- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- !!!VAjnooo
heii hora imam mn vajno pitane .... iskam da znam ako pravish sex bez prezervativ ... i gajeto ne se izprazni v men imzit e mn ok .... smisal nqma nikakvi ostataci ot sperma ... pikal i t.n. ima li nqkava veroiatnost da zabremenq ? iskam da znam no na men mi kazaha 4e.... v sekreta koitoo se odelq kate e vazbuden .... ne sadurhja sperma...samo neposredstveno predi orgazama se otdelq nqkakva te4nost ot koqto ima dosta golqma veroiatnost da stane belq ...please help me
)) imam nujda ot suvet !!!
Винаги има вероятност той да го извади части от секундата след като спермата е започнала да се впръсква.
taka e. dostaty4no mn beli stavat i sys prezarvativ,ne riskuvai dvoino!!!
A SMILE MAKES LIFE BETTER
Попринцип периода в който е най-вазможно да забременееш е когато си в овулация това са около два дена...ама страх лозе пази нали знаеш не рискуваи ами си ползваи презервативи![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Първоначално написано от flying_girl
Летящо момиче,не те бива да даваш съвети-много си непоследователна в твърденията си.Първоначално написано от "flying_girl's signature
![]()
imam poznata zabremenqla po tozi na4in! za tova ne riskuvai deistvai si s prezervativ to pak ima opastnost de no e mnogo po malka![]()
Love you Kris !!!
лапай и са потапяй
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
има вероятност да си забременяла...от сега нататък с презерватив![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
mn me pritesnihte 4esno... az mn 4esto go pravq bez prezervativ , toi se otdrapva predi da svarshi ama...mai i tva ne e garanciq.6te zema 1 test da si napravq
Има вероятност да стане белята, макар и малка, особено ако сте по-малки и нямате опит. Ако имаш 16 години, отиди на гинеколог да ти даде противозачатъчни. Наистина без презарватив е много по-голямо удоволствието, поне за мен и моята приятелка. Но решението си е твое ...
2т. забрана за ползване на профил
mi az da pitam ne6to podobno svyrzano s vyprosa da de moje da se kaje po4ti sy6toto mairimerno ako penisa samo se dopre taka da se kaje do vaginata i q ima taq te4nost ot vyzbudata-ne sperma-mojq li da se zabremenee??
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Аз пък примерно нямам такова доверие на презервативите от както с мъжа ми правихме секс за първи път.Всичко точно,презервативчета..и когато свършваше(за щастие има навика да свършва вън дори и с презерватив) беше останал само ластика на презерватива.Така че не ми ги хвалете толкова! Най-яко си е без...само че не с кой да е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само подбрани и сериозни парчета,щот по мои наблюдения почти всеки,който е правил безразборен секс е хванал няква дори и малка инфекциика или болест.Лекувайте се бе хорааааааа не заразявайте другите !!!!!![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
ima veroqtnost-po vremeto na samoq akt se otdelq mn malko sperma,no vse pak se otdelq,taka 4e izpolzvaite predpazni sredstva
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
veroqtnost ima .... nai dobre si kupi edin test za da si napulno sigurna ...i sledva6tiq put si go pravete s prezervativ za da ste spokoini![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти