.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Moderated:Правя с гаджето секс с презерватив,но искам без...

zna4i s moq priqtel praim sex samo s prezarvativ no iskame da go praim bezi se 4udim kakvi hap4eta moje da e zemat primerno 1 mesec da go praim bez prezarvativ i ot hap4etata kakuv strani4en efekt imat pls predvaritelno

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    obi4am ubrata

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "pls predvaritelno" !!!
    Консултирай се с гинеколог задължително. Странични ефекти вече почти няма (да не кажа че няма даже)

Голям фен
    Град
    Пловдив
    точно така...консултация с гинеколог..
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Повече от фен
    ами няма смисъл да взимаш противозачатъчни,най-малкото защото организма се приспособява към тях за около 2 3 месеца.тогава може да се появи гадене,главоболие,леко кръвотечение и т.н.тъй че за 1 месец няма смисъл

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    kak pak re6ihte 4e to4no 1 mesec 6te go pravite bez prezervativ.... ta po temata nz takiva hap4eta za 1 mesec konsultirai se s ginekolog
    Love you Kris !!!

Znachi vqrno e che trqbva da idesh na genekolog i toi spored tova na kolko si kolko tejish i kup dr kriterii shte ti kaje kakvo da piesh

аз доколкото знам за тия хапове ако ги зимаш ей тъй безразборно скоро може да почнеш да пишеш в темата "Растат ми косми на най-невероятни места"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BraIN_over
    аз доколкото знам за тия хапове ако ги зимаш ей тъй безразборно скоро може да почнеш да пишеш в темата "Растат ми косми на най-невероятни места"
    ahahahahahahahhhhahahahahahhahahah 4ak tolkova edva li ama ima strani4en efekt i toi e kosmi ama samo na mystaka spox edin mystak pove4e ili po malko se tam ))

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    хем правиш секс , а вече искаш и без презерватив да го правиш, хем не знаеш, че противозачатъчни не си взимат без лекарско предписание
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    хем правиш секс , а вече искаш и без презерватив да го правиш, хем не знаеш, че противозачатъчни не си взимат без лекарско предписание
    Споко бе тя нали за тва пита за да знае как да го разбере ако не пита.Иначе с моита приятелка също мислим да пие противозачатачни по нататак ама значи попринцип значи няма вече някакви странични ефекти от тези по новите продукти? или ?

Голям фен
    mi az i gadjeto mi ot 1god...go pravim bez..i iskame da probvame sas...mi az ne sam pila ni6to..prosto vnimavame..izpolzvame nai-stariq metod na predpazvane...prekasvane na poloviq akt..a i nqma smisal ot hap4eta..za 1 mesec
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    cvety_i_bebeto tva ne nikav metod ne davai takiva saveti 6toto toku vij probvali i stanal niakoi gaf! ina4e ima sve6ti4ki,koito se slagat ednokratno vav vlagali6teto 15 min predi akta za da ubiqt spermatozoidite!moje da probva6 tqh !

Повече от фен
    trabva da se konsultira6 s ginekolkog,i toi 6te ti predpi6e protivoza4atu4ni
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

НиНкиН
    Guest
    Добре, де за какъв дявол ще минаваш на хапчета само за 1 месец? Ти май изобщо не си наясно по тия въпроси. Ся странични ефекти няма, или са много малко, ако пиеш ултранискодозирани противозачатъчни (като логест, линдинет 20 и др.) Мда обаче организмът ти се настройва към тези хапчета.... Първия месец се появява т. нар. Спотинг - т.е. зацапващо кървене м/у двете менструации. Това си е нормално да се появи. Просто организмът се настройва. И първия първото хапче се пие в деня, в който ти дойде, драга. Т.е. при хапчета, които се пият по класическата схема (21 дена и 7 дена почивка) излиза, че цикълът ти ще ти дойде на 24-5 ден, да речем. Оттам нататък се нормализира, поради 7-дневната почивка и ти идва точно на 28-мия ден. Така че ако ще пиеш противозачатъчни си ги пий повече време! Защото когато спреш противозачатъчните (ако ги пиеш 1 година, след това трябва да направиш почивка 1 месец) и тогава се забременява най-лесно. От една капка и всичко може да стане.... Затова или си минавай на противозачатъчни или не си прави експерименти!

странични ефекти има! които не е виждал листовка да си мълчи и да не се прави на много знаещ, както е модно сред келешите!
    -----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от BraIN_over
    hora s tova 6ega ne biva imam poznata koqto se okosmi mnogo to4no ot protivoza4ata4ni
    Love you Kris !!!

Guest
    Toi trqbva da se use6ta i da znae koga da si go izvadi no vedna6 napravite li go bez ne smqtai 4e 2-q 6te e sas kazvam ti go ot li4en opit nie ot 5 meseca se kanim da po4nem da go pravim sas no bez rezultat za6toto use6taneto e mnogo po strahotna. i Ima hap4eta - Yasmin ne ti triabva lekarsko predpisanie te sa edni ot nai silnite i nai efektvni no se piat samo ve4er ina4e 6e ti se gadi no ako toi se use6ta i ste vnimatelni ne vi triabvat a i 6e vi e po-hubavo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си