Цитирай Първоначално написано от Lorein
Цитирай Първоначално написано от PankO

Цитирай Първоначално написано от Lorein
Знаеш ли, сетих се нещо... Имате ли общи приятели или дори да не са общи,някакви познати,които ви значт и двамата. Ако да,принтирваш сичко туй и го даваша на общите познати/приятели да и го дадат на нея. Да кажат,че са се ровили в Нета и в тоя сайт са намерили това. Тя като го прочете ще разбере, че наистина си я обичал и т.н. Мисля,че ще стане работата,но не трябва тя да си помисли,че ти си накарал общите ви приятели/познати за това,а те са си го намерили сами!
Айде,тва е от мене,упех! \/
Това е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА!!!
Доверявах се на ЕДИН гей И ТОЙ МЕ ПРЕМЕТНА!!!
ДОКАТО АЗ РАЗЧИТАХ НА НЕГО ДА И ПРЕДАДЕ ЗА ЧУВСТВАТА МИ, ТОЙ САМО НАЛИВАЛ МАСЛО В ОГЪНЯ И МЕ РАЗДЕЛИ С ЕДИНСТВЕННОТО МОМИЧЕ, ЗА КОЕТО БИХ УМРЯЛ!!! ОТНЕ МИ Я И СЕГА Е С НЕЯ, МИЗЕРНИКА!!!!
Имах предвид приятели, но истински, които никога не биха го предали, както теб. Съжалявам, че се е получила така при теб, надявам се да не се случи и на някой друг. Но според мен едно е сигурно - ако автора наисина е обичал момичето, не виждам как може да я забрави. Такова нещо не се забравя НИКОГА!
Права си, не се забравя. Никога няма да я забравя, винаги ще си мисля за нея и за чувствата, които имах към нея. Знам само едно - това, което изпитах никога няма да го забравя. Изгубих й следите и в момента не знам къде е, какво прави и с кой е..всичко свърши Ще се сещам само и единствено за нея през годините..сигурно след време, по някаква случайност може да се срещнем..като добри познати..