- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелството...
Поводът да пусна тая тема е, че поредната "приятелка" ме изигра днес и пак момчета ме утешиха![]()
Та се чудя кои според вас са по-добри приятели - момчетата или момичетата? Аз в краткия си животец съм стигнала до извода, че момичетата са си родени клюкарки и интригантки особено спрямо същия пол... Най-добрия ми приятел е момче и с него всичко си споделям. Той пък е на обротното мнение... Ама...
Айде казвайте![]()
Много зависи какво е "приятел". Ако е върпос само до споделянето.... Много съм споделяла на едно момче и наистина го имах за Приятел, сега почти все едно не се познаваме, но не защото ме е предал. Друг човек, на който много съм си казвала е едно момиче... тя спа с мое гадже, това не знам дали се води за предателство, ама пак сме си Приятелки (е, тази тема ни е малко табу)
Споделям твоето мнение.Наскоро пример - казвам на една "приятелка" ( мога да я нарека вече позната ), за нещо, което тряаше да си остане между нас.На другия ден отивам на даскало, всички знаят... Само на нея бях казал
На момче квото съм казал, тва си е останало.Никой не ме е издал...
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
не можеш да делиш хората такакакто има лоши приятелки така има и лоши приятели и обратното.това си зависи от човека,защото имаги такива момчета,които са по-големи интриганти и клюкарки от всяко момиче,така си и има и мн точни момичета,само дето още не си попаднала на такива.
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
Много си зависи от човека,но наистина като че ли при момчетата няма толкова много завист,лицемерие,клюкарств ане и т.н.Но както казах зависи от характера на човека,не от тва от кой пол е.Просто преди да се довериш на някого,преди да му споделяш важни неща от живота си трябва си сигурен в него,независимо дали е момче или момиче,защото нещата толкова бързо се променят е може да си си изповядвал душата пред един човек,а на следващия ден от най-добър приятел да се е превърнал във враг.Така че..подбирайте си хората около себе си![]()
am az sushto spodelqm tova mnenie .... spored men momchetata ne sa takiva kliukari i tolkova zavistlivi .. spodelqla sum na dve momcheta.. i osven dobur suvet nishto drugo ne sum poluchila .. nito nqkoi drug da e razbral nisto nishto takova.. e naistina che si e do chovek no .. v povecheto sluchai e taka ..
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
az sam momi4e i nai-dobriqt mi priqtel e mom4e .............
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!