.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Помогнете ми!!!!!Най-добрата ми приятелка ми отне гаджето!

Моля Ви се помогнете ми.Тва не го очаквах от най-добрата си приятелка.Казах й че харесвам едно момче и тя веднага отиде при него и започна да се зарибява с него.И естествено тя е по-хубава от мене и той й обърна внимание.Аз сега съм й супер ядосана и не знам какво да правя с нея.Дали има смисъл да й се сърдя и да свърши нашето приятелство заради едно момче?Но в крайна сметка все тя печели от всичко.Аз я запознавам с момчета а тя ги сваля.И от сега нататък не искам да я видя.Моля ви пишете за да знам какво да правя.Знам че има и други момчета но тя прави всичко това и със тях.ПИШЕТЕ МИ!!!!НУЖДАЯ СЕ ОТ ВАШЕТО МНЕНИЕ!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Хм ми няма да е зле да поговориш с нея.Казвала ли си й че не ти допада винаги да прави така,първо трябва да се разберете...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Хаха, са мое да прайте 3-ка...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Е, ако го прави нарочно (а явно е така) значи не само не ти е приятелка, а едва ли не враг. Не знам защо мислиш, че тя е по-хубава...както и да е, това няма общо със случката. Аз лично бих прекратила едно такова "приятелство"

Супер фен
    жените са зли, тегли и една ***** и не се занимавай с нея...

Ами мацка кво да ти кажа... ние с моята най-добра приятелка сме се разбрали никога да не ни раздели едно момче защото след момчета и автобус не се тича следващият е след 5 минути,но истинското приятелство не може да се срещне всеки ден.Наистина не си струва да си развалиш приятелството с момичето но ти си знаеш колко е истинско и дали наистина ти е най-добра приятелка,щом винаги ти отнема момчетата въпреки че знае че ги харесваш и те кара да се чувстваш гадно.Вярно н е елошо да поговориш с нея по този въпрос,да не и се сърдиш,въпреки че си разочарована от нейната постъпка.А пък и според мен ако тя не харесва това момче а само просто така се зарибява с него го прави на пук на теб.Ти решаваш дали това момиче ти е фр или не.Успех все пак

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    OF...Of....OF KaK q nare4e !!!!! Priqtelka li!!????!!! OFFFF$E i nai dobra !
    Mila ta tova ne e priqtelka tva eeeee........i as neznam!Po skoro predatelka!
    Tai po temata:
    ami prosto se otdrapni ot neq 6tom tq se smqta i za neto pove4e ot tebe i ti krade mom4eto zna4i ne si zaslujava
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    хаха дам.. като начало въобще не я наричай приятелка,било то най-добра..
    а пък и не ти е отнела гаджето доколкото разбирам.. а само момче което си си харесала,нали? няма значение..
    дигни си малко самочуствието,кво е това "ама тя е по красива от мен!"
    кво кво? нема такива филми.. не я гледаш и тва е! но я дръж близо-от полза ще ти е.. и не и казвай кой харесваш и т.н.. няма смисъл!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Хора,всичко това което ми го казахте съм го направила отдавна.Поговорихме двете и я попитах дали го харесва а тя ми каза че не.Но тогава какво прави постоянно при него?Каза ми не само че не го харесва но и че не може да го гледа.И на всичкото отгоре ми всеки път ми казва че няма да прави така и със следващия но всичко се повтаря отново и отново.И тва в нея много ме дразни.Даже аз мисля че вече не мога да харесвам момче заради нея.........

Цитирай Първоначално написано от AnN_G
    Хм ми няма да е зле да поговориш с нея.Казвала ли си й че не ти допада винаги да прави така,първо трябва да се разберете...
    послушаи я
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Голям фен
    Spored men nqma kvo da govorish s neq ! Tq sigurno ne e malka nito pak typa(sled kato uspqva ti otmakne mom4etata) i znae kvo pravi ,che na teb ti e nepriqtno i t.n... Prosto q razkarai ot jivota si,osven tova na momiche doverie nemojesh da imash zashtoto vsi4ki sa zavislivi i gledat da te prekarat Ne sa spichai ,tq rano ili kasno shte si nameri maistora ili prosto shte ostane sama ,shtoto v stremeja si da se dokazva pred nqkvi pikliovci shte zagubi priqtelite si uspeh i nedei spicha
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    sofia
    chestno kazano ne bih opredelila tova momiche kato tvo nai dobra prqtelka za da napravish podobno neshto trqbva da si mnogo tup kak moje da zapochne da se zabiva s momceto koeto si i kazala che haresvash ako pitash men vuobshte q zareji
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

devoiko ot kade gi namirash tiq nai-dobri priqtelki nekva k*rva deto se fashta s vseki i ne te ostavq da si karash normalno ako tolkuz nema koi da ti e nai dobra priqtelka az she ti stana vapreki che sam m ama se 5

