Колата е нещото,което най-малко гледам в избора си на приятел.Не ме интересува колко пари има,не ме интересува ква му е къщата,колко кредитни карти има ...Достатъчно ми е момчето да има достатъчно пари за да живее прилично и да води нормален начин на живот.Една кола по никакъв начин не би могла да ми промени отношението към даден човек и ако харесваш едно момче то ще е заради това какъв е като характер и затова как ме кара да се чувствам докато съм с него.Никога не съм се срамувала и няма да се срамувам от нито едно от гаджетата които съм имала или ще имам.А отностно дали това да нямаш кола е недостатък...не мисля!Недостатъците могат да бъдат най-вече във вътрешния свят на един човек.Едни имат пари-могат да си позволят да имат кола,други нямат.Е и?Те не са с нищо по-различни от останалите.Това което се крие в душата на един човек струва много повече от топка кредитни карти и ключове за скъпа кола
Казвам го това напълно честнозащото наистина така го мисля,а не за да се правя на моралистка