- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Problem s ob6tuvaneto
Zna4i imam sledniq problem - izlizam s nqkoe momi4e, pyrvite nqkolko sre6ti minavat dobre, opoznavame se, no sled tova idva edin moment, v koito temite za razgovor se iz4erpvat i samo si myl4im. Az mislq, 4e problema e v men i vi molq da mi dadete nqkakvi syveti kak da se spravq - za kakvo da govorq, kak da poddyrjam razgovora i t.n. Mersi predvaritelno.
vij sq ako nqma za kvo da si govorite ti i govori za nqkvi hybavi ne6ta (za lubov ne6to lubono i krasivo)pak to nee zadaljitelno samo da si lafite moje da q celune6 i posle pak za hybavi raboti
sa kvo iskash da ti davame temi za razgovor da gi zauchish i shtom te se izcherpat pak she pitash za oshte i oshte nqma kakvo da ti davame temi za razgovor az naprimker s moiq priqtel si govirm na razlichni temi naprimer kakvo ni se e sluchilo prez denq ili prez sedmicata no kato otivam da se vijdam s nego ne si mislq na kakvi temi shte si govorim kato se vidim i temite idvat sami trqbva da go useshtash i da budesh estestven moje da izrusish i nqkoiq prostotiq nma problem vajnoto e da se chuvstvash dobre s choveka s koito si
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ох знам!Много е кофти така...ми гледай не трябва да стоиш и постоянно да мислиш "кво да и кажа,кво да и кажа,мале ако помълча още малко тя ще ме помисли за идиот..."и да изтърсиш някоя глупост,трябва да намерите все нещо общо за вас;разказвайте си интересни случки,музика,филми,ЛЮБОВ-абсолютно всичко за което се сетиш,тъкмо ще се опопзнаете повече ...пък и къде пише че проблема е в теб!Нека тя да стои и да те гледа само пък...
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Offff...boje, ne i govori za LIUBOV!!!
pone az ne ponasqm mom4e na treta sre6ta da mi drunka razni ligotii...neydobno se 4yvstvam i prosto ne shva6tam kak horata mogat na vsi4ko da lepvat etiketa liubov...
a suveta mi e da ne govori6 ba6 za tva 6toto tq moje ili da si kaje "lele, toq mn si pada po mene" i da i stane6 malko bezinteresen...ili da si kaje su6toto...samo 4e tq da ne e ludo vliubena...da se stresne i da se otdele4i ot tebe...predi da ste imali vuzmojnost da se doopoznaete...
Moq suvet e da q vodi6 na sre6ti kudeto ne e samo govorene...sre6ti kudeto pravite ne6to...otidete da karate kolela...ili na lunapark...ili na nqkakva igra - biliard, bowling, paintball...v takiva momenti 4ovek se se6ta za mnogo istorii koito moje da razkaje...osven tova ako da re4em igraete na ne6to, si imate izvinenie da mul4ite ot vreme na vreme...
Съгласна съм.Може и на кино да отидете,после ще обсъждате филма...Аве варианти много,стига само да се сетишПървоначално написано от Barbie
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Щом вече не можете да си общувате само двамате насаме, опитайте в компания. Събирайте се повече хора и наблягайте на груповите мероприятия и постепенно ще видиш колко много теми ще се появят за разговори насамеУспех!
opredeleno nai-vajnoto e da se 4ustva6 dobre s 4oveka s koito si a tova 4e vi svur6vat temite mi po4va6 da govori6 za ob6ti gluposti kak si si izkaral v daskalo kvo si prail i po4va6 da gi obura6 puk to v kraina smetka ne moje samo ti da govori6-ima6e edno mom4e s koeto vseki den hodihme na kafe i ni6to ne si govorehme sedqhme toi si pu6e6e ot vreme na vreme kaje nekoq glupost i pak taka i vypreki 4e samo mu mal4ah toi produlji da me haresva ama kakto i da e taka 4e ako vi svur6at temite pomul4ete malko ne e tolkoz nelovko spoko 6te izcepi6 nqkva prostotiq i 6te se posmeete malko![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Moje da govorish parvo za sebe, za tova koeto si pravila i t.n. govori za neshto koeto na teb ti haresva za sport hobi ili tam kvotu mojesh da govorish i za neshtata koito toi haresva ili da se interesuvash ot denq mu i taka temite sa mn![]()
Проблемът ти е,че приемаш момичетата като ...хмм... обект за някакво официално-делово общуване.Замисли се на какви теми говориш с приятелите си.(е,не точно същите теми....)В смисъл-начинът,по който се държиш с тях-отпуснато и разлигавено.Ако се отпуснеш и пускаш по някоя друга шегичка или простотийка-времето ще лети неусетно.Разговорите между момче и момиче не се изчерпват с автобиографиите на двамата,както ти си мислиш.Просто включвайте ежедневни теми на разговор-всичко,каквото ти дойде на ума.Забавлявай се
![]()
![]()
![]()
Blagodarq za otgovorite, mislq, 4e mi pomognahte.
mi kazvai i na neq da predlaga temi za razgovor po nein izbor ako i te se iz4erpqt govori i nqkakvi hybavi ne6ta,komplimenti,vloji malko 4ar nie momi4etata haresvame takiva ne6ta![]()