- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- nai-1kite mesta za 1va sre6ta
da vi pitam - koi sa nai-kite mesta na koito ste bili i na koito 6te bydete zaedno s partniora si?
v kenefa
Борисовата, при НДК, на кафе, в градинка...нищо официално, нито ангажиращо (като ресторант примерно)
в някой парк или кафене![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi na kafence na razhodka..no kadeto i da si s lubimiq 4ovek nqma zna4enie vajnoto e da ste zaedno...kogato 4ovek e vluben nqma zna4enie kade e s lubimiq{pone za mene e taka}![]()
tui hubavo - no az si misleh za ne6to po interesno
da kajem ulica s nestandartni magazin4eta (s nargileta, oriqntalski i affrikanski artefakti) ili za tatuirovki
ako nqkoi znae ne6to takova da kaje
Mmm na keq v Ruse[/url]
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
kogato si s 4oveka,koito te kefi dori i nai-zagubenoto mqsto moje da byde dosta interesno i da ti e adski hubavo tam...t.e. navsqkyde e dobre.predpo4itam raznite parkove i gradini![]()
get off.
mm istina e mnogo e dobro mqstotoПървоначално написано от EnJoY ThE LoVe
am to i v parka e mn` qko
![]()
Аха.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
che ne moa si q zaveda u naze
(sry za lat)
2 т. системно
кафенетата в центъра и хубавите паркове
Парк,плаж,кафенце,някъде из балкана.Зависи от времето и предпочитанията на двамата.
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
Някъде,сред природата...![]()
дамПървоначално написано от miloto_girl-4e
2 т. системно.
на плажа9аз съм от търново,но...
Mi v nqkoe lubimo zavedenie ( kolko sum romantichna)
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Зависи от момичето, но на планина ми се вижда най-удачно.
П.С. Голяма романтика е в задушните и опушени кафета, няма що.
Хехехех,ама наистина пред ОЧЗ е много романтично!Аз бих се изкефилаНа улица Три уши...супер
Или в твоя случай-пред любимия магазин на бъдещото гаджеС две педесетолевки-ако е някоя мръхла ще ти скочи наврата веднага
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)