.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    ATAKABG
    Guest
    Ако не ти е ПЪРВА БРАТОВЧЕДКА (демек дъщеря на сестрата или брата на майка ти или баща ти),няма проблем. Но ако е не бива да опитваш да сте заедно. Просто не е редно. Но ако ти е 2-ра,3-та,5-та и така нататък братовчедка - проблем нЕма.

Фен
    Град
    In your nightmares
    На една приятелка майка и и баща и са 3ти братовчеди...верно по-добре от 2ри,но според мен това,че сте братовчеди едва ли е такъв проблем...няма да се жениш за нея я
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Guest
    а кои братовчеди сте... ?ако сте 3ти т`ва няма да е толкоз голям проблем \/

Hora tova e izvrateno!Az sa6to imam goti bratov4ed i ponqkoga sam si mislila razni ne6ta za nego ,no.....do tuk.A i vse pak ste 2-ri i tova e lo6o.Ako bqhte po-dale4ni...nqma problem.To vsi4ki sme se rodnini na toq svqt.Postarai se da sdarja6 4ustvata si za6toto da ne stane nqkoq voina na familiite!!!!!
    If it is crime to loving you then Im guilty !

кофти работа...ама щом сте 2ри по-добре нека нешата останат така...няма да ви е приятно вашите или тяхните да научат за вас,нали...горе главата,знам ,че е лесно да се каже,ама по-добре я забрави!

Супер фен
    Ми можеш да походиш малко с нея колкото да ти мине пък дори и да не ти мине нали все пак няма да се жените!!!

Град
    O.C kvartalat na bogatite :)
    ei ne se ot4aivai .bila sym svidetel na xilqdi slu4ai v koito tragvat bratov4edi,ili polu brat i sestra.nqma kvo da se 4udi6 i da se mae6 i v nikakav slu4ai ne misli za tova kakvo 6te kajat xorata-6tot tva e palna glupost.liubovta kato doide ne pita,to ako stavalo s pitane 6te6e da e mn lesno.kakto kazvat drugite vie ako tragnete-tova ne zna4i 4e 6te se ojenite.jivei si jivota po na4in ,koito 6te te pravi 6tastliv-vse pak jiveem vednaj
    кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си