.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Moje li?

Hybrid View

Never Mind
    Guest

Moje li?

Kakva e veroqtnostta da zabremeneq dokato sum nerazpolojena?Iii malko tupo ama kakva e veroqtnostta da popadne sperma prez drehite vuv vlagalishteto?

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    prez drehite-nikva...ako si vav ovulaciq kogato si nerazpolojena moje da zabramenee6,no e rqdko qvlenieto ovulaciata da savpadne s cikala-pone taka mislia 4e 6ansa e ni6tojen,no ne sam ot nai-kompetentnite...

Голям фен
    Град
    дианабад
    Малка е вероятността, но нали знаеш как винаги я има. По-скоро съм чела за някакви феноменални(в смисъл тереотични,но след като някой беше написал за оплодена жена от куршум през войната..хайде,отплеснах се) неща като това, че ако овулацията ти е почти веднага след менструацията, ако във влагалището има все още годни сперматозоиди, може да стане оплождане. Но пък да правиш секс, докато си неразположена, без презерватив - лично на мен ми се вижда малко брутално.

ovulaciqta e 14 dni predi nachaloto na menstruaciqta!4-5 dni predi ovulaciqta i 1-2 dni sled neq e nai-veroqtno da se zabremenee(pishe go v uchebnika po biologiq na brat mi za 8mi klas za dostovernost)
    НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА,защото тя има прекалено много лица,и повярваш ли поне на едно от тях,то другите тръгват срещу теб и в крайна сметка се озоваваш на дъното на черна дупка,от която изход няма.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    prez drehite veroqtnosta e ni6tojna , a ina4e kogato si nerazpolojena moje ...
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Малка е вероятността, но нали знаеш как винаги я има. По-скоро съм чела за някакви феноменални(в смисъл тереотични,но след като някой беше написал за оплодена жена от куршум през войната..хайде,отплеснах се) неща като това, че ако овулацията ти е почти веднага след менструацията, ако във влагалището има все още годни сперматозоиди, може да стане оплождане. Но пък да правиш секс, докато си неразположена, без презерватив - лично на мен ми се вижда малко брутално.
    da i az taka mislq ama tfa bez prezervatif mi se struva malko ne hidienichno..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Оххх не не може не си бременна! Ей тъй ще прехвръкнат сперматозоидите през дрехите, ще преплуват през цялото влагалище през шийката на матката и ще докопат годната за оплождане яйцеклетка, когато се е случило явлението да си в овулация през менструацията, което се случва изключително рядко. Ако това ти се случи, мацка, ще те запишем в рекордите на Гинес!
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    Пловдив
    как ша попадне през дрехите бре
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Мега фен Аватара на machoka
    Малка, но я има.

С този отговор темата се изчерпва, всичко останало би го припокрило.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си