.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    te ti ubivat apetita
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Повече от фен
    Съжалявам, че ще ти го кажа, ама ти си много проста. Ужасна е само мисълта, че ако се отслабваше, всички щяха да пушат постоянно. джае и на 1 цигара да се отслабва с 10 кг НИКОГА няма да започна да пуша!!!

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Nina__91
    Guest
    estestveno 4e ne se otslabva...taka si mislqt horata, za6toto kogato nqkoi se otkazva...zapo4va da qde pove4e za da podtiska nervite...i taka se okazva 4e kato pu6i6 otslabva6...ne e taka

Фен
    Град
    nqkade tam...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ne
    ostalbva se kogato kato ti se qde vmesto da qde6 pu6i6i no ot cigari nqma na4in da otslabne6 probvai da ne qde6-100% 6te dfade rezultat
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

НЕ ! ТИ луда ли си !? Може да отслабнеш само ако се разбоолееш от тежка болест ... а тогава едва ли ще има значение как изглеждаш !

Guest
    abe za cigarite ne znam dali se otslabva ama ot amfetaminite se otslabva adski mnogo ..

O ne-sas sigurnost.Nito sam debela,nito pu6a za da otslabna,ama ne stava.A i da otslabne6 e mn t1pa pri4ina da zapo4ne6 da pu6i6(ako tova iska6).
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Edna cigara izgarq tri kalorii, no namalqva jivota s 10 sec., 5mins tichane izgarqt 10 kalorii i uvelichavat jivota s 10 sekundi!
    Тютюнопушене или здраве - избере сами!!!
    ахххаххахаххахаххахахахха хахаххахахаххахахахах майкооооооооооооооооооооо ооооооооо ахаххахахаххахаххахахахах хаххахахаххахаххахахахууу ууууууууууууухахаахуахаух уахухаухаухухаухухаухауха ухуаха ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Еесйхахахаххахахаххахах баси смеха аххахаххахахахахахах
    Ne razbiram kakvo e ebasi sme6noto-tova e adski vqrno.
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    То не се отслабва а само ти се губи апетита и така ядеш по-малко и си по - слабичка

Допреди няколко месеца бях с наистина наднормено тегло (10-15 кг над нормалното) Започнах да пуша. Наистина губиш апетит , НО един ден докато играех баскетбол усетих една ужасна болка в дробовете отделно че се изморявах много много бързо .От тогава цигара не съм пипал
    Така стана че се влюбих в едно момиче. И като почнах едни тренировки-
    щанги , дъмбели , диети , кофички и т.н. . Сега пак не съм с нормално тегло но поне имам мусколи вместо сланина.

Супер фен
    абе за отслабване нз ама определено знам че драстично се намалява растежът на гърдите-една фр пуши от 5 години /сега е на 14/ и няма почти никакъв бюст и сички и се подиграват

naistina se debelee sled kato gi spre6.poznavam mn hora pri koito stana taka.ama naistina zagubva6 apetit kato pu6u6 i tva te kara da slabee6-ne qde6 prosto ili puk nqma6 pari za hrana,si4ko otiva za cigari!az misleh da propu6a to4no za da otslabna ama kato pro4etoh mneniqta tuka ne6toi se razkolebah
    Po-dobre da pu6a i da letq,
    otkolkoto da piq i da padam!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    абе да дебелее се друк път

Голям фен
    spored men da za6toto podtiskvat apetita donqkade
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

пушех 2 години и 4 месеца .. сега съм ги спрял за 3 седмици и започвам да надебелявам затова днес ще си купя пак една кутия ..

Ей тва е!
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си