво ви е тест, като бременността е свършен факт. Тя нали ще види дали ще й дойде или не... Ако за нещо трябва да се бърза, то това е постинора. Другото е след като й закъснее, да се разбере дали е забременяла. Много ми е чудно какво ще стане, ако си направи тест и разбере, че е бременна? Ще пие постинор? Хаха! Стига глупости! Отива и прави аборт... Това е!
Ама е малка вероятността да е забременяла. Особено ако не е овулация.. абсурт. Дори и в овулация да е, също е много малка вероятността. Децата не стават толкова лесно. Хората с години се мъчат да имат деца, а да не говорим, че има хора, които с години го правят без презерватив и без тя да пие хапчета и т.н. Добре бе, пич, ти не я ли пита кой ден й е?? Малко се образовайте по тия въпроси, стига сте параноясвали! Тръгнали да ми правят секс, а даже овулацията незнаят кога им е. Овулацията е 14 дни преди началото на новата менструация, а не по средата на цикъла. При 28-дневен цикъл е по средата, ама при други случаи - не. А да не говорим, че една жена се усеща кога е в овулация - повече се овлажнява, повече й се прави секс. Така, сперматозоидите могат да живеят в жената от 3 до 5 дни. Тоест ако сте правили секс повече от 5 дни преди овулацията, или повече от 2 дни след овулацията, при редовен и точен цикъл, ако не си свършвал в нея, вероятността да забременее е 0.0001% да речем. Е, ако все пак забременее по този начин, то човек трябва да е ЕГАТИ каръка... А дори и да е била точно по време на овулация, пак е малък шанса. Споко!![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Уффф, абе кви сте такива - и те мъже били. Абе я остави момичето да си бере грижа за тия работи!
mersi za pomoshta trognat sum mi ne nzm be hora pritesnih se znm li kvo moje da stane!!!Puk i znm li zema da izlqza nqki karuk!!!Thank's na vsi4ki!!!
![]()
има
Хвала на таквизи младежи.Първоначално написано от MrBoombastic
Първоначално написано от Chiana
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)