- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- B-BOY BREAK DOWN
Пише ми родата и името май...и останалото нз...сигурно го пише в личната карта.
Та като пренебрегнем заяждането на некъф вафлар на колелца тук![]()
да се върнем на темата http://www.bboythegame.com/
Ти пък намери к'во да кажеш...Първоначално написано от Jamalska
Обаче те поправих веднъж и вече ти се струвам като трън в очите мналИ?Кофти е знам го от опит
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Sa bate i az 6te popravq tva na raka se kazva naitis sa6to i rivars stava da znae6![]()
Еми аз какво написах? 90sПървоначално написано от ...SPaIkI...
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Поправи ме 15 пъти за неща,които явно не осъзнаваш качествено...Нещо като да нарека някого 'раперяга' и да ме поправиш,че се казва 'рапър' и да ми разкажеш историята на пидисе стинкиПървоначално написано от skate_warrior
няма зн уотева
на 17ти споменах ли че има сешън в плд?
Hu nekoi ot vas 6e idva li na b-boy break down na 2 uli viknete i svoi pr 6toto 6e e mn qko otbori ot cqla balgariq 6e badat ama MonsTribe 6e biqt o6te ot sa se znae
Защо да се знае? Познавам 2-ма от MonsTribe и знам , че са луди копе*енца , ама има къде по-силни крюта. Sleepwalkers са 100 пъти по-добри , но те не се занимават с такива дребни батълчета между пубери , а се изявяват на световната сцена...Първоначално написано от ...SPaIkI...
Дай малко повече инфо за джема - кои крюта ще участват и всичко каквото знаеш за събитието...
Mi bace 6e ima mn otbori kat: X-Energy, Bs Crew, PlasticDefSquad, F'n'F, Crazy Steps, Black Style, Air Style, Crazy Force, NRG Wild Crew, Effect i drugi ma tva sa osnovnite Ef-to nema da igraqt 6toto i nz de mislqt se za mn silnia ne sa a tva 4e MonsTribe 6e biqt se znae 6toto ima dvama novi b-boy v grupata ot koito ediniq ve4e sam az napusnah ef-to ma nqma zn 6to
Vij za sleepwalking da igral sam tam i znam ko e
Ти сега в MonsTribe ли си? Предполагам , че си от Враца ?
Аз имам слабост към ПластикДеф
ама ми е се тая кой ще спечели![]()
Mi bate Mons Tribe sa i v Sofia 6toto ako znae6 Margy koito e osnovatel na unidet-pro igrae v Mons Tribe i e promenil imeto na kluba si zaradi teh i sa i tuk se kazva Mons Tribe seeti li se a nie tuk 6e bieme ne tea ot vraca![]()
T.E. nie sme zaedno de i az se obarkah ma i tuka ima mons tribe
Abe bace ti ot Sofia li si bre i ima6 li skype se zapoznaeme te zavedem na dve tri sastezaniq moe da stane6 b-boy :P![]()
![]()
![]()
Ако говориш на мене... daredevil7205 - т'ва ми е скайпа... от София съмПървоначално написано от ...SPaIkI...
![]()
Аз ще ходя с няколко приятеля,ако не замина за някъде, че миналата година на аниверсерито не можах и от тогава ми е мерак още![]()
Bace ti trenira6 li v nekoe crew 6toto tarsim crew za brat4et mi a toi e mn dobar![]()
T.e. dali znae6 nekoe crew v koeto da ima svobodni mesta![]()
Еми не знам... а ми се щеше лятото и аз да се запиша да тренирам някъдеПървоначално написано от ...SPaIkI...
![]()
И за двамата мога да кажа крю в софия...ама тряа зарибявка и страст към хип-хопа или поне фънка...че ми омръзна да ги гледам на тренировките,...некфи фешънчета там...отврат...
така де ако наистина го има желанието лс...
T.e. treami nekoe mn dobro crew kat sleepwalking ama nema i pitah dali znaeteako 4uete ne6to mi kajete pls predvaritelno 10x a bate teb ako ti se trenira ela v Mons Tribe tam pone e sig 4e 6e stane6 dobar
Не знам как е при крюта като SWC ili United-Pro и тн...Според мен няма лошо д асе започне някъде,къдтео със сигурност ще ти обърнат внимание от началото и ще ти помагат.Примерно при ЕФ няма смисъл да се ходи щото нищо няма д анапраеят за теб ако имаш нужда от баавно показване,обяснения по няколо пъти и опори...тн...
Napalno sam saglasen qmalska =D>
Да се надяваме на един хубав джем утре в Универсиада...Пожелавам на тия дето ще ходят яко изживяване и здраво шоу.Очертава се да е добро с тия французи...Някой има ли прогнози за тва кой ще спечели?
Мойта прогрноза е че нямам пари да се усмихна и едва ли ще намеря 10 кинта за вход![]()
![]()