.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: :)

Guest

:)

zdraweite!iskam da spodelq neshto kajete mi kwo mislite...hodeh s edno momche no se razdelihme po4ti vzaimno oti tvurdeshe 4e me obicha i nqma da spred da me obicha prosto imame razlichni interesi poztoqno se karahme ..neshtata nevyrvqha i sled 4 dena toi trugna s edna ot nai -dobrite si priqtelkii..no az ne se draznq ot tova..shtom se haresvat neka..prosto imam 4ustvoto 4 emi prawi na put..ii taka as si haresah drugo momche oshte dokuto hodehme i super..se polu4i obache tova momche neznae kvo iska..kolebae se m/u nqkolko momicheta iiiako nesym edna ot tqh kakwo da praq..?za da razbere staroto mi gaje 4 ene mi puka...poneje sme w susedni klasove i se vijdame seki den q priqtelkat amu e v negoviq klas ...dea znam kwo mislite/:} tnx predwaritelnoy

Guest

;}

.... da de toa sam as

Mi ako naistina ne ti puka to prosto 6te si proli4i,nqma kakvo tolkova da pravi6

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraweite!iskam da spodelq neshto kajete mi kwo mislite...hodeh s edno momche no se razdelihme po4ti vzaimno oti tvurdeshe 4e me obicha i nqma da spred da me obicha prosto imame razlichni interesi poztoqno se karahme ..neshtata nevyrvqha i sled 4 dena toi trugna s edna ot nai -dobrite si priqtelkii..no az ne se draznq ot tova..shtom se haresvat neka..prosto imam 4ustvoto 4 emi prawi na put..ii taka as si haresah drugo momche oshte dokuto hodehme i super..se polu4i obache tova momche neznae kvo iska..kolebae se m/u nqkolko momicheta iiiako nesym edna ot tqh kakwo da praq..?za da razbere staroto mi gaje 4 ene mi puka...poneje sme w susedni klasove i se vijdame seki den q priqtelkat amu e v negoviq klas ...dea znam kwo mislite/:} tnx predwaritelnoy
    еба*и тъпата иидея да тръгнеш с някой само та да доказваш пред някой нещо ...

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    xaxaxa mnogo smqh taq tema-ot koe selo si?

Abe ne vijdam shto se tormozish i se zanimavash da pishesh shtom kazvash che ne ti puka. Mb ti puka poveche ot kolkoto diri ti predpolagash !

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    верно много смях кфо ще се доказваш като "не ти пука" ?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си