.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен
    da i pretpo4itam da znam..za6totot vseki den v koito go e premal4aval...me e pravil na o6te po-golqma glupa4ka..i zna4i ne mu puka za men..i kak izglejdam v o4ite na horata koito znaqt za iznevqrat mu..no 2 pat nqma da mu prostq..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me

Re: За изневярата?!

Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Въпроса ми е ... може би глупав, но ми е интересно какво мислите по въпроса.
    Така... Ако имате приятел/приятелка, който/която много обичате, но той/тя ви изневери... Бихте ли искали да узнаете за изневярата? От една страна е добре, той/тя да ви сподели, че е сгрешил и т.н., но от друга...от тази "новина" няма ли да заболи страшно много?
    Аз лично не бих искала да знам ако гаджето ми изневери, защото не бих понесла мисълта, че е бил с друга, докато е ходил с мен...
    Вие как мислите? Бихте ли искали да разберете или предпочитате да не знаете ?
    Ако на някой темата му се струва глупава - да не пише. Няма смисъл от излишни "писания".
    Opredelno bih iskala da znam i daje bih prostila, no samo pyrviqt pyt. Ako se sluchi samo vednyj, tova na men mi govori, che e bilo prosto impuls. Nqma chuvstva ili skrit zamisyl. Vsichki sme hora i ne sme bezgreshni. Ami ako na men mi se sluchi i ne moga da ustoq? Bih kazala na gadjeto si i bih iskala toi da mi prosti, zashtoto e bilo neshto mimoletno, koeto ne se promenilo chuvstvata mi kym nego. Ako se sluchi otnovo, tova veche e priznak na lipsva na chuvstva i uvajenie i e neprostimo.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Да, обаче дори и да му простиш, няма ли всичко да е по-различно? Дали ще можеш да му имаш доверие отново?
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    Ami zavisi No vsi4ko rano ili kasno izliza na qve ,i po dobre rano za da ne si gubish vremeto
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Така... Ако имате приятел/приятелка, който/която много обичате, но той/тя ви изневери... Бихте ли искали да узнаете за изневярата? От една страна е добре, той/тя да ви сподели, че е сгрешил и т.н., но от друга...от тази "новина" няма ли да заболи страшно много?
    Аз лично не бих искала да знам ако гаджето ми изневери, защото не бих понесла мисълта, че е бил с друга, докато е ходил с мен...
    Ако на някой темата му се струва глупава - да не пише. Няма смисъл от излишни "писания".
    Opredelno bih iskala da znam i daje bih prostila, no samo pyrviqt pyt. Ako se sluchi samo vednyj, tova na men mi govori, che e bilo prosto impuls. Nqma chuvstva ili skrit zamisyl. Vsichki sme hora i ne sme bezgreshni. Ami ako na men mi se sluchi i ne moga da ustoq? Bih kazala na gadjeto si i bih iskala toi da mi prosti, zashtoto e bilo neshto mimoletno, koeto ne se promenilo chuvstvata mi kym nego. Ako se sluchi otnovo, tova veche e priznak na lipsva na chuvstva i uvajenie i e neprostimo.
    Ako go e napravil vednaj,nezavisimo dali e bil piqn ili ne ,oznachava che ne darji na teb,che e vazduh pod nalqgane ,che nemoje ad mu se ima doverie .... I kogato go napravi vednaj i mine po tynkata laisna shte go napravi otnovo za tova kato popadnesh na nqkoi deto shte otide da se izchuka s nqkoq druga i shte ti kaje kolko mn e sgreshil i kak te obicha bii mu shuta ot raz
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Да, обаче дори и да му простиш, няма ли всичко да е по-различно? Дали ще можеш да му имаш доверие отново?
    определено ще е адски различно.. а доверието както знаете,трудно се печели но лесно се губи
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Bih prostila iznevqra. Az kogato obicham, obache ne izneverqvam. Ako chovekut mi izneveri nqma da se razdelim, no shte me narani. Ako toi iska tova da deistva.
    Blame the sin, not the sinner.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me

Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Ako go e napravil vednaj,nezavisimo dali e bil piqn ili ne ,oznachava che ne darji na teb,che e vazduh pod nalqgane ,che nemoje ad mu se ima doverie .... I kogato go napravi vednaj i mine po tynkata laisna shte go napravi otnovo za tova kato popadnesh na nqkoi deto shte otide da se izchuka s nqkoq druga i shte ti kaje kolko mn e sgreshil i kak te obicha bii mu shuta ot raz
    Ot opit znam, che ne si prava. No vseki za sebe si. Az bih prostila. Gadjeto mi sled tova se pochuvstva tolkova vinoven, kaza mi na sled 2 dni i posle se dyrjeshe s men kato s pisano qitze. Tolkova me glezeshe, che mi stana dosaden po edno vreme. Greseshe go mnogo syvestta i beshe mnogo mil i vnimatelen...vse oshte e. A i az bqh mnogo dalech za dylgo vreme, kogato mi e izneveril.

