Цитирай Първоначално написано от любовта е свята
Преди около 2 месеца си имах гадже,тя е по красива от най красивите ви предтсави,но нещеш ли ме заряза оттогава живея остатъка от живота си,замислил съм да се напия с високо градусна ракия и да получа алкохолно натравяне,просто сърцето ми се къса при мисълта за нея,боже господи толкова боли,сърцето ми се къса,душата ми изстънява,станал съм злобен като куче,сякъш съм болен,толоз ми е отмаляло че вече дори не ям,за 2 месеца съм отслабнал с 20 кг,роднините ми се плашат вече както и аз,обаждах се на момичето но тя каза че не съм достатъ1но добър и не съм от нейната класа,но бога ми сърцето ме боли жестоко,дори космите сякаш ми изтръпват,не знам какво да правя вече най лошото е че съм голям на 29 съм и вече съм стар ерген това беше любовта в жживота ми сега остава просто да умра,исках просто да си излея душата пред вас пък дано ме разберете просто вече не знам що да сторя ...
mn sajalqvam no vse pak mislq che zad nezemnata i krasota ne se e kriela dushata koqto zaslujavash ti si 1 ot malkoto hora koito pishat takiva temi koito da te karat da pravish malko prozreniice zatova ti kazvam shte namerish nqkoiq koiqto da te obicha kakto ti tova f