.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    temenuga
    Guest

Рокля на Versace

Знаете ли приблизително колко струва една официала рокля на Versace,Gucci или Cavalli
    Питам ви и дали мога някъде от България да си закупя....за бала ми догодина

temenuga
    Guest
    да ми кажете цена на тази: http://www.liniastandart.com/img/krst7_15.jpg

Голям фен
    Град
    дианабад
    Не знам защо държиш на марката като така и така е за една вечер. Иначе миналата година на едно момиче и бяха донесли от не знам си къде рокля точно на Versace, беше изключително обикновена, черна, дълга рокля за 6000 долара... Защо не минеш през CCS, ЦУМ, Витошка и да разгледаш

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    otidi v turciq,dubai ili italiq da si kupi6 roklq na versage!

temenuga
    Guest
    znaete li dali sa hubavi roklite na astela atelie i virginiq zdravkova atelie???cenite pak li sa kosmi4eski????za6toto mi trqbva po-dostypno do hilqda-2 hilqdi lv

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ох, не знам защо си се шашнала от сега да си търсиш рокля. Имаш толкова много време да обиколиш магазините и да разбереш дали са "хубави" и колко струват!

Цитирай Първоначално написано от djigi
    Ох, не знам защо си се шашнала от сега да си търсиш рокля. Имаш толкова много време да обиколиш магазините и да разбереш дали са "хубави" и колко струват!
    Съгласна съм.До другата година едно,че модата ще е друга,а и вкуса може да ти се промени.Така че,не бързай,имаш време,но не мисля,че за 1-2 хиляди лева може да си намериш рокля на Versace.Все пак,решенията са си твои.Успех в търсенето!!!

На версаче са скъпи наистина-поне 3000лв мисля,но не съм много запозната.Иначе наистина не е ли малко раничко,освен това доста магазини тепърва можеш да обиколиш.Все ще си намериш рокля до другата година за бала!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    1000-2000 лева е "по-достъпна"...а стига бе...ако тряа сама ще си ушия рокля(ако реша да ида с рокля) ама няа да дам толко пара...
    Защо не си намериш от някъде модел и не си направиш нещо сама или не идеш на шивачка

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    otidi v turciq,dubai ili italiq da si kupi6 roklq na versage!
    да бе ква е тая измислена марка versace.само naik ribok s.over и т.н.и защо не мога да разбера хората ходат да си купуват очила в скъпарски магазини.ми то по сергиите има dior,armani,gucci,chanel и т.н. за по 10-12лв.
    а най-новия магазин,който откриха до нас има парфюми за по 5 лв. на chartiel #4,hugo boyss,lacrosse,jurp и т.н.егати якото

Е то на тия парфюми може да пише и Gucci ама какво от това!Не виждам да е чак толкова яко защото една приятелка точно от такива "готини" евтини парфюмчета беше станала на пъпки и получи невероятен сърбеж.А пък за очилата по сергийките нямам думи.Не бих си купила такива очила,пък какво остава да ги нося!Тва ако го носиш често така ще ти развали очите.Специално за очила не бих допуснала да си взема някакви,които не са от оптика и не съм сигурна в качеството им.Трябва да се внимава с очите......

А по темата чудя се защо наистина толкова скъпа трябва да бъде роклята.Може и шивачка да ти я ушие,така е най-добре защото хем си избираш модел който би искала,хем ще ти е точна по размер

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl
    Е то на тия парфюми може да пише и Gucci ама какво от това!Не виждам да е чак толкова яко защото една приятелка точно от такива "готини" евтини парфюмчета беше станала на пъпки и получи невероятен сърбеж.А пък за очилата по сергийките нямам думи.Не бих си купила такива очила,пък какво остава да ги нося!Тва ако го носиш често така ще ти развали очите.Специално за очила не бих допуснала да си взема някакви,които не са от оптика и не съм сигурна в качеството им.Трябва да се внимава с очите......

А по темата чудя се защо наистина толкова скъпа трябва да бъде роклята.Може и шивачка да ти я ушие,така е най-добре защото хем си избираш модел който би искала,хем ще ти е точна по размер
    явно не усети иронията в поста ми

може..........сори все пак

Повече от фен
    Za6to ne si haresa6 modela i da si q poru4a6 da ti q u6iqt? Nikade nqma da pi6e 4e ne e ot nai skupite marki,nali?

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    niama nikav smisal da se vzima ne6to originalno na versace,gucci,armani i tn za6toto vsi4ko turski bokluci sas s takvia marki i vsqko mom i4e ima dankii na edna o tqh.. predi 2 sedmici se orasih i si kupih originalni i mai niama smisal ot tva 6toto pak izglejdat da sa po4ti ot sergiqta.. i kvo kat e originalna-ni6to!!!!!!! samo det sa rasi6 kat idiot!

Повече от фен
    niama nikav smisal da se vzima ne6to originalno na versace,gucci,armani i tn za6toto vsi4ko turski bokluci sas s takvia marki i vsqko mom i4e ima dankii na edna o tqh.. predi 2 sedmici se orasih i si kupih originalni i mai niama smisal ot tva 6toto pak izglejdat da sa po4ti ot sergiqta.. i kvo kat e originalna-ni6to!!!!!!! samo det sa rasi6 kat idiot!
    ами първо сам си го знаеш че е оригинално.второ по оригиналните няма огромни надписи и шарении D&G и трето хората които наистина разбират от мода ще разберат че си с оригинални дрехи-то просто си личи по качеството,по самия дизайн.
    аз съм за маркови дрехи с космични цени,щото като имаш пари закво пък да не си ги купиш.а пък ако нямаш ще трябва да се примириш че тези неща са недостижими в момента

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    dobre de az nemgoa da razbera za66to kato ima6 pari i trqbva da si kupi6 bluska primerno za 500lv i danki za 2000???? a za roklqta na bala mislia 4e niama smisal da se hvarlqt pove4e ot 10000 lv pri vse 4e 6te q nosa niakolko 4asa!

Отговор
    Guest
    Не сте в ред,за една вечер рокля за 2000лева..

Повече от фен
    dobre de az nemgoa da razbera za66to kato ima6 pari i trqbva da si kupi6 bluska primerno za 500lv i danki za 2000???? a za roklqta na bala mislia 4e niama smisal da se hvarlqt pove4e ot 10000 lv pri vse 4e 6te q nosa niakolko 4asa!
    една две блузки може.но повече няма смисъл.абе всеки си харчи парите както прецени за най-добре.някои например дори да имат пари мислят че няма смисъл да си купуват скъпи дрехи ми си купуват коли или де да знам

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Не винаги най-скъпото е и най-хубаво! Ти може да си дадеш 1000-2000 лева за рокля уж "Версаче" и тя пак да не е версаче ! Лайф съкс !
    А ,и аз никога не бих дала толкова много пари за парче плат , пък ако ще и мойта любима кралица Виктория да я е ушила..
    т. 2, 9

Srgov
    Guest
    Еми повечето не бихте дали, за т'ва и никога няма да ги имате тия пари... Човек, който не може да разбере, защо друг човек не би дал 2000лв. за рокля, не виждам как би ги спечелил. Ама успех все пак де...

Ти етикета ли ще си го носиш?
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от temenuga
    да ми кажете цена на тази: http://www.liniastandart.com/img/krst7_15.jpg
    to4no tazi roklq vidqx v markovia butik na versa4e vav stara zagora za 580 lv

temenuga
    Guest
    Seriozno li za 580 lv?????samo za taka suma li????v stara zagora...........zna4i,nali samo v sofia ima6e mag.na versace ili az byrkam?????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си