- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- TOI ME LYJE!
jivota mi beshe syvyrshen dokato edin den vsichko se srina pred ochite mii mi stana qsno che vsichko e bilo lyja
sigurno na nqkoi im e poznato i taka eto kakvo vsyshtnost se sluchi:
ot 1-2 sedmici sym s edno momche.toi e mn mn mil i vnimatelen....imashe obeshtaniq,sladki dumi i t.n....i eto che dnes se zasicham s edna poznata v edno kafe i sednah pri neq.i ot duma na duma....az q pitah dali si e namerila gadje a tq kaza che oshte ne no mai shte trygva s edno momche.pitah q s koi i....tq kaza imeto na moq chovek...hvyrli me v pylen shok
posle mi razkazvashe kak s chasove si govorqt po telefona,kak sa izlizali zaedno i vsichko mi stana qsno - kade e hodil dokato uj e imal rabota,zashto postoqnno mi povtarq che nikoga ne bi me izlygal (guzen ne gonen bqga)... vsqka duma,vsqka misyl,vsichki momenti minavat kato na filmova lenta prez glavata mi.sqkash gledam katastrofa na zabaven kadyr no nishto ne mga da napravq....i sega se chuvstvam otvratitelno...izpolzvana..
![]()
toi dori neznae che sym nauchila vsichko tova.da mu dam li edin urok kato postypq i az taka s nego ili da mu vdigna skandal ili da mu dam vtori shans![]()
![]()
sigurno i na vas vi se e sluchvalo.spodelete kak go prevyzmognahte