- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- klubni otbori
Milan
Manchester United
Milan
Barcelona
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Арсенал , Барса и Олимпик Лион . тва са най добрите отбори![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
smqh, kak moje zaradi edin Zyb4o da ima tolkova fenove edin grozen i sme6en otobr kato Barca!!!
da otbor koito spe4eli dosta grozni i sme6ni titli nali..i to dosta naskoro nali..Първоначално написано от Анонимко
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Ало шефе гледай успехите в Шампионската лига,честно да ти кажа тия 3 отбора имат некви си 2 спечели шампионски лиги.Първоначално написано от Obitax
НАЙ-ВЕЛИКИТЕ
Реал Мадрид-9Ш.Л
Милан-6Ш.Л
Ливърпул-5.Ш.Л
Байерн-4Ш.Л
Аякс-4Ш.Л
Няма място за други.![]()
Алоооооооооооооо смешки истината е в Манчестър Юнайтед и който ми излиза с ебаната му история за мизерния клуб на Ливърпул,нека погледне директните сблъсъци между двата отбора и тогава да си ебе майката.
Лека нощт.
ами принципно не подкрепям друг отбор освен Левски. но все пак ме кефи Ливърпул. но по рпинцип в ШЛ съм за слабите отбори. нз защо
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
barsa
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от David_Beckham
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
=D> \Първоначално написано от midian
/ \
/ \
/ \
/ Няма друго кво да кажа...
![]()
![]()
Първоначално написано от missito_
![]()
MAN.UTD FOREVER!!!
REAL MADRID!
\/
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Първоначално написано от maldini
6efe bolime fara kolko titli imat . vajnoto e 4e sa nai dobrite
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Man United Forever !!! =D> =D> =D>
Ti si im fen ot '99 kogato Man Utd vi razmazahme na finala li?Първоначално написано от maldini
REAL MADRID IS THE BEST!!!
OLYMPIC LYON!!!
Левски!![]()
Левски и Спартак Варна!
Все пак и ние сме европейци![]()
не от един мач Байерн-РеалПървоначално написано от Анонимко
Иначе когато смешките Юнайтед имат толкова титли,колкото Байерн ти нема да си жив
![]()
Nai xaresvam Real Madrid ,Arsenal i Juve ama sega v seria A sum za Inter
Nai mraza Liverpool Man Unt i Milan
mrazi6 nai velikite bez manchester estestvennoПървоначално написано от niki000
![]()
Челси и Барса![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Милан