.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ДВГ

Koko-kanafkata
    Guest

ДВГ

Тоя форум няма секция техника, затова тази темя я мушнах тук. Трябва ми учебник със схема на двутактов ДВГ. По възможност да е онлине езикът няма значение

Голям фен
    Град
    United We Love You
    kato ti trqa uchebnik varvi v knijarnicata ili v bibliotekata..
    т. 2, 9

Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    kato ti trqa uchebnik varvi v knijarnicata ili v bibliotekata..
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Замисли се че някой би могъл да ти помогне, но незнае какво ти трябва. Всетни ги че "ДВГ" е "Двигател с Вътрешно Горене". Аз не мога да ти помогна (или по-скоро неискам).

koko-kanafkata
    Guest
    Че кат си прост как ще ми помогнеш
    Големи разбирачи се пишете! Мислиш ли че съм търсил!!! В библиотека или книжарница ?!? Човек да не попита нещо в тоя форум, и всички се дават акъл. Не искам акъл, щото си имам достатъчно! Искам отговор! ОТГОВОР !!!
    Майка му стара...

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от koko-kanafkata
    Големи разбирачи се пишете! Мислиш ли че съм търсил!!! В библиотека или книжарница ?!? Човек да не попита нещо в тоя форум, и всички се дават акъл. Не искам акъл, щото си имам достатъчно! Искам отговор! ОТГОВОР !!!
    Майка му стара...
    Щом си имаш ъкъл що пишеш в тоя форум, а не си потърсиш сам?!? Отговорите можеш да си ги намериш. И честно казано не всички са "умни" като тебе в тея сфери и да ти кажа "двутактов ДВГ" не ми говори абсолютно нищо!!!
    добре че беше Аз съм БЪЛГАРЧЕ да ме светне

Цитирай Първоначално написано от koko-kanafkata
    Майка му стара...
    След тоя пост освен да ти кажа да си го начукаш у цилиндъра! Деба мързеливия леймър!

Повече от фен
    Град
    Varna
    Виж това дали ще ти свърши работа: http://en.wikipedia.org/wiki/Two-stroke_cycle

Поздрави
    Животът е прекрасен

Guest
    Скъсах се да се хиля, смех... Не съм написал "не" Мислиш ли че съм търсил трябва да стане Мислиш ли че не съм търсил
    Голяма излагация А за акъла имах предвид че вече СЪМ търсил и питам дали някой знае нещо , няма значение. Аде и не се сърдете , бай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си