- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Понякоа не ви ли липсват..
Понякога не ви ли става гадно, когато знаете, че и тази учебна година приключва, че тази година ще видиш запоследно някой от съучениците си, че тази година всичко ще приключи и накрая ще останете сами, ще потеглите накъдето ви вземе живота, ще останат и приятелите, но ще бъдат много по малко. Някога не ви ли липсва чувството, когато ставате рано за училище (господи много го мразя), че ще се видите с приятели и познати, че ще научите нещо ново и ще се гаврите с учителя. Но да, свърши учебната година и ще започне истинския безгрижен живот - купони, кафета, излизания, тренировки и фитнес, разходки, гаджета и т.н.
ni6to nqma da mi lipsva.samo maloumni hermafroditi i ku4ki....kakvo mu e tolkoz lo6oto da ne gi vidi6 pove4e?
напоследък и аз си мисля същото, тъй като с класа си се разделяме завинаги. определено ще ми липсват и ми става тпо като си помисля че ще се виждаме все по-рядко.
ami da ponqkoga trqbva da zatvori6 1 vrata ,za da se otvori druga;da, vsi4ko svur6va, natatuk produljava6 sam, kakuvto vinagi si bil. 6te se6tne6 novi hora, 6te napravi6 novi priqtelstva, 6te nameri6 novi nepriqteli,a mejduvremenno 6te se promenq6 i 6te natrupa6 opit![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
kato se zamislq mai nqma da mi lipsva mn y4ili6teto no priqtel4etata deto nqma da vidq pove4e opredeleno!No kakvo da se pravi sled lo6oto vinagi sledva dobro taka e po pravilo!![]()
Oh kakva tuna temav nashiq klas sme super divaci i mnogo se zabavlqvame.Neznam kak shte se razdelim v 12 klas... neiskam i da si go predstavq daje.Zashto hubavite neshta vinagi svurshvat burzo
![]()
Sega vsi4ki govorite i se pravite na "MAJE"4e ni6to niama da vi lipsva no kogato doidat dnite na bala druga pesen 6te propeete i 6te vidite togava kakvo se kazva da te preebava jivota,6toto niama da gi ima mama i tati da davat paritsi,i az biah kato vas te6kar nemi puka6e za daskaloto samo4e kato svar6i si4ko se promeni za dni i niama6 vreme da se osmihne6.Priatelite ti lipsvat,a za bezgrijieto napravo ti se reve.
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
амиии...като бях 7ми клас ми беше кофти, ама се оказа,че промяната може и да ти хареса, такаче споко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми чесно казано сега съм 10-ти клас и немисля , че ще ми липсват поради простата причина , че принципно се виждам постоянно почти с всички интересни и важни за мен хора и извън даскалото.Дори с госпожите ми и всички останали.И то кое остана да ми липсва - ставането рано сутрин , двойките , домашните..........хехе.
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
и аз съм 10 клас, и чак сега осъзнавам,че ще ми липсват всички....колкото и да се караме,колкото и да се нареждаме......за 5 години малко или мн сме се сближили и няма начин да не ни стани мъчно 12 класЧак тогава ще осъзнаем,че е трябвало да се държим пом/у си по-добре,защото времето няма да се върне ,за да поправим грешките......всички ще разберат привързаността и обичат пом/у ни,едва когато всичко свърши и е твърде късно.....от сега се натъжавам,само като си помисля,че времето лети......12 клас ще дойде и ще си отиде,а с него и всичките ни хубави моменти
![]()
![]()
![]()
ama ti mojesh da se vijdash s vs ti fr-ta i to za mn poveche vr shtoto vav uchilishte moje da ste zaedno no ne prekarvate vr-to si kato fr-ta mn palnocenno pak i lqtoto mojesh da se vijdash s oshte mn hora koito ne si vijdal tolkova chesto prez uchebnata godinaПървоначално написано от Анонимко
![]()