- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За IQ тестовете...
Въпроса ми е: Къде в интерент има безплатен, нормален тест за интилгентност, защото си правих някакъв и ми иска 3 кинта...пффф...предпочитам да е на български, но може и на английски..благодаря предварително...![]()
V GOOGLE PI6E6:IQtest i p1rvata stranica,koqto ti izliza e mnogo gotin iq test,yspex!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Колко изкара?![]()
Изкарах 118 точки...тъпичка ли съм?Първоначално написано от TheNightRider
as sam izkarvala okolo 142
Сега ше зема да си го направя
136 някъде изкарах на тоя![]()
54![]()
![]()
Моят пък е 163 \/ \
/ \
/
Бла- 124,ама на един друг,който май е оригиналния ми стана повечееее- 138! Ууу![]()
![]()
първия не е реален. на него имам 162, а това не е възможно
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
на втория съм със 136, което е по-вероятно, понеже и друг път съм изкарвал подобни резултати
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
170 на този...Първоначално написано от Qgodka_
Я всичко налучках и имам 189...Първоначално написано от Lord Vader
то щот така става по-бързо, пък се дават точки и за време.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
малкият принц
ми, на мен ми остана 1 минута без няколко секунди...Първоначално написано от мечтател
![]()