.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Guest

Moderated:Една от моят клас страшно ми лази по нервите

ima edna ot moq klas koqto stra6no mi hodi po nervite napravo ne moga da q ponasqm neizdarjam da sam okolo neq.i na tva otgore e nqkva super razgonena k*4ka prai sa na golqmata hybavica a na tva otgore se hvarlq na garba na vsqko mom4e osobenno na sau4enicite vse edno y4ili6teto i e magistralata nqmam dymi prosto nz kakvo da kaja ne sa li q vazpitavali pone mani4ki?i vinagi tq e hubavata ....... i neq q uvajavat pove4e ot men pak ne e koi znae kvo dori az sam po slaba pak tq nqkva leko palni s korem4e....(van6niq vid nqma zna4enie).iska mi se da q prebiq taq k*4ka kakvo da pravq ?znam 4e ne e hubavo da otma6tava6 za6toto sled tva na teb ti se vra6ta 2 pati po gadno...

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ооо мила във всеки клас има по 1-2 такива,дето се праят на незамно красивите и дето се вживяват като ледерки!Само че рано или късно всички разбират какво преставляват всъщност.Мометата ги използват само ей така,щото са леки момиета,но когато става въпрос за една сериозна връзка,никой не иска за гадже няква к**ва.Така е въобще да не ти пука.Не й обръщай внимание.Ако си си харесала някое моме насочи вниманието си към него и заложи на чара си.Пък тази....дръж се сякаш не съществува и не й показвай с поведението е ти лази по нервите,щото ще вземе да злоупотребава с тва и да става още по-непоносима.

Guest
    az se vazdarjam nali ne misli6 4e 6te si pokaja nervite pred neq 4e sled tyi ostanalite da me mislqt za "tapata" no qd me e 4e si ima priqtel daje ot na6eto daskalo i nakra4ka ot nego se varti oklo drygite i im se mazni i te kvo da praqt i obra6tat vnimanie

Guest
    oho qsno mi e takiva gi ima navsqkude.i az gi mrazq takiva k*vi4ki tupi ako e naistina takava kakvato q opisva6 de.po dobre q zasramvai s razni ne6ta pred drygite.puk ako si misli6 4e nqma kak da q razkrie6 i pred drygite spoxi te takiva ni6to 4e se prikrivat,vinagi sami se izdavat

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    спокойно!Сигурна съм,че в един светъл миг всички ще се осъзнаят

Голям фен
    Град
    дианабад
    Защо пък да й отмъщаваш? Нека си е "хубаво" момичето, нека върви "напред"... А и не мисля, че след като й обръщат внимание значи я уважават повече от теб!

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Кво ти пука бе...Боже кви проблеми имате..Научи се да не си толко завистлива(тва му се вика завист, иначе нямаше да пишеш тука ) и щти е по-лек живота...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    ne az ne i zavijdam za6to da go pravq?takiva momi4eta padat prekaleno nisko i nakraq vsi4ki gi namrazvat....ne i zavijdam prosto ne q ponasqm

mi mila parvoo ne e kurva!!!samo ti taka si misli6 za6toto i obra6tat pove4e vnimanie ot kolkoto na teb.zamisli se malko ako be6e kyrva vsi4ki 6tqxa da q smqtat za bokluk ama qvno samo ti........zakfo da i otma6tava6 tq kfo ti e napraila kfo ti e vinovna 4e e po-xubava ot teb da ti kaja 4esno i men nqkoi takiva kato teb me smqtat za ky4ka oba4e ne se vliqq 6tot znam 4e prosto zavijdat.........sori ama tfa si e istinata
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Виж какво!Не се безпокой. :P И в моя клас има такава но тя ми се пише че е приятелка.Но само тя си мисли така аз я имам за някоя курвичка

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ооо мила във всеки клас има по 1-2 такива,дето се праят на незамно красивите и дето се вживяват като ледерки!Само че рано или късно всички разбират какво преставляват всъщност.Мометата ги използват само ей така,щото са леки момиета,но когато става въпрос за една сериозна връзка,никой не иска за гадже няква к**ва.Така е въобще да не ти пука.Не й обръщай внимание.Ако си си харесала някое моме насочи вниманието си към него и заложи на чара си.Пък тази....дръж се сякаш не съществува и не й показвай с поведението е ти лази по нервите,щото ще вземе да злоупотребава с тва и да става още по-непоносима.
    Напълно те подкрепям!
    даже и в нашия клас има такава личност,но нека се мисли за красавица-но всъщност е буклук и голяма развалина,на всичкото отгоре и грозна...,ама нали мама и тати са от по богатото и знатно общество в града ни...
    Такива не заслужат и коментар...

