.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Не е важно
    Guest

Бихте ли си имали гадже които няма кола?

Едно от предимствата на този форум е анонимността. В този пост искам да скрия това какъв пол съм и на колко години съм. Едната версия е, че съм момиче и много съм си харесала един тип, който е много интелигентен, забавлява ме, но уви няма кола, заплатата му не е висока и не може да ме води на много места и да ме поглезва от време на време. Другата версия е, че съм момче, клиент на градския транспорт, което не кара кола, парите едвам му стигат и в следствие на това, а може би и на други работи момичетата постоянно му казват: „Сори пич, но аз уважавам себе си и никога не бих излязла с човек като тебе, които поне една трошка на старо не може да си позволи да поддържа и трябва да вися с тебе по спирките.”, „Имам си приятел, които поне кола има, чувствам се много добре и мисля, че е излишно и неуместно да се виждам с тебе” и т.н. Смятам, че това кои от двамата съм в този пост е най-добре да го скрия, но предположете ако искате, може да има много познали. И така въпросите ми са:
    Бихте ли си имали гадже които няма кола?
    Смятате ли, че ако едно момче не кара кола е голям недостатък?
    Ако гаджетата на всичките ви приятелки си имат коли, а само вашия няма би ли ви подтиснало това и бихте ли се срамували?
    Ако се колебаете между две момчета, които еднакво ви харесват, обаче единя има кола, а другия няма, би ли могло това да наклони везната за окончателното ви решение?
    Моля ви отговаряйте искенно!
    Благодаря ви!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Колата е нещото,което най-малко гледам в избора си на приятел.Не ме интересува колко пари има,не ме интересува ква му е къщата,колко кредитни карти има ...Достатъчно ми е момчето да има достатъчно пари за да живее прилично и да води нормален начин на живот.Една кола по никакъв начин не би могла да ми промени отношението към даден човек и ако харесваш едно момче то ще е заради това какъв е като характер и затова как ме кара да се чувствам докато съм с него.Никога не съм се срамувала и няма да се срамувам от нито едно от гаджетата които съм имала или ще имам.А отностно дали това да нямаш кола е недостатък...не мисля!Недостатъците могат да бъдат най-вече във вътрешния свят на един човек.Едни имат пари-могат да си позволят да имат кола,други нямат.Е и?Те не са с нищо по-различни от останалите.Това което се крие в душата на един човек струва много повече от топка кредитни карти и ключове за скъпа кола

Казвам го това напълно честнозащото наистина така го мисля,а не за да се правя на моралистка

ami da ti kaja i moq priqtel nqma kola,no ne 4e ne6to ama nqma vreme da si vzeme knijka i taka natatuk.no tova ne mi pre4i za6toto ne e vajna kolata ili skupite ne6ta koito mi podarqva,vajno e dali me yvajava i durji na men.mislq 4e da zareje6 nqkogo samo za6toto nqma kola e mnogo posredstveno i povurhnostno.a puk pove4eto mom4eta,koito estestveno vzimat na tate bmw-to i se pravqt na guzari mnogo me vbesqvat,6toto si mislqt 4e kolata pravi 4oveka,no ne e tak.vseki moje da si pozvoli skupi dre6ki i kola i taka natatuk,no ne zna4i 4e tova go pravi pove4e 4ovek ot ostanalite.puk i mnogo tupo nqkuv takuv da te nalazi i da ti se fyka s ne6to,koeto ima6 i vinagi moje6 da si go pozvoli6

Голям фен
    Град
    дианабад

Re: Бихте ли си имали гадже които няма кола?

