- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- отслабва ли се
te ti ubivat apetita
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Съжалявам, че ще ти го кажа, ама ти си много проста. Ужасна е само мисълта, че ако се отслабваше, всички щяха да пушат постоянно. джае и на 1 цигара да се отслабва с 10 кг НИКОГА няма да започна да пуша!!!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
estestveno 4e ne se otslabva...taka si mislqt horata, za6toto kogato nqkoi se otkazva...zapo4va da qde pove4e za da podtiska nervite...i taka se okazva 4e kato pu6i6 otslabva6...ne e taka
ostalbva se kogato kato ti se qde vmesto da qde6 pu6i6i no ot cigari nqma na4in da otslabne6 probvai da ne qde6-100% 6te dfade rezultatПървоначално написано от Анонимко
![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
НЕ ! ТИ луда ли си !? Може да отслабнеш само ако се разбоолееш от тежка болест ... а тогава едва ли ще има значение как изглеждаш !![]()
abe za cigarite ne znam dali se otslabva ama ot amfetaminite se otslabva adski mnogo ..
O ne-sas sigurnost.Nito sam debela,nito pu6a za da otslabna,ama ne stava.A i da otslabne6 e mn t1pa pri4ina da zapo4ne6 da pu6i6(ako tova iska6).
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
Ne razbiram kakvo e ebasi sme6noto-tova e adski vqrno.Първоначално написано от CRaZy_IKT
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
То не се отслабва а само ти се губи апетита и така ядеш по-малко и си по - слабичка
Допреди няколко месеца бях с наистина наднормено тегло (10-15 кг над нормалното) Започнах да пуша. Наистина губиш апетит , НО един ден докато играех баскетбол усетих една ужасна болка в дробовете отделно че се изморявах много много бързо .От тогава цигара не съм пипал
Така стана че се влюбих в едно момиче. И като почнах едни тренировки-
щанги , дъмбели , диети , кофички и т.н. . Сега пак не съм с нормално тегло но поне имам мусколи вместо сланина.
абе за отслабване нз ама определено знам че драстично се намалява растежът на гърдите-една фр пуши от 5 години /сега е на 14/ и няма почти никакъв бюст и сички и се подиграват![]()
naistina se debelee sled kato gi spre6.poznavam mn hora pri koito stana taka.ama naistina zagubva6 apetit kato pu6u6 i tva te kara da slabee6-ne qde6 prosto ili puk nqma6 pari za hrana,si4ko otiva za cigari!az misleh da propu6a to4no za da otslabna ama kato pro4etoh mneniqta tuka ne6toi se razkolebah![]()
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
абе да дебелее се друк път![]()
пушех 2 години и 4 месеца .. сега съм ги спрял за 3 седмици и започвам да надебелявам затова днес ще си купя пак една кутия ..![]()