Здравейте отново Много се радвам, че темата е още тук след година и половина..искам да благодаря на абсолютно всичко, които успяха да ми вдъхнат доверие за нов живот изпълнен с емоции, чувства и красоти. Вече от 3 месеца съм с момичето, което обичам по силно и от предишната (вижте 1ва страница). Година и половина не бях с момиче, тоест не сериозна връзка, и сега успях да я открия. То какво да я открия тя винаги е била до мен аз просто не съм се оглеждал за да я забележа. Няма нищо по красиво от любовта, особенно когато тя е истинска и честна. Обичайте половинките си, защото те са хората, които ви карат да бъдете такива, каквито сте. Не знам дали има човек, който да не е изпитал чувството на любовта, но му пожелавам да опита от горчивата чаша и да разбере, че това е чувство, което те кара да се чувстваш жив и значим..Не карайте никога човека до вас да ревнува, показвайте му че го обичате и че значи нещо за вас..няма нищо по хубаво от това да знаеш, че значиш нещо за някого..Желая ви приятни спомени и не забравяйте че всеки лош край е началото на едно ново и по щастливо, красиво и любовно начало