- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4uvstvali li ste se taka
ne ste li se 4uvstvali ponqkoga adski samotni dokato oba4e olkolo vas ima mn hora.zaobikoleni ste ot priqteli rodnini priqtel/ka no v sarceto vi e pusto vse ne6to vi lipsva ima edna praznina koqto ne mojete da zap1lnite ...za6to se 4uvstvam taka kak ste go preodoleli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
амии пубертет му се викаспок ще го преодолеем с годините
![]()
Az puk ot dosta vreme ve4e sum izlqzla ot puberteta, no ima momenti v koito i az se 4uvstvam po tozi na4in - taka 4e qvno ne e ot vuzrastta: )![]()
![]()
е неможе никога да не изпада човек в такова състояниев пубертета е по-често срещано поне според мен
![]()
Abe hora tarsete si gajeta v podobni situacii ili pravete neshto koeto she vi povdiga mn adrenalina ne moje da ne podeistva prostu
На тая празнина й се вика сериозен приятел, партньор, сексуален партньор.... Таа това ти твябва. Никоя приятелка или роднина не може да запълни тази празнина! И аз съм се чувствала така. Та за всеки влак си има пътници. Споко, и ти ще срещнеш човека.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
da za jalost sum se chuvstvala no s vremeto se opravih
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
да,случва се така понякога,но най-добрия начин да запълниш тази празнота е да си заобиколен от хора,които наистина те правят щастлив,да намериш една голяма любов,която да ти дава сили да се бориш и да имаш мечти и цели които да преследваш![]()
чувството наистина е гадно но споко ше отмине като всичко останало.това чувство аз си го обяснявам като липса на любов.споко ше го преживееш
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you