Цитирай Първоначално написано от Не е важно
    Бихте ли си имали гадже които няма кола? Ако вместо това има самолет...
    Смятате ли, че ако едно момче не кара кола е голям недостатък? тЪ, по-голям недостатък има ли
    Ако гаджетата на всичките ви приятелки си имат коли, а само вашия няма би ли ви подтиснало това и бихте ли се срамували? Как мислиш
    Ако се колебаете между две момчета, които еднакво ви харесват, обаче единя има кола, а другия няма, би ли могло това да наклони везната за окончателното ви решение? Няма начин да ми харесва момче без кола
    Сега сериозно. Този "критерии" е възможно.... ах, нямам толкова богат речник. Честно са си кажа, веднъж, като бях 7ми клас и вървяхме с една приятелка към дискотеката (детска, разбира се) си говорехме колко много и двете искаме гаджета с коли. Но по д**олите, тогава съм била на 13! Не искам да казвам последното, че не се знае кой каква тема ще измисли по-късно, но едно от последните неща, по които бих "преценила" човек е дали има кола или не!!!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Vsichkite mi gadjeta dosega sa nqmali kola. E i??? Pak se vijdahm, izlizahme i bqhme shtastlivi. Ne tova beshe prichinata da se razdelim.

Hodeneto pe6 e polezno!!!!!!!!!!!!!!Ne mi puka za kolata
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Намираш се във форум,посещаван на тийнчета на 12-18год. възраст.И като изключим няколко вече отракани,мислещи се за големи,ала аз ходя само с батковци момичетата,за всички останали няма как да има значение,защото просто би било нарушение на закона.Така че не питаш на правилното място.
    Лично за мен значението е никакво.Той живее при техните,те му плащат,те го гледат,те му купуват дрехите и т.н.,което е напълно нормално.И една кола не би била признак на самоиздръжка или пък стабилност или каквото и да е било.Защото практически няма да е негова.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mi puka dali ima kola...do sega sam imala samo edno gadje s kola...e beshe gotino che imashe kola verno predimstvo si e .. ama ne e reshavashto.. v nikakav sluchai ne bih tragnala s nqkoi zaradi kolata mu..ili pak bih otblasnata nqkoi zashtoto nqma kola...tia materialni gluposti hich ne gi haresvam!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае луди ли сте бе. К'во значениепък може да има това. К'вото такова. Бахти..ся заради една кола толкова колебания и глупости...

Въобще не ми се яваява проблем,че гаджето ми няма кола - все ми е тая.Даже понякога е мн по приятно да се разходим като се прибираме,отколкото да ме мете в колата и аре у нас.
    Няма никакво значение

Да ти имам темата ! Колите и парите не са най-важното нещо на света! Кой е казал ,че някой може да е щастлив само заради някаква кола и много джобни ? За какво са ти те ако няма с кого да ги споделиш? А и аз не виждам нищо лошо в градския транспорт , даже е забавно , а и пеша не е лошо да се върви :P .А това че на всичките ти приятелки гаджетата имат коли , а само твоето няма -не е важно изобщо . Или пък ако си момче и всички имат коли само ти не ,а много искаш ,може да пестиш по -малко и след 1-2 години ще можеш да си купиш или когато му дойде времето .Затова спокойно не е важно колко пари имаш , каква кола , важно е какво имаш вътре
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Аз лично смятам че няма значение дали приятеля ми има кола или не!Сегашния ми има и наистина ми е по-добре...има и пари!Но чесно да ви кажа може и да не ми повярвате често се караме именно заради това!Неудобно ми е като секи ден ми плаща сметките по заведенията или непрекъснато ме глези!Позволявам си го отвреме на време и ми е добре!Но ако трябва да бъда чесна парите ни са общи!Не знам как го разбирате това! А относно колата често пъти съм го карала да излизаме без нея!Вярно че и града е малък,но понякога ми се разхожда та дори и на по-дълги разстояния!
    Абе не мога да се изразя баш много точно!ДА предпочитам да има кола и пари!Но не е чак от такова значение!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    хах е sorry,ама тва е много тъпо честно.Кво значение има дали има кола или няма.... Поне за мен няма никакво значение,а тези,за които има са някакви комплексарки,които не гледат човека,а гледат парите му....за мен поне тези хора са ограничени!
    f@nt@zi@

