ako si momi4e...i ako gleda6 dali edno mem4e ima kola...zan4i gleda6 parite mu..i si golqm bokluk...za6toto edno mem4e bez kola moje da ti dade mnogo pove4e ot mom4e s kola..a ako si mom4e i nqma6 kola..kakvo ot tova...moqt priqtel li4no nqma kola..no ne mi puka..i da ima i da nqma vse sa6tq si e..nqmam ni6to protiv "da visq po spirkite "nali sam s nego...

Бихте ли си имали гадже които няма кола? DA
Смятате ли, че ако едно момче не кара кола е голям недостатък?V NIKAKAV SLU4AI..
Ако гаджетата на всичките ви приятелки си имат коли, а само вашия няма би ли ви подтиснало това и бихте ли се срамували? NE..kakvo kato drugite imat..toi e razli4en..toi moje da mi dava mnogo drugi ne6ta..koito drugite nemogat..
Ако се колебаете между две момчета, които еднакво ви харесват, обаче единя има кола, а другия няма, би ли могло това да наклони везната за окончателното ви решение? ne..6te sam s tozi..
s koito mi e po-dobre..s tozi s koito se 4uvstvam dobre..

hora i MOMI4ETA-osaznaite se..parite ne sa vsi4ko..horata koito ne pritejavat mnogo..obi4at mnogo pove4e..i mogat da vi dadat pove4e..parite ne te pravqt 6tastliv..te te pravqt..al4en..i tap..
a vie MOM4ETA ne si mislete 4e kato imate kola se koi znae kvo..tva 4e ima glupavi momi4eta koito gledat parite ne zna4i 4e te sa s vas..zardi samite vas..nz kakvo haresvate gadjeto vi da e vlubena ne vav vas a v parite vi..