.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Град
    Varna

Polzvali li ste nqkoe ot tezi dvete?

Stava duma za produktite za kosa na Gliss kiur, koito reklamirat naposledyk - 6ampoan, balsam i maska? Dove imat podobni, no ne sym gi polzvala, a si tyrsq nqkakvi hubavi produkti za suha i izto6tena kosa. Az li4no se kolebaq mejdu tezi dve marki i zatova me interesuva dali nqkoq ot vas momi4eta e polzvala tezi produkti i kakyv e bil efekta? Mersi predvaritelno
    Ако бъде погледната със страстно око, действителността може да бъде приказна...

не съм пробвала другото, но ти препоръчвам Dove

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

На Dove съм ползвала и въобще не ми харесват, за това ти препоръчвам GlissKur - и аз ще ги изпробвам след като ми свъшат тези на Pantene.

Град
    Черният замък на нощта
    Dove не струва, казвам ти го от опит .. GLISS KIUR е по-добрият избор .. няма да съжаляваш \/
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

По принцип не съм доволна от шампоаните на Дове, но и от Gliss Kur - hair repair няма да получиш желания резултат...
    Вече няколко месеца ползвам балсама за без отмиване..и честно казано нищо не възстановява, само дето давам 6.50...
    Може би още го ползвам, само защото ме кефи как мирише и е по-лесен за нанасяне - впръскваш в косата...иначе ефект - никакъв..
    Смятам сега като ми свърши това флаконче да пробвам продуктите L'Oreal-Elseve ..
    Някой да има мнение за тяхното действие?

Супер фен Аватара на Barbie
    taka, dove ne mi haresvat,
    elseve...i te ne mi haresvat
    panten sa hubavi
    gliss kur...prosto miri6at strahotno....i na men maskata mi haresva
    drugo...na fructis na garnier moga da preporu4am..
    mn lo6i raboti sum 4yvala za sunsilk, no na men dobre mi deistvaha...
    a za moe golqmo o4udvane i na avon mi deistvat dobre (ha!mn stranno)
    hmmm...tva sum polzvala v poslednite meseci

Ena``, преди 1-2 години ползвах един шампоан и балсам на Elseve за суха, изтощена и накъсана коса (нещо такова) и бяха страхотни! В синьо-бяла опаковка бяха май до колкото си спомням и отзаде пише, че в шампоана има серемиди, които заздравяват косата (нещо такова).

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Глис Кюр са едни от най-добрите шампоани!Аз ползвам от тях.Преди бях със серията за изтощена коса,а сега съм със серията с "течна коприна".Много съм доволна.
    Но ако косата ти наистина "няма живец",ти препоръчвам нещо друго-
    един шампоан от аптеките,казва се KLORANE и буквално съживява косата.И него го ползвам.Но той е малко по-скъпичък ако това не те притеснява
    А и между другото шампоаните на ALFAPARF не са зле-направо са ДЪ БЕСТ

bugbgu
    Guest

f

elsev opredeleno sa mn dobri i jultata i novata seriq pone v/umne imat idealen efekt,a az poprincip sum s mn suha i izto6tna kosa

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    от dove определено несъм доволна така че ти препоръчвам GlissKur
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

нова
    Guest
    глис кюс е супер

Супер фен
    не

И на мен Dove не ми харесва

Определено ти препоръчвам продуктите на GLISSKUR!!! Аз лично ползвам балсама, шампоана и маската за изтощена коса от няколко месеца и мисля че наистина има ефект. Пробваи и ти мисля че няма да съжеляваш
    Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    na loreal profesionaknite sa super kakto i na saphir! ina4e mnogo hubavi mneniq 4uvam za rozovata seria na elseve s perlite i mislia da q probvam!

Голям фен
    Град
    София
    глис кюр неме кефи.. хубав е на сънсилк за различните видове коса.. аз лично за руса съм използвала и съм много доволна..

И аз щях да пускам тема за да питам за ефекта за GlissKur,защото мисля да си ги купя .Относно Elseve ,аз в момента ползвам тези розовите-маската и шампоана.Имайте предвид,че косата ми беше много изтощена от едва ли не ежедневно изправяне с преса,а след като започнах да използвам шампоана на Elseve косата ми съвсем се съживи.Супер са! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си