Аз също слушам Юрая Хийп,също се кефя на хиитата и смятам,че си напълно нормална.А съм почти на 13,връстниците ми ходят по дискотеки и така нататък,а аз си дрънкам в къщи на китарката "ши кейм ту ми уаан моорнинг"ляля...и продължавам да го мисля за нормално,просто имам по-различен възглед и начин на живот от повечето ми приятели,ти също =) Пък и спокойно,това,че родителите ти не те разбират също не значи нищо.(пф,слава Богу,моите са горе-долу като мен,или поне са били, и нямам големи проблеми)Просто не може всички хора да гледат на нещата по един и същи начин.
@k-3,скрий се.Кой е казал,че на хората като нас(включвам и себе си,защото именно поради тази причина не съм ходила на дискотека повече от година) ни трябват дискотеки?След като сме по-различни от останалите,дали ще се веселим по един и същи начин?На хипитата също не са им трябвали дискотеки,ама на,пустия пубертет те е треснал и се мислиш за много готин/а като обиждаш и сееш простотия наред...Аре,че пак се разфилосовствах
Колкото за Джулаята...много искам и аз да започна да я празнувам,та някой може ли да ми каже подробности?И както някой преди мен беше помолил за информация за хипитата : )