- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?Tой не ме позна.. как да го спечеля ?
Хмм .. значи ходих на кафе с приятелката на брат ми ..и тя отиде при едни неийни познати(момчета)и после ми каза кои са те и аз си харесах тогава единият .. и тя ми каза как се пише в чата и го засякох веднъж и почнахме да си пишем и а зму пратих пик(между другото аз познавам един негов приятел)и и тои ми каза,че съм сладка .. и нали почнахме да си пишем {} и на последващия ден стана така,че аз излязох с една приятелка,която излиза с тяхната компания .. и по едно време той дойде с още две момчета(едното от което аз го познавам,а с другото се бяхме запознали в чата и му пратих пик)и аз тогава направо се стъписах и незнаех кво да правя .. и ме хвана срама ии ..и в крайна сметка се оказа,че нито той ме е познал,нито тва другото момче ..а и между другото когато си чатихме с тва момче,което ми каза,че съм сладка се бяхме разбрали да излезем на кафе ние двамата и още едно момиче и момче(те се харесват..
) и тва момиче(моита приятелка)се уговори с другото момче да излезем в петъка (днес сме понеделник)..обаче мн кофти ще е така,защото ние вече сме се виждали .. а и утре пак ще излизаме с тяхната компания .. и това момче ще е там .. и незнам кво да правя .. а ме е срам да отида да се запозная с него .. и тпой също е срамежлив .. ахха получава се много гадно и незнам кво д аправя помощ
![]()
HONDA - The Power Of Dreams
запозай се с него няма от какво да се срамуваш просто го направи
VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..
Ами тва е една част от проблема,че незнам как точно да се запозная с него .. кво да му кажа ..
dosta e slojno ama napravi se 4e i ti minaliqt pat ne si go poznala i taka....a pak ako pak go zase4e6 v 4ata prodaljavaite s {} ako go xaresva6 mnogo de ako ne go lofka6 go ostavi
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Ами аз му казах,че веднага съм го познала ... немога сега просто еи така да му кажа ,че не съмг о познала ..![]()
draj se po svobodno kaji mu ,,koga shte izlezem na da napraim edno kafe'' , kaji mu ,,taka li shte se napraish shte me vidish i nqma da me poznaish tctc '' davai po smelo nqma ot kvo da se sduhvash sled kato ti e kazal che si sladka -> te haresva tai che nedei spicha mi deistvai![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
![]()
![]()
ще направя всичко възможно ..
) ама както винаги ще се
.. даже приятеля му , с кохйто с епознаваме вижте кво ми каза :
[22:29:14] <*******> iz4ervi se malko
..
))
![]()
Охххх, абе мила, какво толкова спичаш??? Ти да не си някоя седмокласничка?? Отиваш и му казваш - ади да се запознаем - аз съм еди си коя си. И готово
какво толкова има да му мислиш?? Мен като ми харесва някой отивам и се запознавам това е. Или отиваш там и му искаш огънче, нещо такова измисляш. Или де да знам седят те и пуйчат и отиваш при тях и им викаш - ко прайти вий бе, ко сте се сдухали тука, ади да обърнем по едно. Някой от вас пий ли му се да ходим да пийм по една бира, че в тая жега умрях тука.
Или викаш: ейшш ся пак ли не ме позна? дай да се запознаим официално, че тоя чат за нищо не става.
или просто го каниш на кафе в чата, отивате, изпивате по една биричка или там фрапе, квото пиеш ти и тъй.
Абе лесно е, квото ти дойде на ума казваш.
Само трябва да си преодолееш срама, щото това е най-тъпото нещо на света.
Вярваш ли ми, че кат бях 7 клас и си харесвах един, който беше по-малък от мене и суууупер срамежлив. Като тръгнахме с него ако става въпрос на живо почти не бяхме общували и на една манифистация отидох при него, хванах го за ръчичка и му казах : айде да се прибираме. И тъй двамата киснехме на пейката пред нас няколко часа, гушках го, целувах го, без да се срамувам от нищо.
Казах му: ммм няма ли да ми дадеш една целувчица..? :Р
Ако става въпрос преди него не си бях имала гадже, както и той.
Та може би ми е било малко спек, ама си преодолях спека. Ето, стават нещата, като си наложиш на волята, че няма да те е спек, и всичко ти идва отвътре.
Бахти якотоПървоначално написано от хладилника ми протече :(
Ще използвам указанията ти
мерси много
![]()
![]()
Първоначално написано от krisi_love
Еми докато се срамуваш няма нищо да постигнеш! Просто се отпусни.Дръж се естествено и ще видиш,че всичко ще бъде 0к.Само няма да се сдухваш а и щом си чатите още по-лесно.В чата е по-лесно да се отпуснеш и да си лафиш с него и тоо.. нещата сами ще станат:) Продължавайте с { } :)
ako naistina beshe sladka shteshe da sa seti za tebe kato te vidi na jivo!!!!!!![]()