.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Guest

porednata istoria za lubov

iskam ot vas niakakuv suyvet moiata istoria e slednata v na4aloto na tazi u4ebna godina se vlubih v edno mom4e no ni6o ne mi kazvah durgah se siaka6 ni6o ne izpitvam posle az se premestih v dr daskalo i ne izdurgah i mu iskah akaunta ot edin negov fr tka zapo4nahme da si pi6em toi zn koia sam i tka vs ve4er az mu kazah 4e sum vlubena i tka natatuk toi kaza 4e nz kvo da kage 6ot do sa ne mu se e slu4valo takova ne6o i tka edin put sme fr dr pi6e tolkova milo 4e edvam izdurgam nz kakvo izpitva sramegliv e no kato e v kompanie se otpuska ta daite niakvi saveti no ne i da se vidim predi 6 meseca ne moga da opi6a za6o mn e dlgo a i nz koi 6e pro4ete tva pls kak moe po 4ata da go poburkam no mnie s nego mn si spodeliame i sme ne6o pove4e ot dobri ppriateli abe nz toi e vluben v niakva no ve4e razbra kva 6avrantia e e tvurdi 4e q e zariazal pls daite niakvi saveti mn thanks

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Shom si nqma gadje kakvo chakasjh izlezte samo dvamata i vij kakvo she stane

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми продължавай да се държиш все така мило с него,говори му/пиши му нежни неща,разбирай го,накарай го да се отпусне пред теб,покажи му че ти си по-различна от останалите и най-вече не прави грешките които е правила предишната му приятелка

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    Shom si nqma gadje kakvo chakasjh izlezte samo dvamata i vij kakvo she stane
    ne razbrahte ima pri4ina zaradi koiato ne moga da se vida s nego predi 6 meseca aaa az misla samo za nego ve4e ne moga i d spia pla4e vs den pls pomognete mi date niakvi primeri

mi ako iska6 da go poburka6 trqbva da se vijdate vseki den 6toto taka 4at ne stava

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ludamacka
    mi ako iska6 da go poburka6 trqbva da se vijdate vseki den 6toto taka 4at ne stava
    ni6o daite nekvi saveti pls

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си