.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Guest

отслабва ли се

..от цигарите?? мн тъп въпрос, знам обаче все пак не съм сигурна за отговора..

Guest
    Ne

Guest

Re: отслабва ли се

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..от цигарите?? мн тъп въпрос, знам обаче все пак не съм сигурна за отговора..
    mne
    i az taka mislih kato zapo4nah da pu6a no efekt nikakyv

при някои хора цигарите подтискат апетита ама не при всички а аз даже като пропуших надебелях

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

est che se ne tochno ot cigarite no po princip pri polojenie kolko sa skapi cigarite parichkite za hrana svarshvat barzichko ta se slabee

Не, напротив, дебелее се...
    А ако имаш предвид изгубването на апетита...да, това май е вярно, че се изгубва апетита, не ядеш, и отслабваш...

Ot cigari ne se otslabva . Tova ne e dieta vse pak
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хахаха ако се отслабваше щях да съм вейка

цигарите намаляват апетита.. следователно не ядеж мн и сваляш някой друг килограм, поне така е при мене

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    MNOGO -12 kg na sedmica!! xaxa
    vqrno,4e se gorqt nqkakvi kalorii,no da otslabne6 zabelejimo samo ot tqh nqma da stane..
    get off.

Голям фен
    Град
    sofia
    ne mislq che se otslabva
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Фен
    Град
    Там някъде!
    НЕ-точно обратното!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Kategori4no NE!!!!
    No zapochnesh li cigarite i posle da gi spresh , e togava nadebelqvash (ne pri vseki e taka), zashtoto iskash s ne6to da gi zamestish, i zapochvash da si pohapvash.Ima i druga versiq, zashto se nadebelqva kato gi spresh , zashtoto receptorite na ezika ve4e ne se zapulvat s nikotin , a stavat po 4uvstvitelni i kato qde6 ti e o6te po vkusno ot predi i taka si hapvash povechko.

NE no sled kato gi spresh se nadebelqva
    NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.

Guest
    Така. Цигарите са отрова за тялото. Веществата, които се поемат разстройват метаболизма.... Няма да обяснявам подробно действието им поотделно, защото нямам време.... Но в крайна сметка скапва тъканите. Действа когти на мусколните влакна и изключително пагобно за нервните тъкани... оттан допънително се пре.. сичко /пак няма да обяснявам защото нямам време а тръгне ли човек много тряя пише/ и в крайна сметка:
    Не се качват кила отгоре, но за сметка на това се образуват повечко масти тъкани с ниско качество /има много видове/.
    Мита за отслабването идва от това, че човек кат ги спре започва да хапва почвечко от нерви, а и пак металоболизма се разстройва защото вещество което се приеме спире сичко се обърква... /и е цяло чудо за медицината човек как оцелява/ и пак се качват кила.... затова е много лошо постояното почване и спиране, както и неравномерните дози / 1 ден 2 кутии друг ден по 3 цигари/.
    Препоръчвам на всички пушачи да спрът цигарите, ако не по медицински, финансови и естетични методи поне от желанието за Свобода на ума и контрол на ялото.

Ne ne se otslabva opredeleno az ne sam pu6ila no ba6tami pu6e6e i kogato gi sprq nadebelq s 13kg

Guest
    kogato pu6i6 organizma ti e priviknal s nikotina a kogato gi otkaje6 nikotinoviq glad te kara da pogla6ta6 si4ko vazmojno

Голям фен
    Град
    дианабад
    Аз пък съм чела, че не помня коя съставка "побутвала" метаболизма и той се забързвал. Чела съм го на едно-единсвено място и звучи доста странно, но те така го бяха обяснили (и с моите знания по биология) звучеше достоверно.

Все пак, ако човек обича да си похапва (вафли,бонбонки,пуканки,чип с) между храненията, когато замести това похапване с цигара е нормално да отслабва. А и изразходенета енергия за 10 цигари е равна н една вафла (това го четох скоро в "Журнал за жената")

Град
    Септември
    За отслабване се отслабва.Аз свалих 6 кила за нула време ама мн кинти за цигарки не се пребирах вкъщи и немах мн кинти за ядене и ги свалих адски бързо.

Фен
    Град
    BURGAS

ha

mne se oslabvva taz glypost koi ti e kaza samo gybi6 apetiti drobovete ti stavat na ka6a
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Поне си признаваш че въпроса ти е тъп,как от цигарите ще се отслабне,от тях само вреди и нищо друго!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Nqkude imashe takava tema. Ti luda li si kak 6te se otslabva q sipomisli malko

Фен
    Град
    BURGAS

ha

cigarite moje da gybi6 samo apetit i akula si eto ot tova se oslabva
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Фен
    Град
    Еverywhere
    По принцип не се отслабва,но малко или много апетита ти намаля.И не си ли забелязал/а,че повечето хора които спират цигарите качват някое други килце след това.
    Виж сега да кажеш от амфета да се отслабва да ама от цигари не

като ги спреш ще напълнееш
    2 т. системно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си