imala sam podoben slu4ei, edna "priqtelka" mi e otnemala 2 gadjeta (zasega) i to dokato az hodeh s tqh im se natoska6e, pra6ta6e sms-i, celuva6e gi i t.n. no stiga za men
    ta iskah da kaja 4e mojebi taq tvoq "priqtelka" iska da ti dokaje 4e moje da ima vsi4ko "tvoe" i e po dobra ot teb, a dali e taka ne q izteresuva, za neq vajnoto e tq da e na varha...
    tq ne ti e priqtelka, prekrati tva priqtelstvo vazmojno nai skoro, predi da te e naranila otnovo!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не мога да разбера, защо изобщо я наричаш "приятелка". Това, което ти прави, ясно показва, че не ти е никаква приятелка, а само се прави на такава.
    Според мен, спри всякакви контакти с нея, спри да я търсиш, ако тя го направи я режи...в смисъл покажи й, че не желаеш да имаш, каквито и да било, отношения с нея. Можеш и направо да й го кажеш. Ти сама избираш какво да правиш.
    Успех.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Не мога да разбера, защо изобщо я наричаш "приятелка". Това, което ти прави, ясно показва, че не ти е никаква приятелка, а само се прави на такава.
    Според мен, спри всякакви контакти с нея, спри да я търсиш, ако тя го направи я режи...в смисъл покажи й, че не желаеш да имаш, каквито и да било, отношения с нея. Можеш и направо да й го кажеш. Ти сама избираш какво да правиш.
    Успех.
    =D> =D> =D> =D> =D> И аз съм на това мнение!!!

Фен
    Град
    ruse
    HMMM tazi istoriq mi e tvyrde poznata. Mi da ti kaja az taka se otdale4ih ot moqta "nai-dobra priqtelka",govori s neq(taka napravih i az) i ve4e sama 6te si preceni6-dali si zaslujava izob6to da si gubi6 vremeto s neq.Uspeh

Guest
    I na mene mi se sluchi sashtoto predi nqkolko dena...vse oshte nemoga da go prejiveq...no..nqkak si shte se opravq No imam hora do sebese i veche znam na koi da se doverqv!Blagodarq mnogo na SEX_MACKATA{P},Irkbbb,Litbbbb,Daki4ko i Vikity....{}mersi che nai setne mi otvorihte ochite

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    И след всичко това ти все още я наричаш приятелка ? Мила остави я тая не ти трябват такива "приятели" ... Предлагам ти да не и обръщаш никакво внимание да започнеш да излизаш с др, а относно тва момче ми и него можеш да оставиш има толкова мн момчета

SEX_MACKATA{P}
    Guest
    blagodarq LenitYyyY za dobrite dymi Vij milichka tfa spored mene ne ti e Nikakva priqtelka a kamoli nai-dobra kakto ti q narichash. i az ostanax bez priqtelq mi zardi xorski intrigi no noshto nemoga da naparvq ,,,, makar che sme bili zaedin 11 meseca

Guest
    Misi Madlenka..taka e ot mn doverqvane i mn spodelqne shte e taka!Puk i bez intrigi vav jambol ne moje kakto vijdahs vinagi 2-ma kato se obichat 3-ti se namesva qvno..abe ebi my maikata veche!Az razbrah che na tebe vinagi moga darazchitam zashtoto kogato ti mi kaza da ne se dovrqvam na M az i se doverih i sega...of....Lofq te{}

Guest
    Spred men priqteli i priqtelki veche trydno se namirat zato savetvim vsichko koito imat takaf problem da zaebat i priqtelkata i priqtelq si...zashtoto inache shte vi e po tupo i gadno..puk i moje vsichko da e narochno

Vinagi sum si znaela, 4e nqma nai-dobro priqtelstvo.Momi4e mojebi sega e vremeto da go osuznae6.Vs na toq svqt sa egoisti i gledat kak da te precakat.Na4ina po koito moga da ti otgovorq e-tq ne ti e nito nai dobra pr, nito pr, a prosto momi4e s koeto se poznava6.Izob6to da ne ti puka za mom4etata ili ne6to podobno, prosto ne i pokazvai 4e q mrazi6 ili ne6to takova, prosto ve4e si znai za neq 4e e gadnqrka i ne ispodelqi ni6to.Prekrati da izliza6 s neq kogato tq te pozdravi i ti go napravi, no ina4e...Taka 6te se 4uvstva zle povqrvai mi
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Guest
    АХахха тъй де когато са ме отмъквали от някоя друга и са се карали приятелки никога не съм могъл да разбера какъв е проблема.

Мъже дал господ защо трябва да е този конкретно можеби просто защото ти неискаш да е с теб а просто да не е с нея и за двете страни на спора важи.Но незнам намери си друг.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Чакай малко сега, ти на колко си години? Ако си на 12 поведението ти
    е оправдано, но ако си на повече, мисли бе девойко Ти би ли направила такова нещо, на нея? Те другите ти го казаха, тя дори не ти е приятелка, още по- малко най добра. Ако не обърнем внимание на тоя случай....тя в каквато и да е ситуация, нито ще те подкрепи, нито ще ти даде някакъв добър съвет. Това момиче, най- вероятно не знае ни най- малко какво иска, то нормално, но всичко си има граници. Изобщо, това е добър урок, научи се да разграничаваш приятели от познати, това че прекараваш много време с нея, по никакъв начи не я прави "най- добра приятелка". По- добре сама, отколкото с такава измет...не мислиш ли?

Give me your best shot motherfucker!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си