Едно от предимствата на този форум е анонимността. В този пост искам да скрия това какъв пол съм и на колко години съм. Едната версия е, че съм момиче и много съм си харесала един тип, който е много интелигентен, забавлява ме, но уви няма кола, заплатата му не е висока и не може да ме води на много места и да ме поглезва от време на време. Другата версия е, че съм момче, клиент на градския транспорт, което не кара кола, парите едвам му стигат и в следствие на това, а може би и на други работи момичетата постоянно му казват: „Сори пич, но аз уважавам себе си и никога не бих излязла с човек като тебе, които поне една трошка на старо не може да си позволи да поддържа и трябва да вися с тебе по спирките.”, „Имам си приятел, които поне кола има, чувствам се много добре и мисля, че е излишно и неуместно да се виждам с тебе” и т.н. Смятам, че това кои от двамата съм в този пост е най-добре да го скрия, но предположете ако искате, може да има много познали. И така въпросите ми са:
Бихте ли си имали гадже които няма кола?
Смятате ли, че ако едно момче не кара кола е голям недостатък?
Ако гаджетата на всичките ви приятелки си имат коли, а само вашия няма би ли ви подтиснало това и бихте ли се срамували?
Ако се колебаете между две момчета, които еднакво ви харесват, обаче единя има кола, а другия няма, би ли могло това да наклони везната за окончателното ви решение?
Моля ви отговаряйте искенно!
Благодаря ви!