.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    primadonna
    Guest

mn mn stranen problem

Ei,hora mn vi molq da mi pomognete za 1 mn stranen problem(nai-ve4e se obru6tam kum mom4etata).Hodq s edno mom4e ot blizo 1/2 godina i vse o6te ne sme pravili sex,tui kato toi ne iska vupreki neskritoto mi jelanie.Toi znae 4e sym devstvena(a ve4e mi e vreme).pri takova plojenie 4e 'nikoi drug ne me e dokosval predi'(kakto sam tvurdi) ne znam kakvo go spira.a sum ubedena 4e me obi4a mn,dokazval mi go e mn puti,durji se adski milo, s dr dumi problema ne e v 4uvstvata.Smelo tvurdq 4e me haresva fizi4eski,za6toto go e kazval mn puti.Obqsnete mi,za6to e taka,da ne bi da se strahuva ot ne6to ili...az sama ne moga da si obqsnq.pls help me

Guest
    moje da si misli 4e si s nego samo zaradi sex-a i 4e posle 6te go zareje6

Pak i ne vijdam kakav e problema da sednete i da go opsadite

Guest
    govorete be hora!! a i ne e izklu4eno toi da e devstven

аз сам
    Guest
    4естно да ти кажа и аз съм мислил по този вапрос.Ако някое моми4е ми предложи да пражим секс и тя да е девствена ще откажа.Това се помни после цял живот, и от мом4ето и от моми4ето.Не бих я развалил, така да се каже!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    може би го е страх да не те нарани когато преспите просто трябва да поговорите

Guest
    Moже да няма физическата възможност ..................
    (макар че се самнявам)

primadonna
    Guest
    znam 4e ne e devstven,a kolkoto do fizi4eskata vuzmojnost...stavalo mu e stotici puti no prosto se sdurja i az nz za6to

Guest
    Може да е станал гей

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Имал съм само две момичета приятелки който да са били по-малки. С тях беше същото. Аз не исках, защото не бях сигурен дали трябва. Те искаха, но не сметнах за правилно и не веднъж съм им казвал, че незнаят какво правят и после може и да съжеляват. И в крайна сметка...и с двете съм приключил връзките ни и не сме имали сексуални контакти

Moje prosto da se strahuva ot fakta 4e 6te ti e purviq,4e 6te ti pri4ini bolka...Li4no moq priqtel su6to se boe6e ot tova 4e 6te mi e pruv i go be6e strah.A ako tvoq priqtel dosega ne e `otvarql` momi4e tova e opravdatelna pri4ina
    Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Имал съм само две момичета приятелки който да са били по-малки. С тях беше същото. Аз не исках, защото не бях сигурен дали трябва. Те искаха, но не сметнах за правилно и не веднъж съм им казвал, че незнаят какво правят и после може и да съжеляват. И в крайна сметка...и с двете съм приключил връзките ни и не сме имали сексуални контакти
    и при мен беше така...само че само с едно момиче...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    (макар че се самнявам)
    едва ли
    или е девствен и се притеснява
    или има някакъв проблем,от който се срамува-да мисли че му е прекалено малък,венерическа болест,странно окосмяване или де да знам

не всички са толкова съвестни като теб

Re: mn mn stranen problem

Цитирай Първоначално написано от primadonna
    Ei,hora mn vi molq da mi pomognete za 1 mn stranen problem(nai-ve4e se obru6tam kum mom4etata).Hodq s edno mom4e ot blizo 1/2 godina i vse o6te ne sme pravili sex,tui kato toi ne iska vupreki neskritoto mi jelanie.Toi znae 4e sym devstvena(a ve4e mi e vreme).pri takova plojenie 4e 'nikoi drug ne me e dokosval predi'(kakto sam tvurdi) ne znam kakvo go spira.a sum ubedena 4e me obi4a mn,dokazval mi go e mn puti,durji se adski milo, s dr dumi problema ne e v 4uvstvata.Smelo tvurdq 4e me haresva fizi4eski,za6toto go e kazval mn puti.Obqsnete mi,za6to e taka,da ne bi da se strahuva ot ne6to ili...az sama ne moga da si obqsnq.pls help me
    да ти е минавало през главата че можи би той не е готов ..?
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    spored men go e strah 4e 6te ti pri4ini bolka... pogovorete po vaprosa
    Love you Kris !!!

Може да си има любовница
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Супер фен
    Moje da ima nqkakvi kompleksi...Naprimer da mu e maluk i mnogo da se pritesnqva, mili4koty Ne znam...no tova e purvata ideq, koqto mi doide, kato ti 4uh problema...
    Moje6 naprimer nqkoi put kato se zagovorite i da podhvane6 nqkoq sexualna tema...i ei taka ot ni6toto da vmetne6 "4e si 4uvala, 4e e po-hubavo da se pravi sex s po-maluk 4len, za6toto taka ne boli"...
    Tova sum go 4uvala...ne znam no si mislq, 4e moje tova da e problema i ot tova da se pritesnqva

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    (макар че се самнявам)
    едва ли
    или е девствен и се притеснява
    или има някакъв проблем,от който се срамува-да мисли че му е прекалено малък,венерическа болест,странно окосмяване или де да знам

не всички са толкова съвестни като теб
    значи и аз трябва да сам свестен
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

bmw_fenka
    Guest
    svesten si be pi4

миии значи наистина си късметлийка щото много момчета биха могли да се възползват, за да задоволят гнусните си желаниица...просто поговорете по въпроса и няма начин мъжкото в него да не си каже думата

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BraIN_over
    миии значи наистина си късметлийка щото много момчета биха могли да се възползват, за да задоволят гнусните си желаниица...просто поговорете по въпроса и няма начин мъжкото в него да не си каже думата
    не си разбрала темата.тя иска да правят секс,тя иска да си задоволи "гнусните желаниица"

Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Може да си има любовница
    кво като.тва не му пречи да прави секс и с двете

Голям фен

Re: mn mn stranen problem

Цитирай Първоначално написано от Deicide
    Цитирай Първоначално написано от primadonna
    да ти е минавало през главата че можи би той не е готов ..?
    да и аз мисля, че той още не е готов за секс. не само момичетата трябва да се почувстват готови за това.

Повече от фен
    nai-veroqtno go e strah
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Момчето сигурно е девствено. Дай го насам.Много ги обичам такива.

Цитирай Първоначално написано от Ferril
    Момчето сигурно е девствено. Дай го насам.Много ги обичам такива.
    И аз съм девствен!!!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Guest
    Изнасили го!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си