.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    DesY
    Guest

Postoqnno kiham,surbi me nosa i mi se poduvat o4ite.

Ta mislq,4e imam nqkakva alergiq ili senna hrema.Naistina e mnogo kofti,kato se zakiham i nqma spirane i nosa po4va da mi te4e i mnogo me surbqt o4ite.Nqkoi da ima su6tite simptomi i kakvo pie sre6tu tova? Blagodarq vi sladurkovci.

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Имаш пролетна алергия, но трябва да идеш на лекар за да ти испише капки някакви или някакво лечение

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    алергозан

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Купи си Кларитин ... таблетки са, пият се сутрин и вечер по една, не е необходима рецепта.

Guest
    Гадна работа..аз съм абсолютно същата картинка през пролетта.кларитин наистина помага, едни малки дребни хапченца са

хладилника ми протече :(
    Guest
    Ми сенна хрема... Отиди и си направи тест за алергии. Мен ми излезе, че съм алергична към тютюнев дим, пък пуша по една кутия на ден. Един пък му излезе, че е алергичен към колбас и домати, тъй че не знаеш от какво може да е... \/

Guest
    И аз го имам същото, още от малък бях на проби - алергия към пролетните цъфтежи и към прах.Пия "Лоратадин".Ефикасен е!

Почти сигурно е, че е алергия. Отиди на лекар, за да ти се избистри за какво иде реч. Относно лекарствата - аз съм с две ръце "за" хомеопатичните хапчета - вършат чудеса! И не се пълнее от тях, което е хубаво.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    класически "студентски случай" на алергия.

днес има вече няколко класа ефикасни лекарствени средства решаващи проблема / временно за жалост/.

лекар да изпише средството, но препоръчвам и тест да се направи.

хомеопатията също е добра алтернатива, но сам СЛЕД като стане ясно за какво точно иде реч.

Guest
    Решението е Xyzal!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Имаш алергия към пухчетата!

Офф тая сенна хрема е ужасна!!! Иначе се пръскам с алергодил......май така се казваше

Guest
    За мен това е абстинентен синдроб дължат се от скорошното ти спиране на опиатите. Споко 2 седмици и щи мине.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Абе я ходи да се изследваш...!

Re: Postoqnno kiham,surbi me nosa i mi se poduvat o4ite.

майкоо и аз я имам тая отврат в час особенно кат се разкихам ужас и очите ми почват по некога да ми смъдят,дас е зачервяват от 3 години съм тей и лекарката ми предписа да пия "Кетотифен" или "Лоратадин" първо пих едното един месец после другото и двете дейстав еднакво и ми беше минало ама ся пак съм тей.Тва е пролетна алергия
    Come on and dance

Възможно е да е пролетна алергия но за всекки случай трябвва да се изследваш.

Фен
    Град
    zoo....
    сенна хрема.И аз съм така и е ужасна.Иначе има различни медикамнети,които действат доста добре но само временно Аз лично ползвам един спрей обаче да знаеш не са много евтини-към 15-20лв едно шишенце(поне качествените де).Странични ефекти-сънливост!И затова го ползвам само ако кихам нон-стоп.Иначе избягвам-предпочитам да си кихам и да си подсмърчам отколкото после адски да ми се спи.Ай успех
    ....Don't bother!Be happy!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си