.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: da go ostaq li?

Hybrid View

LP_15^F
    Guest

da go ostaq li?

Здрасти...зна4и,харесвам едно мом4е от около...по4ти 2 ГОДИНИ!!! Тей...от известно време си 4атим...аз тогава знаех 4е има гадже...но си казах 4е все не6то може да се слу4и(не им го пожелавам де) и може да се усмихне и на мене късметът...Нооо...ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАМ.Той все ми говори разни работи за нея...кога 6те се виждат,кво 6те праят и т.н.Или пък веднъж в един канал 2 4аса само си говореха колко се оби4ат...целувки си пра6таха.... Имах 4увството 4е го праят наро4но,да ме дразнят.Мислех си 4е 6те остискам...но май няма да стане.Та въпросът ми е:да продължа ли да си карам живота или да 4акам о6те...За6тото 2 години изоб6то не е малко време да харесва6 някого...но пък мъ4ението на което съм подложена и то не е малко....

da tvurdo davay napred ima mnogo riba v moreto
    I am in your fridge stealing your foodz!!

da nqma smisul da si trovish jivota s nego qvno toi mn si lofe dr momiche
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

2 godini sa prekaleno dylyg period ot vreme. Ot pisaneto ti sydq che si na vyzrast v koqto trqbva da se jivee, smenqt se gadjeta edin posle drug, ne e nujno 2 godini da se sysipvash zaradi nakakvo momche koeto moje i nikoga da ne e tvoe.Ne znam pomisli si, izboryt si e tvoi, no si mislq che trqbva da go zabravish i da si hvanesh momche s koeto da se zabavlqvash, da te pravi shtastliva, ne misli che toi e edinstven i samo toi moje da ti dade tova ot koeto se nujdaesh, ima mnogo drugi koito samo ochakvat momenta v koito da gi pojelaesh. aide kysmet ot men :P

Фен
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Alex4enceto
    2 godini sa prekaleno dylyg period ot vreme. Ot pisaneto ti sydq che si na vyzrast v koqto trqbva da se jivee, smenqt se gadjeta edin posle drug, ne e nujno 2 godini da se sysipvash zaradi nakakvo momche koeto moje i nikoga da ne e tvoe.Ne znam pomisli si, izboryt si e tvoi, no si mislq che trqbva da go zabravish i da si hvanesh momche s koeto da se zabavlqvash, da te pravi shtastliva, ne misli che toi e edinstven i samo toi moje da ti dade tova ot koeto se nujdaesh, ima mnogo drugi koito samo ochakvat momenta v koito da gi pojelaesh. aide kysmet ot men :P
    Ти го каза \/
    Любовта е по-силна от всичко

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от n0mak
    Мда, съгласна съм. Виждаш, че се обичат, така че по-добре продължи напред и се опитай да го забравиш.
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ами след като 2 години не ти е обърнал внимание мисля че е редно да го оставиш! Не за друго,а защото по този начин измъчваш само себе си!А и до колкото разбирам те двамата са вече 2 год. и повече заедно!Мислиш ли че ще можеш да ги разделиш???

Голям фен
    Gledai si jivota ,nameri si nqkoi koito da obichash i toi teb! Nqma smisal da si propilqvash vremeto ,2 godini ne sa malko vreme i shto za tova vreme ne se e poluchilo nishto mejdo vas ne se izmachvai s naprazni nadejdi .. Uspeh
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    abe 2 godini ne sa malko,no ne sa i mnogo,taka 4e produljavai napred i ne mu obru6tai vnimaniq na toq
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

LP_15^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Ами след като 2 години не ти е обърнал внимание мисля че е редно да го оставиш! Не за друго,а защото по този начин измъчваш само себе си!А и до колкото разбирам те двамата са вече 2 год. и повече заедно!Мислиш ли че ще можеш да ги разделиш???
    1)Мне,не са били гаджета 2 години...до колкото знам от около 1 седмица-не пове4е.
    2)както казах ве4е АЗ НЕ ИСКАМ ДА ГИ РАЗДЕЛЯ.Ако той е 6тастлив-брао на него,пожелавам му го!
    3)една от при4ините толкова да го харесвам е 4е тои се държи АДСКИ мило с мене...винаги...мн мило ми се усмихва като ме види,ако някой не6то ме засегне ме за6титава....

МЕРСИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО ))

LP_15^F
    Guest
    И като толкова ми препоръ4вате да го забравя-кажете как!?Мислите ли 4е за 2 години не съм пробвала вси4ко...Макар 4е за това време съм изпускала доста добри възможности за яки мом4ета...съ6то така бях толкова потънала в мъка 4е не излизах мн мн...и така..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    И според мен трябва да започнеш всично отначало.не може да пропилееш целия си живот,чакайки човек който си има гадже,щастлив е с нея и не може да ти предложи нищо.Няма смисъл да даваш любов,а да гледаш как тази той се отдава изцяло на друго момиче.Остави ги да са щастливи.Това се опитай да направиш и ти,но без да го включваш в живота си.поне на този етап За да го забравиш...трябва ти време,трябва да се отървеш от всички неща,които ти напомнят за него,трябват ти истински приятели,трябва д ане се затваряш в себе си,да излизаш повече и да общуваш с нови хора.ааа и недей да тръгваш с нов човек преди да си уверена че си забравила предишния

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от n0mak
    дам пропиляла си достатъчно време в очевидно напразни надежди..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

За теб други няма ли? Явно този не държи на теб, или не те харесва...давай на пред, момчета има много...

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    въпроса,който задаваш е риторичен!Разбира се,че е редно да си гледаш живота не е добре да си губиш времето в страдания за един огледай се малко!(това е моят съвет) и УСПЕХ!

Не разбрах той наясно ли е с това, че ти го харесваш? Може и той да те харесва, но да не знае, че имаш чувства към него. Щом е с това момиче от толкова скоро, а с теб и преди това се е държал много мило, може просто да не сте се разбрали.

Guest
    Ostavqi go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си