- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- отслабва ли се
Ami kato pu6i6 ne se otslabva, no se debelee ako gi spre6, razbira se ako si bil pristrasten kum tqh. Zatova po-dobre ne po4vai!!!!! Nqma da otslabne6, no kogato ti doide yma v glavata i poiska6 da gi spre6 - 6te napulnee6![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Edna cigara izgarq tri kalorii, no namalqva jivota s 10 sec., 5mins tichane izgarqt 10 kalorii i uvelichavat jivota s 10 sekundi!
Тютюнопушене или здраве - избере сами!!!
ахххаххахаххахаххахахахха хахаххахахаххахахахах майкооооооооооооооооооооо ооооооооо ахаххахахаххахаххахахахах хаххахахаххахаххахахахууу ууууууууууууухахаахуахаух уахухаухаухухаухухаухауха ухуаха ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Еесйхахахаххахахаххахах баси смеха аххахаххахахахахахахПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
ами горе-долу.Една цигара изгаря четири калории точно.Виж,ако искаш верно да отслабнеш,фукай амфети,ама не е препоръчително
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
ot cigarite se otslabva no kato spresh cigarite se debelee karate da qdesh mno za tovas si4ki greshite znam po dobre ot vas![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Най-добре не пуши!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Пушете по 2 кутий на ден да видите дали не се отслабва . ОТ ОПИТ ЗНАМ
Когато някой човек спре цигарите.. в главата единствено му се върти това, че ще надебелее. Тва е чисто психологически, ти ако си мислиш че ще надебелееш - ще надебелееш. Все пак има там една част от хората при която се забелязва запазване на теглото.. иии такиа работи.. Като гледам кви отговори са пускали другите.. ми става ясно, че всички имат различна информация и за това един път за винаги да си направят труда да се поровят малко да видят как стоят нещата
tvardo ne
ми незнам...само знам че когато пушиш и ги откажеш надебеляваш (или поне така съм чувал)![]()
Все толкоз си тежа.Не съм забелязала да съм отслабнала.
He Is The Poison And The Antidote
kato pu6i6 i si ubiva6 apetita,ma trqa si mn zle za da propu6i6 samo za da otslabne6![]()
Ne!Ne se otslabva, nito puk se napulnqva kato gi spresh.Horata napulnqvat prosto, zashtoto pochvat da se tupchat poveche, a ne ot drugo..vsichko e vupros na psihika
От цигарите се отслабва със сигорност,но когато ги спреш веднага надебеляваш
ИсКаМ Да ЗнАеТе ВсИчКи, аКо НяКой Ви ПрЕкЛаНя иЗпРавЕтЕ сЕ и ПрОдЪлЖавАйтЕ наТаТъК. Не СпИраЙте дА сЕ БоРиТе, Не СпИрАйтЕ. ЖиВотЪт е ЕдНа пОстОянНа наДпрЕваРа. В НегО вСеКи дЕн Се ПрЕпЛиТа ТъПаТа тЪнКа ГрАнИца МеЖду ЖиВоТа и сМъРтТа!!!
От цигарите СЕ отслабва В НАЧАЛОТО. Подтискат глада, тоест не ядеш, тоест отслабваш. После като ти свикне организма ти се нормализира апетита, ако ги спреш ти се вдига и може да надебелееш.
spored men cigarite spirat apetita
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
ami na men mi podtiskat apetita i tolkoz
mnogo ne se otslabva no se spira da se debelee izob6to da raste6Първоначално написано от Анонимко
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
не се![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Евала !Първоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
От цигарите се горят калории wahahaha![]()
Май са ти изгорили доста мозъчни клетки![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
mi i da se otsbva ko 6te po4ne6 da pu6i6 li??? po dobre ti4kai otkolko da si razvali6 zdravetoПървоначално написано от Анонимко
![]()
много ниско стигнахме ние българите... И к'о ако бяхме казали, че се отслабва щеше да пушиш като невидяла. По хубаво си подобри здравето с някъв спорт или фитнес отколкото да го разваляш с цигари