.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Супер фен Аватара на sometimes_

За изневярата?!

Въпроса ми е ... може би глупав, но ми е интересно какво мислите по въпроса.
    Така... Ако имате приятел/приятелка, който/която много обичате, но той/тя ви изневери... Бихте ли искали да узнаете за изневярата? От една страна е добре, той/тя да ви сподели, че е сгрешил и т.н., но от друга...от тази "новина" няма ли да заболи страшно много?
    Аз лично не бих искала да знам ако гаджето ми изневери, защото не бих понесла мисълта, че е бил с друга, докато е ходил с мен...
    Вие как мислите? Бихте ли искали да разберете или предпочитате да не знаете ?
    Ако на някой темата му се струва глупава - да не пише. Няма смисъл от излишни "писания".
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Никога не съм прощавала лъжата и изневярата!!! Рано или късно от някого ще разбера за изневярата!Тогава дадения човек ще е скрил от мен или по точно ще ме е излъгал! Няма да съм с него повече!А другия вариянт е тои сам да си признае изневярата!И в този случай ще го зарежа!Колото и да ме боли,излъгал ли ме е човек веднъж вече губя доверие в него и не мога да продължавам да съм него колкото и да ми се извинява или моли!!!

Мда, и аз съм на този принцип, мразя да ме лъжат, но наистина не мога да си представя как ще преживея факта, че е моя приятел е бил с друга (ако се случи де). Незнам, ако става въппрос за нещо сериозно с другата - да, но ако е само за една вечер предпочитам да не разбирам.

Повече от фен
    Град
    Mars
    предпочитам да ми каже въпреки болката.ако той ми каже в очите кво е направил за мен това ще означава че поне малко ме уважа щом има смелостта да ми го каже в очите.но това че ми е казал няма да означава че ще приема изневярата и ще продалжа напред.поне ще знам че той е бил искрен с мен и ми е казал.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Мисля че щом веднъж го е направил това означава че може и 2-ри път...и трети..и накрая да ти се качи на главата!А пък и ако наистина едно момче държи на теб няма да ти изневери или да те излъже!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Predpochitam da mi kaje .. i she ocenq fakta che go nauchavam ot nego.. ako kaje che me obicha..i sujalqva...she mu prostq na vsqka cena...tfa che e bil edna vecher s druga ne znachi nishto...chuvstvata mu kum men ne sa se promenili..nito pak kam neq ima nqkfi...prosto e bil s neq .. za sporta i tolkoz...ostavam s nego na 100%

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Бих простила изневяра само при положение,че той ми е признал,че е било нещо моментно за него,че ме обича и че съжалява за това,което е направил .Но иначе да разбера от някъде другаде че той ми е изневерил и си е мълчал -никога няма да дам втори шанс на такъв човек.Едно е да направиш грешка и да я осъзнаеш,съвсем друго е да направиш грешка,да не я осъзнаеш,да я криеш и да я повтаряш

predpo4itam da e 4esten s men,no vupreki tova nikoga nqma da zabravq takova predatelstvo.no pri polojenie 4e adski mnogo go obi4am sum sklonna da ostana s nego

по този въпрос и аз съм мислила,но така и не реших какво искам...дано не ми се и наложи
    от една страна е хубаво да си признае,защото винаги можеш да научиш от другаде и тогава повече боли,но...не знам какво ще стане...според мен тва признание е повече на него да му олекне,защото определено аз няма да се почувствам по-добре.след това признание не зн дали ще мога да съм същата а бе мн е сложно...и да ми каже и да не все тая,вече го е направил и значи чувствата му не са достатъчно силни и искрени...
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Предпочитам да ми каже ,а не да ме лъже . Ще ми стане гадно сигурно в този момент ,но по-добре да знам ,защото рано или късно ще разбера от друг човек и ще стане много по-лоша . А и все някак ще се оправя ,какво толкова няма да се съсипвам заради някакво момче , ще има още много
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Re: За изневярата?!

Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Така... Ако имате приятел/приятелка, който/която много обичате, но той/тя ви изневери... Бихте ли искали да узнаете за изневярата? От една страна е добре, той/тя да ви сподели, че е сгрешил и т.н., но от друга...от тази "новина" няма ли да заболи страшно много?
    Аз лично не бих искала да знам ако гаджето ми изневери, защото не бих понесла мисълта, че е бил с друга, докато е ходил с мен...
    Ако на някой темата му се струва глупава - да не пише. Няма смисъл от излишни "писания".
    уф това не мисля че ще мога да го простя ако гаджето ми изневери ... напрао място нема да мога да си намера от яд и ще ме заболи страшно много . а човека с който съм колкото и да ми се иска няма да мога да му простя и ще трябва да се разделим .,, [-o< никога да не ми се случва

Голям фен
    Определно не искам да знам. Каже ли ми , че ми е изневерил веднъж това значи постоянно недоверие и съмнение и най-вероятно край на връзката. Аз самата съм склонна към изневяра, защото съм много импулсивна така , че предпочитам да не обсъждам такива въпроси с него.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Бих искал да знам. Ако в една връзка единият реши да изневри, според мен това значи че връзката не е много стабилна или дадения човек не е сигурен в това което иска. По принцип грешката да изневериш се прощава, но да излъжеш за изневяра - не. Аз лично в повечето случай не бих простил изневярата. Или си с някого или не си. Средно положения няма. Всичко останало е подигравка с чувствата на другия

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен
    Град
    София
    Ами ако става въпрос за една вечер и аз не бих желала да знам...но ако чувствата му се раздвояват предпочитам да знам

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..

Re: За изневярата?!

Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    доста добър въпрос...
    ами ако си признае че е сгрешил и че съжалява за това,поне ще си сигуурна че е честен с теб /макар че те е лъгал за изневярата/ ии вече от теб си зависи дали ще му простиш...
    а ако не ти каже и ти го фанеш..повярвай ми мнооого по гадно е.. тогава не само разбираш че е бил с другата,а че и не ти е казал..
    за мен по добрия вариант е сам да си каже, но въпреки това нищо няма да се промени.. изневярата си е изневяра...
    на мен лично ми се наложи да направя този труден избор.. отначало мислех че ще го преодолея но то просто беше по-силно от мен...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Ami neznam... V smisul 6te em zaboli mnogo ako razbera 4e priqtelq mi mi e izneveril i e bil s drugo momi4e dokato e hodil s men, no ako mi priznae vupreki bolkata bih mu prostila, za6toto pone si priznava i zna4i durji na men sled kato si priznava i iska da se izvini za da ne me zagubi... dokato ako krie ot men pak moje bi go pravi ot strah da ne me zagubi, no nau4a li go ot drugi 6te me boli mnogo pove4e ot kolkoto ot samiq nego....

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    А да сте допускали, че би ви излъгал за да ви предпази? Ако даден човек е направил грешка, да речем нещо моментно. Може да не става въпрос за секс, за целувка дори, но все пак по някакъв начин той е изневерил и е скрил от вас за да не ви нарани и да запази връзката ви. Ако се зачетете в отговорите, повечето казват, че и да им признаят и да не им признаят пак ще се разделят с човека, така че има опция вашия човек да ви спести тревогите и безсънните нощи в които ще се чудите "той обича ли ме още." Така, че не бързайте да отписвате някой преди да сте чули какво има да ви казва. Съвършени хора няма, а и вероятно много от вас също са били изкушавани от някой моментно, но това не значи, че не обичате партньора си нали? Всичко зависи от човека и от мотивите.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Цитирай Първоначално написано от Disorder
    А да сте допускали, че би ви излъгал за да ви предпази? Ако даден човек е направил грешка, да речем нещо моментно. Може да не става въпрос за секс, за целувка дори, но все пак по някакъв начин той е изневерил и е скрил от вас за да не ви нарани и да запази връзката ви. Ако се зачетете в отговорите, повечето казват, че и да им признаят и да не им признаят пак ще се разделят с човека, така че има опция вашия човек да ви спести тревогите и безсънните нощи в които ще се чудите "той обича ли ме още." Така, че не бързайте да отписвате някой преди да сте чули какво има да ви казва. Съвършени хора няма, а и вероятно много от вас също са били изкушавани от някой моментно, но това не значи, че не обичате партньора си нали? Всичко зависи от човека и от мотивите.
    Това имах в предвид...
    Аз също никога не бих простила изневяра, но не искам да знам ако ми е изневерил.
    Спомням си преди няколко месеца, с гаджето се бяхме разделили за няколко дни, след това пак се събрахме и той ми каза, че докато сме били разделени е излизал с друго момиче, не е имало нищо повече (той така твърди), ама я е харесвал, "била му симпатична". Е, тогава ми идеше да умра, страшно много ме заболя. Сега като се сетя пак ми става гадно, а ако ми каже, че ми е изневерил...Незнам как ще го понеса. За това предпочитам да не ми казва, ако го е направил...Ако иска да се разделим-да ми каже, че не иска повече да сме заедно, но да не намесва и друго момиче...

Град
    Затворен в подземията на имението Hellsing.
    А според мен таз тема си е направо риторична...

It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.

Голям фен
    Град
    sofia
    az lichno mislq che e po dobre da mi kaje zashtoto za men mnogo poveche ima znachenie ako e men no si misli za druga ako prierno se e zabil s nqkoq za edna vecher i tq ne znachi nishto za nego nqma da mu napavq problem no ako si misli za duga neshtata stavat strashni malko se otklonih ot temata ta v kraina smetka za da obobshtq tova koeto napisah dosega shte kaja che iskam da znam
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    не, не бих искала да имам това "ценно" инфо...
    предпочитам да го скрие от мен, но дано изневерите му не станат системни, защото тогава ще си имаме проблеми с него ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Mi az ne iskam da razbiram za tova za6toto dori i da mu prostq iznevqrata ( koeto e malko trudno) posle postoqnno 6te si gi predstavqm dvamata kakvo sa pravili. postoqnno za tova 6te mislq i 6te se izmu4vam dopulnitelno . a i moeto gadje mi kazva ako napravi ne6to ot koeto moje da mi stane gadno ( ne 4e pravi koj znae kakvo de) za6toto ne iska da go nau4avam ot drugite i prsto e neizbejno da ne nau4a ako mi izneveri vypreki 4e ne iskam da nau4avam ot nikoj

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Имам си нещо като правила/принципи всичко др прощавам, обаче лъжата и изневярата НИКОГА така че колкото и да го обичам колкото и да ме боли ако ми е изневерил няма смисъл да сме заедно повече .. Тва си е мое мнение де

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Цитирай Първоначално написано от dream_for_you
    по този въпрос и аз съм мислила,но така и не реших какво искам...дано не ми се и наложи
    от една страна е хубаво да си признае,защото винаги можеш да научиш от другаде и тогава повече боли,но...не знам какво ще стане...според мен тва признание е повече на него да му олекне,защото определено аз няма да се почувствам по-добре.след това признание не зн дали ще мога да съм същата
    I pri men e taka

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Голям фен
    mi vsa6tnost moqt priqtel...mi izneveri...no mu prostih..i ne sajalqvam..skasahme..za 2 meseca..no razbra 4e e sgre6il..i az razbrah 4e sajalqva..i mu prostih..i mnogo se obi4ame...mnogo go obi4ah ne mojah da sam bez nego..glupavo postapih..no sega mi e dobre..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си