.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Moderated by W.I.M.: Отивам в града му, да го потърся ли ?

Zdr, zna4i ot dosta vreme si 4atq s edno m. I to tu iska da se vidim, tu zapo4va da kazva 4e cqlata istoriq e fal6 i nqma smisal da si 4atim. Ot razli4ni gradove sme, no az skoro 6te hodq v negoviq grad i vaprosa mi e da go potarsq li ili nqma smisal, igrae li si s menili kakvo? imame 4 god razlika.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Голям фен
    Град
    sofia
    potursi go ne e zaduljitelno da stavate gadjeta naprimer moj prosto da se vidite kato priqteli vijte se i taka shte ti e po lesno pone spored men
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

emi i spored men e po-dobre da go potarsi6 ... ni6tu negubi6 ... pyk ako nedoide - toi gubi nali ... haide kasmet4e

qvni se za 1 zdr nema da ti stane loshu (nadqvam se de )

beburanka
    Guest
    ne go tarsi ako si ima priqtelka ..... za6toto ako e takava kato men 6te te prebie do smurt ... prosto ti go kazvam za tvoe dobro

Цитирай Първоначално написано от beburanka
    ne go tarsi ako si ima priqtelka ..... za6toto ako e takava kato men 6te te prebie do smurt ... prosto ti go kazvam za tvoe dobro
    tolkova li e loshu che shte vidi s koi si e chatila ?!?!?

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ми де да знам, можеш да го викнеш някъде да изпиете по едно кафе и айде чао. Това е всичко. Той е от друг град, първото което е, второ нито те харесва, нито нищо. Той човека влязал там да почати малко, да убие времето, пък ти се тръшкаш дали той си играе с тебе . Стига глупости, моля ти се. Вижте се там като приятели, колкото да добиеш представа с какъв човек си общуваш, пък после ми говори дали си играел с тебе.
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си