- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?Tой не ме позна.. как да го спечеля ?
Хмм .. значи ходих на кафе с приятелката на брат ми ..и тя отиде при едни неийни познати(момчета)и после ми каза кои са те и аз си харесах тогава единият .. и тя ми каза как се пише в чата и го засякох веднъж и почнахме да си пишем и а зму пратих пик(между другото аз познавам един негов приятел)и и тои ми каза,че съм сладка .. и нали почнахме да си пишем {} и на последващия ден стана така,че аз излязох с една приятелка,която излиза с тяхната компания .. и по едно време той дойде с още две момчета(едното от което аз го познавам,а с другото се бяхме запознали в чата и му пратих пик)и аз тогава направо се стъписах и незнаех кво да правя .. и ме хвана срама ии ..и в крайна сметка се оказа,че нито той ме е познал,нито тва другото момче ..а и между другото когато си чатихме с тва момче,което ми каза,че съм сладка се бяхме разбрали да излезем на кафе ние двамата и още едно момиче и момче(те се харесват..
) и тва момиче(моита приятелка)се уговори с другото момче да излезем в петъка (днес сме понеделник)..обаче мн кофти ще е така,защото ние вече сме се виждали .. а и утре пак ще излизаме с тяхната компания .. и това момче ще е там .. и незнам кво да правя .. а ме е срам да отида да се запозная с него .. и тпой също е срамежлив .. ахха получава се много гадно и незнам кво д аправя помощ
![]()
HONDA - The Power Of Dreams