.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

плажно масло

Здражейте,искам да ви помоля да ми кажете някакво плажно масло или нещо друго за предпазване от изгаряне но същевременно и да привлича слънчевите лъчи и да почернявам.нз дали се изразих правилно.[/b]

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    серията на виши е разнообразна
    "Целувка за лека нощ"

Nivea -скъпички са обаче са много добри

;]
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl
    Nivea -скъпички са обаче са много добри
    yessss
    гласувам с 2 ръце

Повече от фен
    ами то всички плажни масла са с на принцип.освен ако не вземеш най-високият фактор (мисля че 30 беше) който си е направо sunblock.но си вземи 2 масла едно с по-нисък и едно с по-висок фактор,за да може отначало като се печеш по-добре да се предпазиш,а по нататъка вече няма да ти е нужен толкова висок фактор и ползвай по-нисък

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    ами то всички плажни масла са с на принцип.освен ако не вземеш най-високият фактор (мисля че 30 беше) който си е направо sunblock.но си вземи 2 масла едно с по-нисък и едно с по-висок фактор,за да може отначало като се печеш по-добре да се предпазиш,а по нататъка вече няма да ти е нужен толкова висок фактор и ползвай по-нисък
    Хмм аз съм с плажно масло на Нивея, точно 30-ти фактор. Много съм бяла, но все пак си почернявам дори и с това масло, то си зависи и от кожата де. Гледах онзи ден реклама на някакъв лосион на Джонсънс , който омекотявал и естествено потъмнявал кожата (долко ще е естествено незнам).
    т. 2, 9

Повече от фен
    не съм сигурна за фактора.ами да зависи от кожата някои,които са много бели не хващат тен ами изгарят.аз също съм сравнително бяла ама си почернявам

То наистина зависи от кожата,ама на мене ми действат добре и плажните масла на Елеа и Клио,а има едни испански масла на S`Nonas,който са мноого добри.Обаче на пазара сега има сякакви щуротий,така че имаш много голям избор.Ако отидеш в някой магазин,където има плажни масла не мисля,че продавачката ще има нещо против да ти обясни.Успех!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Saglasna sam s drugite momi4eta NIVEA

Фен
    Град
    Sliven
    Хмм аз съм с плажно масло на Нивея, точно 30-ти фактор. Много съм бяла, но все пак си почернявам дори и с това масло, то си зависи и от кожата де. Гледах онзи ден реклама на някакъв лосион на Джонсънс , който омекотявал и естествено потъмнявал кожата (долко ще е естествено незнам).[/quot]

аз си взех на Джонсънс това за което говориш ами да има малка промяна...аз го ползвам от 3 дни то пише че тогава започва да се наблюдава промяна...мн съм доволна

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си