Цитирай Първоначално написано от little_sweet
    Виж какво!Не се безпокой. :P И в моя клас има такава но тя ми се пише че е приятелка.Но само тя си мисли така аз я имам за някоя курвичка
    mi togava si bati licemernata ispolzva4ka 6to ne i kaje6 v o4ite 4e e kurva ami i se pi6e6 na priqtelka a?!6tot tq e pove4e ot teb i iska6 pone malka 4ast ot neinata slava nali?
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Въх,тоз форум бил пълен със зависливи и злобни лапета...
    Може да звучи грубо,ама точно така изглеждате отсрани.
    Стига избивахте комплекси и престанете да съдите другите.Таз била такава,държала се еди-как си,не знам си кво си.Смешни и жалки сте.Като не ви харесват,стойте далеч от тях и си гледайте живота.Те адва ли ще ви обърнат внимание така и така...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен
    Град
    sofia
    da ti kaja momichetata kato neq minavat i zaminavat povqrvai mi ima takiva i v moito daskalo i momchetata vuobshte ne gi uvajavat v nachaloto im se kefqt no posle gi prezirat taka che ne i obrushtai vnimanie na tova momiche shte mu mine vremeto
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Стига избивахте комплекси и престанете да съдите другите.Таз била такава,държала се еди-как си,не знам си кво си.Смешни и жалки сте.Като не ви харесват,стойте далеч от тях и си гледайте живота.Те адва ли ще ви обърнат внимание така и така...
    i az taka mislq =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    И аз така мисля! Колкото и да отричаш - това си е чиста завист. Остави я и гледай себе си, колкото и да я мразиш и обиждаш няма да промениш нищо. Щом искаш повече внимание - е, заслужи си го. Недей да обвиняваш другите за това, че не си толкова забележима колкото ти се иска.
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    Град
    sofia
    da moje da ima neshto vqrnov tova che zavijda no ne mislite li che ima naistina i momicheta koito sa si istinski k**vi
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    da moje da ima neshto vqrnov tova che zavijda no ne mislite li che ima naistina i momicheta koito sa si istinski k**vi
    i kfo ti pre4at?!

Еи еи еи еи искам да ти кажа че не искам да съм като нея това е изключено за мене да падна на неиното ниво

Голям фен
    Град
    sofia
    na men lichno nikoi ne mi prechi az prosto komentiram che ima i takiva momicheta

Re: kak da postapq?pomo6ttttt

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ima edna ot moq klas koqto stra6no mi hodi po nervite napravo ne moga da q ponasqm neizdarjam da sam okolo neq.i na tva otgore e nqkva super razgonena k*4ka prai sa na golqmata hybavica a na tva otgore se hvarlq na garba na vsqko mom4e osobenno na sau4enicite vse edno y4ili6teto i e magistralata nqmam dymi prosto nz kakvo da kaja ne sa li q vazpitavali pone mani4ki?i vinagi tq e hubavata ....... i neq q uvajavat pove4e ot men pak ne e koi znae kvo dori az sam po slaba pak tq nqkva leko palni s korem4e....(van6niq vid nqma zna4enie).iska mi se da q prebiq taq k*4ka kakvo da pravq ?znam 4e ne e hubavo da otma6tava6 za6toto sled tva na teb ti se vra6ta 2 pati po gadno...
    a struva li si da potarpish gadno za da tarpi i tq ? pak i v nepisanite pravila nema mn istina e shte i otmastish li za nepochtennsta i mai da e no nedei vse pak nema zashto da se drazmish ot tova che e na tolkova niko nivo po-skoro se radvai che ne si takava tochno po-tozi nachin se trupa jiteiski opit i madrota a prostotata i e problem na nas madrite ot visheto obshtestvo taiche spokoino

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    little_sweet,а ти каква си?!Лицемерна подмазвачка...Ама адски много обичате да диктувате този и онзи какъв бил,но не и да погледнете себе си.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Оле това ми е много познато!Една моя съученичка е на същия принцип-Натиска се на всички момчета и те тичат по нея!Т'фа си е чиста к**ва!!! На мен също много пъти ми е идвало да я ошамаря,ама няма смисъл!Факт е че много момчета си падат точно по такива момичета!По-добре не се ядосвай!Защото не са толкова много но ги има и момчетата които забелязват и теб!Повярвай ми не ти трябва славата на твойта съученичка нито момчетата които я обикалят!!!

Нито съм лицемерна нито съм подмазвачка щом става дума за нея.Но просто няма как да й кажа че не сме приятелки

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Ти осъзнаваш ли,че сама си противоречиш?!Какво друго освен лицемерие е да се пишеш приятелка на някой,а да ходиш да го наричаш курва по форумите?А да не можеш открито да защитаваш вкусовете и предпочитанията си,и то в личните отношения,това пък е безхарактерно,на всичкото отгоре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си