.

Виж резултатите на анкетата: Какво окосмяване на интимните части на момичетата предпочитат момчетата?

Гласували
20. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • А. Безокосмение

13 65,00%
  • Б. Малка лента окосмение по средата

5 25,00%
  • В. Нормално окосмение

2 10,00%
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Окосмена или не да бъде интимната част на момичето?

Незнам дали такава тема е била пускана, но не можах да намеря, а ми е интересно какво е мнението на момчетата, най-вече, по този въпрос. Как мислите, че трябва да бъде оформена интимната част на половинката? Кое предпочитате? Мнения...
    "Най-добрият ти приятел можа да стане най-лошият ти враг!"
    "Не съществуват добри приятели, а само добри познати!"
    "Истински 'приятел' е не този, който ти изтрива сълзите, а този който не ти дава повод да плачеш"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sorry .. az glasuvah..nishu che sam momiche .. inache mislq che trqbva da e obeskosmena napalno...makar che naskoro govorih sas edin priatel..i toi vika .. pravil sam go sas suma jeni...90% ot tqh ne se brysnat :P

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Moje da ne sym momche no s mnogo momcheta sym si govorila za takiva raoti i vsichi kazvat che predpochitat obezkosmenite a i az sym na tva mnenie ne stiga che e po priqtno no e i po higienichno

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Абе аре стига глупости бе,по-хигиенично.....Ти не се къпи две седмици пък ще видиш колко е хигиенично!Мен ми е все тая дали ще е бръсната или не(аз съм момче)!Стига момичето да е хубаво немам никакви претенции!Само че ми е непонятно защо момчетата трябва да се бръснат

bmw_fenka
    Guest
    ami mili hubavo e da se brasnat mom4etata za6toto kato im pravi6 svirka e po hubu da sa izbrasnati.az se zaigravam i s top*ite na priqtelq mi i s razstoqnieto m\u tqh i h*q mu i mi e po priqtno da e gladak.pak i na nego taka pove4e mu haresva

Супер фен
    Я обичам да ловувам у диви лесове...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Syglasna sam che i momchetata trqq se brysnat...da go pipna otdolu i da pipam vylna .. puuuu q stiga !

трябва да се обезкосмяваш-ЕСТЕСТВЕНО!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Според мен на никой не му е приятно да има контакт с необескосмен индивид!Бръсненето показва,че се грижиш за хигиената си и за себе си като цяло!

Голям фен
    Град
    дианабад

Guest
    baaa mn qsno 4e obezkosmena ina4e e gadnu
    ....

Ми хубаво е,ако е обезкосмена.Аз съм момче и се бръсна и смятям,че е нормално и няма нищо пед*лско и такива глупости както викат някои индивиди от моя клас ...... Та по темата де-предпочитам да не е окосмена,ако не е не е чак такъв проблем(поне за мен)

vie me izumqvate, az s kolkoto momcheta sum govorila se vikat che e mn qko momicheto da ima edna tynka lenta v sredata... vie ste nqkvi unikalni

obezkosmena ili s malka lentichka nqma mn znachenie po-dobre e da ne osobeno okosmena

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от djigi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си