НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!! ИСТОРИЯ ОТ ПРЕДИ 1 ГОДИНА ОПИСВА ТОВА, КОЕТО АЗ ИЗЖИВЯВАХ И ВСЕ ОЩЕ ИЗЖИВЯВАМ АХАХАХАХ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НЯКОЙ ИМА ТАЗИ СМЕЛОСТ, ТАЗИ ДЪРЗОСТ ДА ИЗПИШЕ ТЕЗИ ... НЕЩА, НЕ ТОВА НЕ СА ДУМИ, НИКОИ ДУМИ НЕ МОГАТ ДА ИЗКАЖАТ НАПИСАНОТО!!!!
ИЗЧЕТОХ 2 СТРАНИЦИ С ТЕКСТ ОТ ПРЕДИ ГОДИНА, АХАХАХАХАХА

Първоначално написано от
Анонимко
Съжалявам, господи, съжалявам за това, че я изгубих. Никога повече няма да мога да изпитам нейната любов и загриженост за мене, никога няма да я интересувам повече..винаги ще си я обичкам и винаги ще бъде моята любов. Минаха 2 месеца близо и чувствата утихнаха малко, но като си помисля за нея, всичко започва с пълна сила. Обичам те, дано знаеш това. Съжалявам за всичко, което пречеше на връзката ни (разл градове..), съжалявам и за това, че не бях винаги до теб, да ти покажа любовта ми. Навярно това ни раздели, това те накара да ме оставиш в размисли и странни въпроси..странни въпроси за това, защо ме заряза..защо ме остави в такова мъчение. Никога няма да срещна жена като тебе - толкова мила, добра, прекрасна и грижлижа. Все още се чудя, дали това истина ли беше или сън, защото бяха най прекрасните мигове в живота ми..
Това като го прочетох имах чувството... че съмго писал аз!

Първоначално написано от
Анонимко
Още мисля за нея..минаха 58 дена и не спирам да мисля за нея и спомените, които имахме, за моментите, за любовта която ми даряваше..минаха тези дни бавно и мъчително, имам чувството, че сам се убивам. За тези 58 дена не правих какво ли не - излизания, кафета, тренировки, фитнес, купони и всичко друго колкото да разтоварвам и да не бъда сам и да се занимавам с нещо и да не мисля за нея, но не..чувствата и мислите надделяват и споменът за нея отново изплува в главата ми. Чувствата не са вече толкова силни, но ако я видя всичко ще стане както преди и ще бъде същото..навярно тя не ме обича вече, даже не ме е обичала, а просто е било привличане, но за мене тя беше целия смисъл на живота ми. Бяхм заедно едва 6 месеца..бяха най-щастливите в живота ми. Всичко беше прекрасно..толкова лесно изглеждаше всичко - училище, родителите, приятели, взаимоотношенията между познати и близки..всичко изглеждаше възможно..нямам сили да спра да мисля за нея. Беше в моето сърце и там ще си остане завинаги..винаги ще бъде там и винаги ще мисля за нея и споменът ще си остава винаги един и същ. Навярно сега е с друг, на друг дарява любовта си, която даваше на мен, друг прави щастлив, че я има, но нека знае, че винаги ще има човек до нея, който да я обича и да мисли за нея. Винаги ще бъде в сърцето ми. Дано сега е щастлива, дано сега просто бъде щастлива. Сегашния и приятел не знае какво има до него. Такава прекрасна душа..господи прости ми, че обичам толкова много...ОБИЧАМ ТЕ И ДАНО БЪДЕШ ЩАСТЛИВА, БЪДИ ЩАСТЛИВА И НЕ МИСЛИ ЗА ДРУГИТЕ..
Съжалявам, че те загубих, съжалявам, че те нараних, съжалявам за времето през което не съм бил до теб, не съжалявам за нищо, което имах с теб.
Във фитнес, в работа, в даскалото, в приятелите... ВЪВ ВСИЧКО СЕ ОПИТВАШ ДА УБИЕШ СПОМЕНА, НО ПРОСТО НЕ МОЖЕШ, ЗАЩОТО ОБИЧТА ТИ Е БИЛА ИСТИНСКА, А ТЪПИТЕ КУРВИ СЕ ШИБАТ С 1ВИЯ СРЕЩНАТ, КОЙТО БИ СЕ НАВИЛ!!! - факт.
Не съжелявам, че обичам истински, не съжелявам, че вече не мога да спя, не съжелявам за ЗЛОБАТА, която израстна в мен, не съжелявам за ЗАДРЪЖИТЕ, които паднаха, не съжелявам за това, КОЕТО СЪМ!!!
Никога, НИКОГА НЯМА ДА Я ЗАБРАВЯ и винаги ще има място за НЕЯ в моето сърце! ВИНАГИ!!!!

Първоначално написано от
Анонимко
Здравейте, аз съм автора на тази тема. Искам да ви благодаря на всички, защото вие ми помогнахте доста да я забравя. Вярно, че отдавна я бях забравил, н осе бях сетил за тая тема и исках да видя какво е значело да обичаш..защото, чесно казано след нея не съм обичал, дори харесвал никоя друга. Просто тя доста ме нарани и от тогава съм камък и лед едновременно. Искам да кажа на всички, които се обичат в момента, че това е едно от най красивите чувства на земята и никога, ама никога да не го губят, защото цената, която ще заплатят е много голяма. Вярвайте на приятелят/ката си и не бъдете ревнини. Дано мога пак да обичам някой ден

БОЖЕ ПИЧ, ОБИЧАМ ТЕ

))))))))))
ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО ДОБРО И ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ НАМЕРИШ НАЙ-УМНАТА, НАЙ-ИСКРЕННАТА, НАЙ-НЕЖНАТА И НАЙ-ЧУВСТВИТЕЛНАТА ЖЕНА НА СВЕТА, КОЯТО ДА РАДВАШ ВСЕКИ ДЕН, А ТОВА ДА ТЕ ДАРЯВА С НЕСРАВНИМО ЩАСТИЕ!!!!
Обичам та копеуе

))))))))))))))))))
(Вижте ко писах за темата, че "Обичам те!" вече нищо не значило... За мен значи! Съчувствам на пича и го ОБИЧАМ, по свой - собствен начин, който ИМА ГОЛЯМА СИЛА!!!! Тапаци нещастни....)

Първоначално написано от
Lorein
Знаеш ли, сетих се нещо... Имате ли общи приятели или дори да не са общи,някакви познати,които ви значт и двамата. Ако да,принтирваш сичко туй и го даваша на общите познати/приятели да и го дадат на нея. Да кажат,че са се ровили в Нета и в тоя сайт са намерили това. Тя като го прочете ще разбере, че наистина си я обичал и т.н. Мисля,че ще стане работата,но не трябва тя да си помисли,че ти си накарал общите ви приятели/познати за това,а те са си го намерили сами!
Айде,тва е от мене,упех! \

/
Това е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА!!!
Доверявах се на ЕДИН гей И ТОЙ МЕ ПРЕМЕТНА!!!
ДОКАТО АЗ РАЗЧИТАХ НА НЕГО ДА И ПРЕДАДЕ ЗА ЧУВСТВАТА МИ, ТОЙ САМО НАЛИВАЛ МАСЛО В ОГЪНЯ И МЕ РАЗДЕЛИ С ЕДИНСТВЕННОТО МОМИЧЕ, ЗА КОЕТО БИХ УМРЯЛ!!! ОТНЕ МИ Я И СЕГА Е С НЕЯ, МИЗЕРНИКА!!!!

Първоначално написано от
Анонимко
Brav0 !!!! Twa e edn0 istinsk0 m0mche praw0 pich !!! P0vqrvai mi i az 0bicham gajet0 si t0lk0wa !!! N0 dumite k0it0 ti izp0lzwash ne sa v m0ite paragrafi T0wa k0et0 ti si uspql da napishesh az shte g0 mislq m0je bi mesec ! Pak brav0. A p0 temata Sled t0wa k0et0 pr0chet0h nqmam dumi ,Nqma kw0 da kaja te drugite kazaha - ch0vek k0gat0 izgubi nesht0 T0gawa razbira kw0 e imal. N0 az shte ti kaja drug0 - K0gat0 0bichash nesht0 istinski i mn0g0 pysni g0 da si trugne.... a ako to nqkoga e bilo istinski tvoe samo shte se vurne...
Аз се просълзих от щастие, че не съм единственния, вече ен се чувствам самотник

))))

Първоначално написано от
Анонимко
Spored vas na kolko e tova mom4e koeto pishe tezi raboti i kak ocenqvate tova koeto e napisal i dali e istinska liubovta mu koqto pishe pred nas
Такива думи не могат да са фалшиви....