- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си имали гадже които няма кола?
Първоначално написано от rali4ka91
ако го обича истински дали ще е с него, ако той случайно стане беден и не може да си позволи кола и да я глези?
мисля,че знаеш отговора...
но за Бога от кога човек си избира гаджето по това дали има кола?
ама вие хора ли сте,бе?
хах,предпочитам да вися с любимият човек по спирките, отколкото да се вричам на момче/мъж , който не обичам толкоз или хич даже...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
poslednoto neshto koeto gledam v edno momche e dali ima kola kvo me interesuva dali ima kola ili ne az da ne sum izleznala s kolata mu az sum izleznala schovek a ne s predmet i dori da ima nai hubavata kola ako ne mi haresva ne moje da me specheli s koata si a ako trqbva da zbiram mejdu momche koeto ima kola i momche koeto nqma kola bih izbrala tova koeto e v surceto mi a po tova dali ima kola ili nqma
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ей момиче/момче...Парите ли са най-важното нещо за теб?!Знам,че Земята се върти около парите!Знам какво е да нямаш пари и да имаш,но знам какво е любовта.Аз обичах едно момче,нямаше пари мн,не можеше да си позволи кой знае какви неща,нямаше кола...но аз го обичах истински и все още го обичам не заради тва което има или няма а заради тва което е!!!Ако някой те обича няма да гледа ко иамш и ко нямаш...Аз съм момче,което е имало супер мн връзки даже не им помня бройката вече ама може би минава 60-70(тва не са момчета дет съм спала,а гаджета за ден-два-семидца),но тва не е важно нито един от тях нямаше кола...Само последната ми авантюра имаше.Не ми пука дали стоя дет съм има или няма кола...Важното е да го обичам,да искам да съм с него!Само тва имам да казвам...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
повече от очевидно ако си с един човек само заради неговотот материално състояние да ама ас не мисля че това е най важното и ако си търсила богат човек нямало е да себ хванеш с него
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Imenno!Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()
ako si momi4e...i ako gleda6 dali edno mem4e ima kola...zan4i gleda6 parite mu..i si golqm bokluk...za6toto edno mem4e bez kola moje da ti dade mnogo pove4e ot mom4e s kola..a ako si mom4e i nqma6 kola..kakvo ot tova...moqt priqtel li4no nqma kola..no ne mi puka..i da ima i da nqma vse sa6tq si e..nqmam ni6to protiv "da visq po spirkite "nali sam s nego...
Бихте ли си имали гадже които няма кола? DA
Смятате ли, че ако едно момче не кара кола е голям недостатък?V NIKAKAV SLU4AI..
Ако гаджетата на всичките ви приятелки си имат коли, а само вашия няма би ли ви подтиснало това и бихте ли се срамували? NE..kakvo kato drugite imat..toi e razli4en..toi moje da mi dava mnogo drugi ne6ta..koito drugite nemogat..
Ако се колебаете между две момчета, които еднакво ви харесват, обаче единя има кола, а другия няма, би ли могло това да наклони везната за окончателното ви решение? ne..6te sam s tozi..
s koito mi e po-dobre..s tozi s koito se 4uvstvam dobre..
hora i MOMI4ETA-osaznaite se..parite ne sa vsi4ko..horata koito ne pritejavat mnogo..obi4at mnogo pove4e..i mogat da vi dadat pove4e..parite ne te pravqt 6tastliv..te te pravqt..al4en..i tap..
a vie MOM4ETA ne si mislete 4e kato imate kola se koi znae kvo..tva 4e ima glupavi momi4eta koito gledat parite ne zna4i 4e te sa s vas..zardi samite vas..nz kakvo haresvate gadjeto vi da e vlubena ne vav vas a v parite vi..
Момичетата да не лъжат - при тях е инстинктивно да искат по-добатия. Само истинската любов преборва инстинкта.
Nezavisimo dali si momche ili momiche bih kazala che si mnogo ogranichen/a!
Ako si momiche ,moga da ti kaja skypa do nikade nqma da stignesh sled kato tova sa kriteriite ti za podhodqshta partiq...I dokato se oglejdash za bogat chichko s laskava kolichka ili za naduto bogatashche deto mama i tati sa mu kupili novata S-klasa shte propusnesh tozi koito naistina mu puka za teb i shte si ostanesh s pryst v usta,shte te izpolzvat i tolkoz![]()
Ako si momche znachi si golqm kompleksar ,shtom si mislish che mojesh da spechelish ili da vprechatlish edno momiche samo ako imash kola![]()
Po temata -> ne me interesuva dali choveka koito haresvam ima kola,moje da kara ili che priqtelkite mi si razvqvat zadnicite s bogatashchesta
I mnogo jalko za tezi koito rasajdavat kato avtora na temata![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Бихте ли си имали гадже които няма кола?
Ами гадже коИто няма кола бих си взел да .
Ти ,ако им гледаш колите само много жалко...
Силният намира решения, слабият оправдание.
Ама е инстинктивно, на подсъзнателна осново, дори, да кажем, че ние заложено в гените - не го правим нарочноПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
А м/у другото, защото гледах, че в доста постове се споменава от какъв пол в Авторът - мъжки, според мен.
Na moqta vuzrast tova vse oshte ne e problem, no sled 20-godishna vuzrast iznikva i tova. No muj s polojenie, e muj s pari. Lipsata na pari nosi komplexi, nqma li kola=> komplex. Oristo trqbva da davat maximalnoto ot sebe si, za da sa dovolni ne samo te, no i priqtelkite im. Taka vsichki sa shtastlivi, a ne e li tova celta?
mnogo qsno 4e ne e zaduljitelno da ima kola-kolata ne pravi gadjeto
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Ne moga da razbera za6to na6eto pokolenie se interesuvatolkova ot MATERQLNITE ne6ta!! Moje li 1 kola da razdelq horata?????
A.C.A.B - All cops are bastards