.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Promolit-nor

Град
    nqkade v galaktikata

Promolit-nor

hora pls [-o< obqsnete mi za kakvo to4no sa tiq hap4eta promolit-nor.potarsih iz foruma ama ne namerih ni6tu
    Ima Div Sex,Lezbo Sex,Gu6ka6t Sex,Lud Sex,Cunka6t Sex,Nejen Sex.......No Za Hora Kato Teb NIKAKAV SEXX!!!!!

М...нямаш ли упътване?А и за кво са ти хапчета,които не знаеш за какво служат ?
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Град
    nqkade v galaktikata
    sq ne mi trqbvat da gi piq.prosto iskam da znam za kakvo slujat za6toto mi kazaha razli4ni raboti.a tiq hap4eta moje i da potrqbvat nqkoga
    Ima Div Sex,Lezbo Sex,Gu6ka6t Sex,Lud Sex,Cunka6t Sex,Nejen Sex.......No Za Hora Kato Teb NIKAKAV SEXX!!!!!

Guest
    Еми пиеш ги примерно за да не ти дойде - на море си, на купон си. Мойе да ги пиеш около 14 дена, но определено ги използвай ако е много наложително

Град
    nqkade v galaktikata
    ami oki.mersi mnogo......ama te samo za tova li slujat.za6toto na men mi kazaha 4e ako si zabremenqla i ve4e sa minali 72 4asa i tiq hap4eta deistvali po sa6tiq na4in kato postinora...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    тези хапове не се вземат без ясни индикации.назначават се от лекар. гълтането на принципа "една приятелка ми каза" може да ви доведе до трагични последици след време

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    за спиране на цикъла...аз пих такива на един лагер... и има странички ефекти..като кожни образувания....(обривчета...) аз не ги получих...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    не можеш да ги вземеш без рецепта от личния лекар...и личния лекар ти казва кога да ги пиеш...аз пих по едно всяка сутрин..а като спреш да ги пиеш...веднага ти идва след това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си