- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си имали гадже които няма кола?
ako si momi4e...i ako gleda6 dali edno mem4e ima kola...zan4i gleda6 parite mu..i si golqm bokluk...za6toto edno mem4e bez kola moje da ti dade mnogo pove4e ot mom4e s kola..a ako si mom4e i nqma6 kola..kakvo ot tova...moqt priqtel li4no nqma kola..no ne mi puka..i da ima i da nqma vse sa6tq si e..nqmam ni6to protiv "da visq po spirkite "nali sam s nego...
Бихте ли си имали гадже които няма кола? DA
Смятате ли, че ако едно момче не кара кола е голям недостатък?V NIKAKAV SLU4AI..
Ако гаджетата на всичките ви приятелки си имат коли, а само вашия няма би ли ви подтиснало това и бихте ли се срамували? NE..kakvo kato drugite imat..toi e razli4en..toi moje da mi dava mnogo drugi ne6ta..koito drugite nemogat..
Ако се колебаете между две момчета, които еднакво ви харесват, обаче единя има кола, а другия няма, би ли могло това да наклони везната за окончателното ви решение? ne..6te sam s tozi..
s koito mi e po-dobre..s tozi s koito se 4uvstvam dobre..
hora i MOMI4ETA-osaznaite se..parite ne sa vsi4ko..horata koito ne pritejavat mnogo..obi4at mnogo pove4e..i mogat da vi dadat pove4e..parite ne te pravqt 6tastliv..te te pravqt..al4en..i tap..
a vie MOM4ETA ne si mislete 4e kato imate kola se koi znae kvo..tva 4e ima glupavi momi4eta koito gledat parite ne zna4i 4e te sa s vas..zardi samite vas..nz kakvo haresvate gadjeto vi da e vlubena ne vav vas a v parite vi..