.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Гугъл

Повече от фен

Гугъл

Пускам тази тема тук,защото в този раздел най-често се търси някаква информация.Не се ли дразните когато постоянно се пускат безсмислени теми като "трява ми реферат,инфо,есе" и т.н.Просто хората или не знаят че съществува такова животно гугъл или просто ги мързи да си размърдат задника и сами да си потърсят.
    Затова

http://google.com/

п.с. Не се отнася за хората,които наистина нищо не успяват да намерят

Град
    Ghetto Gospel
    taka e spored men po skoro просто ги мързи да си размърдат задника и сами да си потърсят.
    Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....

...или търсят неправилно!

и според мен или ги мързи или не знаят как да търсят , защото те напишат темата точно както им е дадена и чакат да излезне нещо на готова да препишат.по някога се иска да напишеш само свързващата дума в зялото изречение или неин синоним за да ти излезне необходимото и ти пак трябва да си съставиш сам било то есе или реферат , то не може сичко на готово защо другите не успяват да намерат , а аз се намирам ? разбира се че нищо не ми коства да ви помогна и даже го правя ама не става цял живот сичко на готова , вие ся 5-6 клас едно елементарно есе не може да напишете какво остава да говорим за по-нататък ......
    "V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"

Голям фен
    Град
    дианабад
    Хахаха, най са ми весели тези, които казват, че са търсили къде ли не (книги, гугълче) и нищо не са намерили. Драскам думичката(една дума, която е в техния пост-нищо особено) в търсачката и веднага няколко линка - уникални са такива хора.

А м/у другото в Музика и ТВ има една изключително интересна и Полезна тeма точно за google.com, не знам дали някой модератор ще прочете това, но защо не я прекопирате в този раздел като Важна тема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си