- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- отслабва ли се
..от цигарите?? мн тъп въпрос, знамобаче все пак не съм сигурна за отговора..
Ne
mneПървоначално написано от Анонимко
i az taka mislih kato zapo4nah da pu6a no efekt nikakyv![]()
при някои хора цигарите подтискат апетита ама не при всички а аз даже като пропуших надебелях
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
est che se ne tochno ot cigarite no po princip pri polojenie kolko sa skapi cigarite parichkite za hrana svarshvat barzichko ta se slabee![]()
Не, напротив, дебелее се...
А ако имаш предвид изгубването на апетита...да, това май е вярно, че се изгубва апетита, не ядеш, и отслабваш...
Ot cigari ne se otslabva . Tova ne e dieta vse pak![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Хахаха ако се отслабваше щях да съм вейка![]()
цигарите намаляват апетита.. следователно не ядеж мн и сваляш някой друг килограм, поне така е при мене![]()
MNOGO-12 kg na sedmica!! xaxa
vqrno,4e se gorqt nqkakvi kalorii,no da otslabne6 zabelejimo samo ot tqh nqma da stane..![]()
get off.
ne mislq che se otslabva
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Kategori4no NE!!!!
No zapochnesh li cigarite i posle da gi spresh , e togava nadebelqvash (ne pri vseki e taka), zashtoto iskash s ne6to da gi zamestish, i zapochvash da si pohapvash.Ima i druga versiq, zashto se nadebelqva kato gi spresh , zashtoto receptorite na ezika ve4e ne se zapulvat s nikotin , a stavat po 4uvstvitelni i kato qde6 ti e o6te po vkusno ot predi i taka si hapvash povechko.
NE no sled kato gi spresh se nadebelqva![]()
![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Така. Цигарите са отрова за тялото. Веществата, които се поемат разстройват метаболизма.... Няма да обяснявам подробно действието им поотделно, защото нямам време.... Но в крайна сметка скапва тъканите. Действа когти на мусколните влакна и изключително пагобно за нервните тъкани... оттан допънително се пре.. сичко /пак няма да обяснявам защото нямам време а тръгне ли човек много тряя пише/ и в крайна сметка:
Не се качват кила отгоре, но за сметка на това се образуват повечко масти тъкани с ниско качество /има много видове/.
Мита за отслабването идва от това, че човек кат ги спре започва да хапва почвечко от нерви, а и пак металоболизма се разстройва защото вещество което се приеме спире сичко се обърква... /и е цяло чудо за медицината човек как оцелява/ и пак се качват кила.... затова е много лошо постояното почване и спиране, както и неравномерните дози / 1 ден 2 кутии друг ден по 3 цигари/.
Препоръчвам на всички пушачи да спрът цигарите, ако не по медицински, финансови и естетични методи поне от желанието за Свобода на ума и контрол на ялото.
Ne ne se otslabva opredeleno az ne sam pu6ila no ba6tami pu6e6e i kogato gi sprq nadebelq s 13kg![]()
![]()
![]()
kogato pu6i6 organizma ti e priviknal s nikotina a kogato gi otkaje6 nikotinoviq glad te kara da pogla6ta6 si4ko vazmojno
Аз пък съм чела, че не помня коя съставка "побутвала" метаболизма и той се забързвал. Чела съм го на едно-единсвено място и звучи доста странно, но те така го бяха обяснили (и с моите знания по биология) звучеше достоверно.
Все пак, ако човек обича да си похапва (вафли,бонбонки,пуканки,чип с) между храненията, когато замести това похапване с цигара е нормално да отслабва. А и изразходенета енергия за 10 цигари е равна н една вафла (това го четох скоро в "Журнал за жената")
За отслабване се отслабва.Аз свалих 6 кила за нула време ама мн кинти за цигарки не се пребирах вкъщи и немах мн кинти за ядене и ги свалих адски бързо.
mne se oslabvva taz glypost koi ti e kaza samo gybi6 apetiti drobovete ti stavat na ka6a
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Поне си признаваш че въпроса ти е тъп,как от цигарите ще се отслабне,от тях само вреди и нищо друго!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
cigarite moje da gybi6 samo apetit i akula si eto ot tova se oslabva
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
По принцип не се отслабва,но малко или много апетита ти намаля.И не си ли забелязал/а,че повечето хора които спират цигарите качват някое други килце след това.
Виж сега да кажеш от амфета да се отслабва даама от цигари не
като ги спреш ще напълнееш
2 т. системно.