Голям фен
    Относно пола ти - мисля , че си момче.
    Много се двоумя за отговор на така поставения въпрос - от една страна всичките ми гаджета досега са имали коли, от друга много пъти съм обикаляла половин София с градския транспорт за да отида на среща и никога не съм молила никой да ме кара на някъде. Не съм сигурна дали при избора на гадже подсъзнателно не взимам предвид материалното му положение, но мога да кажа , че държа да е амбициозен и умен (такива хора особено когато са над 20) държат на материалната си осигуреност или поне я имат като бъдещ план. на приятелки, които се хвалят с колите на гаджетата си съм казвала : "И какво като седнете в някое заведение с колата ли си общуваш или с мъжа?"

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    хах е sorry,ама тва е много тъпо честно.Кво значение има дали има кола или няма.... Поне за мен няма никакво значение,а тези,за които има са някакви комплексарки,които не гледат човека,а гледат парите му....за мен поне тези хора са ограничени!
    Защо пък да са комплексарки?!Има и такива момичета които се интересуват от това дали този до тях има пари!За тях е важно някои да ги глези!Лично аз познавам едно момиче което ходи с приятеля си от 3 години и го обича истински но за нея има значение дали има пари и кола!

Повече от фен
    има и друго решението,когато човек няма кола овсен градския транспорт-такси.тва е мойто любимо превозно средство
    а иначе никога не съм избирала гаджетата си по материалното им състояние и не смятам да го правя в бъдеще въпреки че от собствен опит се убедих че парите имат значение.е не говоря да е някъв чичко паричко,ама да не е някъв мизерник-гол и бос

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Защо пък да са комплексарки?!Има и такива момичета които се интересуват от това дали този до тях има пари!За тях е важно някои да ги глези!Лично аз познавам едно момиче което ходи с приятеля си от 3 години и го обича истински но за нея има значение дали има пари и кола!
    ами аз така мисля.Според теб ако това момче не е имало кола и пари,твоята приятелка нямаше ли да го обича?? Парите са нещо преходно,може да има истниски чувства и без тооолкова много пари.А това за глезенето,естествено е всеки човек обича да бъде глезен,но по-важно е човека да те обича,а не в каква кола ще те вози,нали?!
    f@nt@zi@

Ми ако ми кажат че ме зарязват заради това че нямам кола или кинти, тегля им една мазна майна и си гледам живота. То за мен лично има време докато се стигне до книжка и работа, но по принцип така разсъждавам. НО, погледнато в един по далечен план... когато дойде време дадено момиче да вземе съдбоносно решение, нормално е да си даде сметка дали може да разчита на мъжа до себе си. И това го разбирам до някаква степен, такаче в света на грубата реалност ... нещата за жалост наистина са такива

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен
    Хм...досега не съм имала приятел с кола и честно казано това не ме интересува.Чудо голямо дали има или няма .
    Аз не говоря с колата,нямам чувства към колата,не излизам с колата.Това изобщо не е някакъв важен критерий.
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Ако някой си избира "партнъора в живота" според тва дали кара кола,това трябва да е некъв супер ограничен човек,за който парите са много важни.Но,за да отговоря на въпроса ти-да,бих била с момче,което няма кола
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Toq vapros moje da go zadade6 na momi4encata koito hodqt s priqtelite si samo zaradi pari , koli i podaraci...ako haresva6 nqkogo bi trqbvalo da darji6 na nego nezavisimo kolko pari ima i kara li kola
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар/широчина/.

Голям фен
    Град
    София
    трее да има кола и да е БМВ иначе не става сори...

Da bix kategori4no.Za6toto spored men ne kolata pravi 4oveka

Повече от фен
    парите са необходимост

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    hi4 ne mi puka ima li kola.... i bez kola obi4ame li se tova e nai vajnoto... a ako ima kola tolkova po dobre

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си