.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: samo za znaeshti

Hybrid View

Guest

samo za znaeshti

e sled mesec pravim godina s gadjeto mi.na 18 godini e i imam dve idei za podaruk.bih jelala da se posuvetvam s vas ako imate neshto interesno kato mnenie.
    zna4i ednata ideq e kalendar s 12 lista i na vseki mesec nasha snimka...noooo godinata e v sredata si i neznam dali she e qko.
    vtorata e album s nashi snimki.nqkoi super gotin album pulen s nashi snimki.priqtelq mi OBOJAVA albumi...no mislq che tova e neshto prekaleno obiknovenno
    e shte vi pomolq za suveti

Голям фен
    Град
    София
    сложи си една панделка напиши на корема си "Честит Рожден Ден" и за останалото предполагам се сещаш

Guest
    toi nqma rojden den..a pravim 1 godina

Голям фен
    Град
    София
    aa da be emi nz.. ti si znae6..

Направи календара от този месец до същия месец догодина, така че да отброява всъщност времето от тази ви годишнина до следващата. И така като свърши календара ще трябва да мислите подарък за "2 годинки заедно"
    -----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от Мрън
    Направи календара от този месец до същия месец догодина, така че да отброява всъщност времето от тази ви годишнина до следващата. И така като свърши календара ще трябва да мислите подарък за "2 годинки заедно"
    Хахах, супер готино. Подкрепям

Иначе идеята за албум също е много готина. Можеш да вземеш от тези с фолиото и вътре да ги наредиш с различна големина, под различен ъгъл...много хубаво се получава в такива албуми, но са по-скъпи...

ei tva za kalendara s va6i snimki e syper ideq.sig 6te se zaradva mnogo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си