.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    azz....
    Guest

Moderated:Имам нещо като бяло течение,а съм девствена...

zna4i ...iskam da vi pomolq za malko info i pomo6t ot va6a strana
    imam ne6to kato bqlo te4enie no ne sum imala do sega polov kontakt i imam striktna higiena! . a znam 4e po princip to se polu4ava pri polov kontakt .kakvo da napravq da se posavetvam li s ginekolog?ili vuob6te daite nqkakvi idei naistina kakvo da pravq
    blagodarq predvaritelno

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

bqloto te4enie ne se sre6ta samo pri momi4eta koito imat polovi kontakti, az go imah o6te predi da zapo4na polov jivot i vse o6te go imam, po golqmata 4ast ot momi4etata si go imat, ne za6toto imat lo6a higiena
    nai dobre se posavetvai s ginekolog, toi 6te ti kaje nai to4no na kakvo se dalji i 6te ti predpi6e le4enie

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Бялото течение не се лекува.Всяка жена на земята си го има.Служи за овлажняване и почистване на интимните ни части.Има обаче някои белези,които подсказват,че нещата не вървят на добре като прекаленото му количество,промяната на цвета,миризмата и консистенцията.Ако забелязваш такива-посети гинеколога си.Ако ли не,ползвай ежедневни превръзки,поддържай добра лична хигиена и всичко ще е ок.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    da saglasna sam s gornite mneniq ... ginekolog ...
    Love you Kris !!!

Да така си е няма от какво да се притесняваш не си повредена
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Бялото течение не се лекува.Всяка жена на земята си го има.Служи за овлажняване и почистване на интимните ни части.Има обаче някои белези,които подсказват,че нещата не вървят на добре като прекаленото му количество,промяната на цвета,миризмата и консистенцията.Ако забелязваш такива-посети гинеколога си.Ако ли не,ползвай ежедневни превръзки,поддържай добра лична хигиена и всичко ще е ок.
    Napalno vqrno!

Абе всеки казва различно мнение за тва течение деба Едни казват,че не е нормално и е белег за инфекция..други казват,че е напълно нормално всяка жена да го има.
    А иначе инфекция може да се хване от всичко.Дори като си на море и влезеш да се изкъпеш във водата.Така че най-добре отиди да ти вземат проба и да се разбере дали се дължи на някаква инфекция.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Голям фен
    Град
    Пловдив
    точно така...посъветвай се с гинеколог...да ти е леко на главата
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    точно така...посъветвай се с гинеколог...да ти е леко на главата
    Мда, това е най-доброто решение .
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    точно така напълно нормално е.ако не се е появил някой от тези белези няма нужда да ходиш на гинеколог.но ако толкова се притесняваш просто отиди за един профилактичен преглед

xhahxa ako vsichki koito imat bqlo techenie hodeha na genekolog opashkite pred kabineta shtqha da sa kilometrichni i da ne ni idva reda s dni be hora,aide osyznaite se malko i ne plashete momicheto kato i nqma nishto. Po nagore si go kazaha, ako ima nakakuv po stranen cvqt ili miriz togava se hodi na genekolog

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    аман от момичешки фолклор и бабини деветини!!!

това което наричате "бяло течение" ВИНАГИ е израз на нарушен по една или друга причина баланс в населеността на микроорганизмите обитаващи влагалището!

твърдението, че е нормално вс жена да го има и че не се лекува - е чиста проба невежество, резултиращо в скръбния факт, че в БГ имаме 400 000 двойки страдащи от безплодие!

Offf boje pak trqbva da pisha romani. Taq godina ni iznasqha lekciq tochno za tova, KOMPETENTNIQ!!!!! Syvsem normalno e da imash bqlo techenie! Daje ni kazaha che dori da e v malko po golqmo kolichestvo pak ne e beleg za nqkakva infekciq. Vaginalnoto techenie e normalno kogato predstavlqva bistra ili beleznikava sekretaciq bez nepriqtna mirizma! Vseki sekret koito mirishe nepriqtno, e prekaleno gyst, e jyltenikav ili po tymen, prichinqva syrbej ili parene moje da se okaje znak za infekciq! Kogato sekretat ne pritejava tezi belezi - nqma i infekciq!!! Vaginalniq sekret vsyshnost predpazva vlagalishteto ot izsushavane i go pazi ot infekcii! Zemete si nqkvi knigi i prochetete. Ako si bila v 9ti klas sys sigurnost sa ti dali knigi, v koito ima mn obesneniq za promenite koito shte nastypqt v tqloto ti prez puberteta. A mnogoznaikovcite s pishki det haber si nqmat za kvo govorat po dobre da ne syzdavat izlishno naprejenie i bez tova ejednevieto ni na vsichki e prekaleno natovareno!

Мега фен

Re: Moderated:Имам нещо като бяло течение,а съм девствена...

Цитирай Първоначално написано от azz....
    znam 4e po princip to se polu4ava pri polov kontakt
    По-голяма глупост не бях чувала. Бялото течение да се получава при полов контакт...господи! А идеята, че 1-2 години преди да дойде първата менструация момичето обикновено има такова течение как се връзва?

Pr. Vuchkov
    Guest
    ahahahahah Sha pripadna abe vie izobshto pravite li razlika mejdo bqlo techenie i beltuk v orinata.Dano sled tazi lekciq koqto iznese AlexCheto vi stane po qsno.Napravo shte padna ot stola nqkoi put kato cheta toq forum kvi li gi nqma ..

Бялото течение е нещо НОРМАЛНО бе хорааааа!Трябвало да се отиде на лекар дрън дрън!Чувате ли си бееее!!!!!!!?????????Само ако си промени цвета(стане жълтеникаво),мирише гадничко или се сгъсти -това вече е признак на инфекция,но не винаги.Ще ме убиете-било инфекция-ХАХАХ.Тогава както казаха и другите кой знае какви опашки ще станат пред лекрските кабинети!!!Пффф......

Повече от фен
    ne e zaduljitelno da si imala polov kontakt za da ima6 bqlo te4enie.Moje da e ot nastinka ili ot vuzpalenie
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Re: Moderated:Имам нещо като бяло течение,а съм девствена...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от azz....
    znam 4e po princip to se polu4ava pri polov kontakt
    По-голяма глупост не бях чувала. Бялото течение да се получава при полов контакт...господи! А идеята, че 1-2 години преди да дойде първата менструация момичето обикновено има такова течение как се връзва?

Някои се ш*бат преди да им дойде цикъла Лично познавам една такава мастия глупава.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си