.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Фен
    Град
    mircmax
    Ami kato pu6i6 ne se otslabva, no se debelee ako gi spre6, razbira se ako si bil pristrasten kum tqh. Zatova po-dobre ne po4vai!!!!! Nqma da otslabne6, no kogato ti doide yma v glavata i poiska6 da gi spre6 - 6te napulnee6
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Guest
    Edna cigara izgarq tri kalorii, no namalqva jivota s 10 sec., 5mins tichane izgarqt 10 kalorii i uvelichavat jivota s 10 sekundi!
    Тютюнопушене или здраве - избере сами!!!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Edna cigara izgarq tri kalorii, no namalqva jivota s 10 sec., 5mins tichane izgarqt 10 kalorii i uvelichavat jivota s 10 sekundi!
    Тютюнопушене или здраве - избере сами!!!
    ахххаххахаххахаххахахахха хахаххахахаххахахахах майкооооооооооооооооооооо ооооооооо ахаххахахаххахаххахахахах хаххахахаххахаххахахахууу ууууууууууууухахаахуахаух уахухаухаухухаухухаухауха ухуаха ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Еесйхахахаххахахаххахах баси смеха аххахаххахахахахахах

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    ами горе-долу.Една цигара изгаря четири калории точно.Виж,ако искаш верно да отслабнеш,фукай амфети,ама не е препоръчително
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

ot cigarite se otslabva no kato spresh cigarite se debelee karate da qdesh mno za tovas si4ki greshite znam po dobre ot vas
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Най-добре не пуши!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Хахаха ако се отслабваше щях да съм вейка
    Е не си ли

Пушете по 2 кутий на ден да видите дали не се отслабва . ОТ ОПИТ ЗНАМ

Повече от фен
    Ne se oslabva ima dryg efect razvalqt te ot vatre

Guest
    Когато някой човек спре цигарите.. в главата единствено му се върти това, че ще надебелее. Тва е чисто психологически, ти ако си мислиш че ще надебелееш - ще надебелееш. Все пак има там една част от хората при която се забелязва запазване на теглото.. иии такиа работи.. Като гледам кви отговори са пускали другите.. ми става ясно, че всички имат различна информация и за това един път за винаги да си направят труда да се поровят малко да видят как стоят нещата

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    ми незнам...само знам че когато пушиш и ги откажеш надебеляваш (или поне така съм чувал)

Все толкоз си тежа.Не съм забелязала да съм отслабнала.
    He Is The Poison And The Antidote

Guest
    kato pu6i6 i si ubiva6 apetita,ma trqa si mn zle za da propu6i6 samo za da otslabne6

Град
    Plovdiv
    Ne!Ne se otslabva, nito puk se napulnqva kato gi spresh.Horata napulnqvat prosto, zashtoto pochvat da se tupchat poveche, a ne ot drugo..vsichko e vupros na psihika

От цигарите се отслабва със сигорност,но когато ги спреш веднага надебеляваш
    ИсКаМ Да ЗнАеТе ВсИчКи, аКо НяКой Ви ПрЕкЛаНя иЗпРавЕтЕ сЕ и ПрОдЪлЖавАйтЕ наТаТъК. Не СпИраЙте дА сЕ БоРиТе, Не СпИрАйтЕ. ЖиВотЪт е ЕдНа пОстОянНа наДпрЕваРа. В НегО вСеКи дЕн Се ПрЕпЛиТа ТъПаТа тЪнКа ГрАнИца МеЖду ЖиВоТа и сМъРтТа!!!

Повече от фен
    От цигарите СЕ отслабва В НАЧАЛОТО. Подтискат глада, тоест не ядеш, тоест отслабваш. После като ти свикне организма ти се нормализира апетита, ако ги спреш ти се вдига и може да надебелееш.

ne ne e otslabva kakto kazvat vsi4ki naprotiv napulnqva apuk spre6 li gi ujas az ka4ih 7 kg...nepitai ka kse svalqt po dobre ne opitva
    OBICHKAM TE BEBE ))

spored men cigarite spirat apetita
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Град
    NePoStoQnNo
    ami na men mi podtiskat apetita i tolkoz

Голям фен

Re: отслабва ли се

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..от цигарите?? мн тъп въпрос, знам обаче все пак не съм сигурна за отговора..
    mnogo ne se otslabva no se spira da se debelee izob6to da raste6
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    не се
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Juicy_Lucy
    MNOGO -12 kg na sedmica!! xaxa
    vqrno,4e se gorqt nqkakvi kalorii,no da otslabne6 zabelejimo samo ot tqh nqma da stane..
    Евала !
    От цигарите се горят калории wahahaha
    Май са ти изгорили доста мозъчни клетки
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    sLizA6 k1m aDa i zAviVa6 v p1rVatA preSe4kA vdQsn0

Re: отслабва ли се

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..от цигарите?? мн тъп въпрос, знам обаче все пак не съм сигурна за отговора..
    mi i da se otsbva ko 6te po4ne6 da pu6i6 li??? po dobre ti4kai otkolko da si razvali6 zdraveto

Guest
    много ниско стигнахме ние българите... И к'о ако бяхме казали, че се отслабва щеше да пушиш като невидяла. По хубаво си подобри здравето с някъв спорт или фитнес отколкото да го разваляш с цигари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си