еми аз съм на 14...и си търсих работа ляотото ама не намерих нищо...![]()
ммм аз да се похваля тва лято бачках един месец в една фирма дет се занимава с преводи и легализация на документиБях доволна и накрая взех 200 лв. ,което разбира се беше най-хубавото от всичко
И вероятно другото лято пак ще поработя, но нз не съм сигурна все още,защото все пак след време ще ми се налага да работя искам не искам и ми се иска сега да се възпползвам от свободата си докато мога
![]()
da, tva lqto ba4kah![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
az ne no mi se iskashe tova lqto da po rabotq nqkude...![]()
Мдам, и аз бачках миналото лято в Кониката в Хасково, обаче докато не ми е неубходимо няма пак да се прекарам. Иначе сам да си изкарваш кинтите е супер яко. Ставах супер рано и има-няма тамън съм прекрачил вратата и вече ме чакаха куп простотии. В Хасково има няколко Коники (около 4-5), обаче само в едно от тях могат да проявяват снимките, другите са просто пунктове и та моята работа беше да разнясям лентите от едно до друго, готовите снимки, паспортните,а бе най-големия кошмар и бяха 'експресните' снимки (те трябва да са готови за 30-60 мин), е тогава направо се спуквах да ходя, и не на малко разстояния. Последната Коника беше на километър разстояниия, а най-тъпото беше, че до там имаше най-голям процент 'експресни' поръчки. А, бе, направо мъка. И накрая к'во, нищо, само някакви си 150лв.
Аз не работа ама много искам...но съм прекалено малка и няма никаде да ме вземат![]()
Както се акзва "Дойдох, видях. победих" ....и аз търсих, работих и взех пари)) И другото лято пак, ама и по-скоро не них отказала, защото искам да си взема янкои други неща...
![]()
Аз досега не съм работила, но ми се иска...Писна ми да завися от майка и татко![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
hahah kak 6e rabota(vupreki 4e imam jelanie ama.....)
де да можех да работя и уча едновременно![]()
няма любов
За сега не разборя, не знам дали ще почвам рабора скоро, въпреки, че завърших училище миналата година.Зависи от много неща..