Не става въпрос дали бихте простили, а дали искате да ви признае! Аз лично не искам да знам. Времената са такива че 80 % от хората изневеряват - факт. Ако ми изневери не искам да знам Никога нищо няма да е същото, ако съм обичана и не ми липсва нищо, ако отношенията ни са прекрасни - какво от това, че е заковал някоя си там. Гадно, но ако се замислите това е реалността

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    Не става въпрос дали бихте простили, а дали искате да ви признае! Аз лично не искам да знам. Времената са такива че 80 % от хората изневеряват - факт. Ако ми изневери не искам да знам Никога нищо няма да е същото, ако съм обичана и не ми липсва нищо, ако отношенията ни са прекрасни - какво от това, че е заковал някоя си там. Гадно, но ако се замислите това е реалността
    ние добре разбрахме за какво става въпрос в темата...спокойно...това си беше дискусия между нас. И плюс това: ако бихме простили, това не значи ли, че бихме искали да знаем??? Логика....

Rano ili kusno tova se slu4va,osobeno za mujete e mnogo tipi4no,za tova predpo4itam da ne me luje,a da mi kaje,da mi obesni za6to go e napravil,tui kato pri4inite moje da sa mnogo i togava bih precenila kakvo da napravq,zavisi i do kakuv etap ot vruzkata ni sme stignali.Pri vsi4ki slu4ai predpo4itam da ne buda lugana.Da,6te me zaboli,no pove4e 6te me zaboli da go razbera sled vreme ot drugade,a to rano ili kusno se razbira,i da znam 4e me e lugal.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов

Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    И как разбра, че ако го е направил не държи на теб? Не говорете идеалистични и утопични неща. На всеки се случва понякога. Може да не стигнеш далече, може само да потанцуваш с някой и все пак в този миг ти нараняваш другия човек. Хубавото е, че понякога след такова нещо човек осъзнава колко много държи на любимия и че за подобна глупост би могъл да го изгуби и му държи влага после Та искам да кажа, че идеални хора няма и е глупаво ако сте 100% сигурни, че на вас няма да се случи. Важен е мотива и осъзнаването. Ако човек не разбере, че е постъпил зле, след изневяра и не съжалява, да тогава спокойно може да се сбогувате.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Наистина обърнахте темата в друга светлина. Въпроса ми беше дали бихте искали да знаете ако ви изневери гаджето?
    I`m trying to make your dreams come true...

Guest
    Не бих казал, че само вие момичетата ставате обект на желание.Та само момчетата да изневеряват.Момичетата също обичата да се заиграват понякога ... е какво да ви правиме вас ? Да ви прощаваме ли, да ви биеме ли шута ?

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    MmMmM bih iskala da znam ako mi izneverqt zashtoto ako vsichki zn a az ne i prodaljavam da sym s tozi chovek vsichki shte me mislqt za glupachka !!!!!

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ами бих искала да знам.. защото заради мен ще се е стигнало до там..бих предпочела да поговорим и да изясним нещата дали му е писнало дали не го задоволявам а ако е така да ходи при другите защото просто простиш ли 1път то често се повтаря..няма аз да давам сичко за него а тои да спи с други примерно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Az bih iskala da znam ako mi e izneveri, za6toto neiskam da sam s 4ovek, koito krie ot men ne6tata i gre6kite, koito e dopusnal. Da 6te me boli i to ujasno mn pri misalta, 4e e bil s druga dokato e bil s men, no predpo4itam da znam istinata!!!

Guest
    Щом ми признае за изневярата значи съжълява за това и осъзнава грешката си.Бих простила.И за да не ми е кофти просто бих отмъстила по същия начин.Но ако обичам,бих простила.

tova e tvarde otnositelno kak 6te reagira6.zavisi ot mn ne6ta: koi e 4oveka( dali go obi4a6 ili ne) ,dali ti e kazal ili si razbral ot nqkoi drug(pove4e boli da nau4i6 ot strani4en 4ovek.4ustva6 se lagan ,podveden) , zavisi kakva e bila iznevqrata(duhovna ili fizi4eska) i o6te kup ne6ta....taka4e nemoje da kaje6 az 6te prostq ili az 6te go razkaram.prosto nestava taka!

ot mnenieto na vseki moje da se talkuva kakvi sa mu otno6eniqta s gadjeto ! dali mejdu tqh ima lubov ili ne!

Може би бих искала да знам и естествено ще ме заболи,но предпочитам да не крие от мен,защото ще го прави колкото си иска.И по-добре да знам от самия него отколкото някой клюкар да ми каже или да ги видя.Аз ще разбера,гадно ще ми е,но съм реалист и ще разбера,че всеки има нужда от тези забежки.Още от сега съм сигурна,че няма да правя скандали и тем подобни.Може би ако вече са големи хора с брак,деца и т.н е по-добре да не се разкрива,но аз лично предпочитам да знам.
    ♥♥♥Behind these Hazel eyes...♥♥♥

Seeing you it kills me know...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си